reklama
Małagosiunia21
Witam
Hejka Kobitki
Martka to Cię wzięło biedna... Szybkiego powrotu do normalności:-)
WildWild Napewno będzie dobrze nie martw się
Dziuba byaś pięna w dzień ślubu, super wyglądaliście a foty ekstra
Izabelinda masz talent ekstra:-)
MArciaag masz dobrze puki co, możesz poleniuchować:-) ODpoczywaj sobie dziś:-)
Andziaa gdzie jesteś czyżbyś urodziła?????
U nas spoko byłam z Wojtkiem u lekarza ale w sumie nic nie powiedział.... Tylko mleka nie dję mu do jedzenia a poza tym to wcina wszystko:-) Wczoraj nie wymiotował więc jestem dobrej myśli. Dziś może nad jeziorko się wybiorę, zobaczymy:-)
Puki co miłego dnia życzę wszystkim
Martka to Cię wzięło biedna... Szybkiego powrotu do normalności:-)
WildWild Napewno będzie dobrze nie martw się
Dziuba byaś pięna w dzień ślubu, super wyglądaliście a foty ekstra
Izabelinda masz talent ekstra:-)
MArciaag masz dobrze puki co, możesz poleniuchować:-) ODpoczywaj sobie dziś:-)
Andziaa gdzie jesteś czyżbyś urodziła?????
U nas spoko byłam z Wojtkiem u lekarza ale w sumie nic nie powiedział.... Tylko mleka nie dję mu do jedzenia a poza tym to wcina wszystko:-) Wczoraj nie wymiotował więc jestem dobrej myśli. Dziś może nad jeziorko się wybiorę, zobaczymy:-)
Puki co miłego dnia życzę wszystkim
Witam po dłuższej nieobecności;-)
Dziuba wszystkiego najlepszego! Urocza z Was rodzinka a Ty wyglądałaś tego dnia tak, jak przystało na Pannę Młodą - UROCZO
Mój ślubny wywalił mnie i chłopców na czas egzaminów z domku, błąkaliśmy się po rodzince, wszyscy mają już nas dość hehe;-)
Za oknem piękna pogoda i szkoda mi, że w pełni nie mogę skorzystać z uroków lata ale zrobiłam się obolałą i ociężała i najchętniej nie wychodziłabym z wanny z zimną wodą... Jakoś Dominik zaparł sie i nie chce wyjść, a łóżeczko już czeka, pościel też, tylko lokatora brak...
Dziuba wszystkiego najlepszego! Urocza z Was rodzinka a Ty wyglądałaś tego dnia tak, jak przystało na Pannę Młodą - UROCZO
Mój ślubny wywalił mnie i chłopców na czas egzaminów z domku, błąkaliśmy się po rodzince, wszyscy mają już nas dość hehe;-)
Za oknem piękna pogoda i szkoda mi, że w pełni nie mogę skorzystać z uroków lata ale zrobiłam się obolałą i ociężała i najchętniej nie wychodziłabym z wanny z zimną wodą... Jakoś Dominik zaparł sie i nie chce wyjść, a łóżeczko już czeka, pościel też, tylko lokatora brak...
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Martka, Jola współczuje wam dolegliwości... brrrrr
mama w boju pewnie szalej i teskni za dzieciakami i mężusiem
greenja Dominik znajdzie odpowiedni czas i przywita sie z Wami niebawem
Dziuba wybieracie sie lub wybraliscie sie na podróż poślubną?
My byłyśmy wczoraj z Julianna w gdańsku najpierw przywitałyśmy sie z dr. Wydrą dostałam tabletki Azalia ;-)jakaś nowość ale on poleca na antydziecie:-) póżniej pochodziłyśmy po Jarmarku i byłysmy w domku po 21 a wyszłyśmy o 13 cycojad jadł co godzinke wiec wszedzie byla mleczarnia...
aniu czy Janek już wrócił?? jak po rozmowie??
mama w boju pewnie szalej i teskni za dzieciakami i mężusiem
greenja Dominik znajdzie odpowiedni czas i przywita sie z Wami niebawem
Dziuba wybieracie sie lub wybraliscie sie na podróż poślubną?
My byłyśmy wczoraj z Julianna w gdańsku najpierw przywitałyśmy sie z dr. Wydrą dostałam tabletki Azalia ;-)jakaś nowość ale on poleca na antydziecie:-) póżniej pochodziłyśmy po Jarmarku i byłysmy w domku po 21 a wyszłyśmy o 13 cycojad jadł co godzinke wiec wszedzie byla mleczarnia...
aniu czy Janek już wrócił?? jak po rozmowie??
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Dzień doberek!
Aniu - wrócił już Twój nadobny? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Małagosiunia - miłego wypadu nad jeziorko, w taki gorąc pewnie będzie woda cieplutka jak zupa Aż zazdroszczę i chyba sama rzucę się do morza o ile uda mi się tam dzisiaj dotrzeć. Bo planów jak zwykle mnóstwo...
Dominiczku -wychodź z brzuszka! Słuchaj grzecznie mamusi i ciotek Wszyscy tu już na Ciebie czekają z zapartym tchem
Marciaaq - czy w ciąży nie można się opalać? są jakieś przeciwskazania? oprócz przebarwień na skórze, które mogą się pojawić (u mnie wyskoczyły na nosie w ostatnim miesiącu ciąży gdy tylko nos na słońce wyściubiłam) - ale temu można zapobiec kremem z wysokim filtrem no i zasłonić należy brzusio... ale czy są inne powodu dla których nie możesz się opalać?
Wczoraj wpadła ciotka Dziuba po płytkę i Pat zrobiła pokazówę jaka to niby grzeczna jest hehe... ale może faktycznie mijają jej te himery pomału, dzisiaj nawet sama zasnęła bez żadnego płaczu. I rano dała ładnie pospać do 10:30 (chociaż w nocy było tankowanie ok 4). Mam nadzieję, że moje grzeczne dziecko do mnie wróci na czas dłuższy )
Aniu - wrócił już Twój nadobny? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Małagosiunia - miłego wypadu nad jeziorko, w taki gorąc pewnie będzie woda cieplutka jak zupa Aż zazdroszczę i chyba sama rzucę się do morza o ile uda mi się tam dzisiaj dotrzeć. Bo planów jak zwykle mnóstwo...
Dominiczku -wychodź z brzuszka! Słuchaj grzecznie mamusi i ciotek Wszyscy tu już na Ciebie czekają z zapartym tchem
Marciaaq - czy w ciąży nie można się opalać? są jakieś przeciwskazania? oprócz przebarwień na skórze, które mogą się pojawić (u mnie wyskoczyły na nosie w ostatnim miesiącu ciąży gdy tylko nos na słońce wyściubiłam) - ale temu można zapobiec kremem z wysokim filtrem no i zasłonić należy brzusio... ale czy są inne powodu dla których nie możesz się opalać?
Wczoraj wpadła ciotka Dziuba po płytkę i Pat zrobiła pokazówę jaka to niby grzeczna jest hehe... ale może faktycznie mijają jej te himery pomału, dzisiaj nawet sama zasnęła bez żadnego płaczu. I rano dała ładnie pospać do 10:30 (chociaż w nocy było tankowanie ok 4). Mam nadzieję, że moje grzeczne dziecko do mnie wróci na czas dłuższy )
Jan wraca jutro o 9.15. odbiore go z lotkiska ale on jeszcze o tym nie wie- i sie nie dowie-klepne go w plecy i zawalu dostanie. mam zjarane futerko i sexy czarną sukienke..padnie-nie pozna mnie-zapewniam Was. a tak po za tym trzymajcie za mnie kciuki. boje sie tej rozmowy...ktora mnie przygarnie z dzieckiem? zamieszkam na balkonie hahaha
Ja wrócilam własnie z Gdyni od dermatologa..moja diagnoza była słuszna.... łupież różowy Giberta... dostałam cos do łykania i maść sterydową do smarowania...za tydzień w srode do kontroli
Jak wracalismy mała zasneła w foteliku w aucie...wyjełam ją z fotelikiem i wsadziłam do sypialni..śpi w foteliku heheheh
greenja
spokojnie, maly ma jeszcze czas...widać woli swoje m1 niż łóżeczko
Izabelinda
może Dziuba tak działa na Patrycję?... przeprowadzcie sie do niech hehehhee
Ania
spokojenie..jak cos zapraszam do mnie...przygarne was...ktos mi musi 3 razy dziennie plecy smarowac, to mi sie przydasz hihihihihi
a tak na seriom to dasz radę
Co do małego to stosowalam metode "dzień świstaka"..codziennie to samo aż do porzygania ..zazwyczaj tak od 15-16... zawsze te seme rytuały o tej samej porze i mała sie nauczyła odrózniac noc od dnia....
Jak wracalismy mała zasneła w foteliku w aucie...wyjełam ją z fotelikiem i wsadziłam do sypialni..śpi w foteliku heheheh
greenja
spokojnie, maly ma jeszcze czas...widać woli swoje m1 niż łóżeczko
Izabelinda
może Dziuba tak działa na Patrycję?... przeprowadzcie sie do niech hehehhee
Ania
spokojenie..jak cos zapraszam do mnie...przygarne was...ktos mi musi 3 razy dziennie plecy smarowac, to mi sie przydasz hihihihihi
a tak na seriom to dasz radę
Co do małego to stosowalam metode "dzień świstaka"..codziennie to samo aż do porzygania ..zazwyczaj tak od 15-16... zawsze te seme rytuały o tej samej porze i mała sie nauczyła odrózniac noc od dnia....
reklama
-klepne go w plecy i zawalu dostanie. mam zjarane futerko i sexy czarną sukienke..padnie-nie pozna mnie-zapewniam Was.
fuiu fiu fiu..no po takim przywitaniu to na pewno nie wywali Cię na balkon:-)
Podziel się: