reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

To michalina była złotym niemowlakiem..ona szła spac o 19, budziła sie koła 1-2 na cyca i spała do 8-9 rano... qale u nas na wsi rno cisza i spokój...w bloku jest gorzej...bo jak rno ludziska do stoczni wstaja to hałasuja i dzieciaki sie budzą..

Znajoma ma córke i jej pokój sasiadował z szybem windowym..koszmar..mala o 4 na nogach.... zamienili sie z nią pokojami i było już ok

reklama
ja mieszkam na 4 pietrze i nie ma halasu..ale on juz jest wyspany nad ranem... rozne sa dzieci-to jest wyjatkowe hahahahahaha.. ale wiesz co?? jutro o 9.15 oddam synka mezowi i chyba si epoloze na lawce na lotnisku hahahaha-jeszcze mnie jakis arab porwie hahahaha

oj zatęskniła byś się za małym....
... ja zawsze móilam że Michaline komus oddam żeby odpocząć... dzis ciotka mi powiedziala że ją weźmie na 2-3 dni żebym odpoczeła.... nie wyobrażam sobie po prostu tego, ona teraz śpi w dzień pierwszy raz od kilku mc a ja już za nią tesknię heheheheee

ale wiesz w takiej kiecy to arab by sie naet nie zastanawiał, przyslał by mężowi za Ciebie stado wielbłądów i już hehehhee

ahh..kochana...Janek by chyba zabil tego araba:) pojechalby po mnie do egiptu hahahahaha.. wlasnie wlozylam malego do lozeczka i o dziwo jeszcze nie zasypia...teraz cos tam gada-moze sie cieszy na powrot tatusia??

dzis pani rehabilitantka powiedziala,ze chyba poczeka az Antos dorosnie-bo towar z niego hihihi

Dziekuję:)

a ja nie gram kurcze:(...:baffled:... jakoś nie wieżę że mogła bym wygrać..ale DArek tydzień po tym jak sie dowiedzielismy że jesteśmy w ciąży trafił piątkę :tak::tak::tak:

Cześć :-)
no ładnie chwilke mnie nie ma a tu już o futerkach ;-) sexy koszulkach wow ... bo jeszcze na męża wskocze :-p
ta ale z moim wyglądem to nawet nie próbuję :zawstydzona/y:

Martko to jednak ten łupież różowaty ? no ładnie współczuję ...
jestem ciekawa co ja mam w czwartek idę do lekarza narazie to wapno i płukanioe w kalii :baffled:

WildWild ja też jeszcze wstaje w nocy koło 1 a na dobre to 5-6 a ostatnio jak ząbkował to pare razy przy cycu :confused:

reklama
Do góry