reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

kochane- znalazlam zdjecie mojej sukienki na powitanie Janka... uprzedazm,ze to nie ja tylko modelka hihihihi

podoba wam sie?? skromna ale z jajem cio?? mala czarna

reklama
jutro o 9.15 JAnek mnie zobaczy o 14 kg szczuplejsza od porodu..zjaraną na machon... i w tej kiecce... chyba nie pozwoli mi odejsc co nie?;p

wiesz..ja dawno juz tak malo nie wazylam-chyba w wieku 13 lat.. mam kraglosci,ale teraz juz z ta waga nie wygladaja tak zle.. waze w tej chwili 59 kg a jeszcze 3 lata temu mialam 77.. ja sobie gratuluje za wynik:) czuje sie pewniej..

ja teraz 69 kg waże a jak swojego poznałam to 53kg wazyłam ale jestem już po trzech brzuszkach więc zrzute zaczełam liczyć od 75kg przy wzroście 165cm ... gratulacje dla Ciebie :tak:

reklama
cześć Dziewczynki, ostatnio mało piszę bo niestety na brak czasu narzekam, namówiłam Mpoje Kochanie żeby wziął sobie parę dni wolnego i plażujemy sobie codziennie,Robert spalony na raka i cierpi strasznie.
Aniu, kurka wodna mówisz 59 kg??? Ja ważę teraz 54 a wiesz jak chudzina ze mnie a wzrost mamy podobny ja 168, muszę Cię zobaczyć w nowej twarzy, a co do Janka to nic się nie martw, jestem pewna że będzie ok.
Pozdrawiam wszystkie

Do góry