reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wiecie..czasem zycie ejst okrutne,,,czasem trzeba podjac meska decyzje... zobaczymy jak to sie jutro ulozy..na razie ejstem zrezygnowana!

reklama
Hejka Kobitki
Martka to Cię wzięło biedna... Szybkiego powrotu do normalności:-)
WildWild Napewno będzie dobrze nie martw się
Dziuba byaś pięna w dzień ślubu, super wyglądaliście a foty ekstra
Izabelinda masz talent ekstra:-)
MArciaag masz dobrze puki co, możesz poleniuchować:-) ODpoczywaj sobie dziś:-)
Andziaa gdzie jesteś czyżbyś urodziła?????
U nas spoko byłam z Wojtkiem u lekarza ale w sumie nic nie powiedział.... Tylko mleka nie dję mu do jedzenia a poza tym to wcina wszystko:-) Wczoraj nie wymiotował więc jestem dobrej myśli. Dziś może nad jeziorko się wybiorę, zobaczymy:-)
Puki co miłego dnia życzę wszystkim

Witam po dłuższej nieobecności;-)
Dziuba wszystkiego najlepszego! Urocza z Was rodzinka a Ty wyglądałaś tego dnia tak, jak przystało na Pannę Młodą - UROCZO:tak::tak::-D
Mój ślubny wywalił mnie i chłopców na czas egzaminów z domku, błąkaliśmy się po rodzince, wszyscy mają już nas dość hehe;-)
Za oknem piękna pogoda i szkoda mi, że w pełni nie mogę skorzystać z uroków lata ale zrobiłam się obolałą i ociężała i najchętniej nie wychodziłabym z wanny z zimną wodą... Jakoś Dominik zaparł sie i nie chce wyjść, a łóżeczko już czeka, pościel też, tylko lokatora brak...:zawstydzona/y:

Martka, Jola współczuje wam dolegliwości... brrrrr
mama w boju pewnie szalej i teskni za dzieciakami i mężusiem :-D
greenja Dominik znajdzie odpowiedni czas i przywita sie z Wami niebawem:tak:
Dziuba wybieracie sie lub wybraliscie sie na podróż poślubną?

My byłyśmy wczoraj z Julianna w gdańsku najpierw przywitałyśmy sie z dr. Wydrą dostałam tabletki Azalia ;-)jakaś nowość ale on poleca na antydziecie:-) póżniej pochodziłyśmy po Jarmarku :tak:i byłysmy w domku po 21 a wyszłyśmy o 13 :happy2: cycojad jadł co godzinke wiec wszedzie byla mleczarnia...
aniu czy Janek już wrócił?? jak po rozmowie??

Dzień doberek!

Aniu - wrócił już Twój nadobny? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Małagosiunia - miłego wypadu nad jeziorko, w taki gorąc pewnie będzie woda cieplutka jak zupa :) Aż zazdroszczę i chyba sama rzucę się do morza o ile uda mi się tam dzisiaj dotrzeć. Bo planów jak zwykle mnóstwo...

Dominiczku -wychodź z brzuszka! Słuchaj grzecznie mamusi i ciotek :) Wszyscy tu już na Ciebie czekają z zapartym tchem :)

Marciaaq - czy w ciąży nie można się opalać? są jakieś przeciwskazania? oprócz przebarwień na skórze, które mogą się pojawić (u mnie wyskoczyły na nosie w ostatnim miesiącu ciąży gdy tylko nos na słońce wyściubiłam) - ale temu można zapobiec kremem z wysokim filtrem no i zasłonić należy brzusio... ale czy są inne powodu dla których nie możesz się opalać?

Wczoraj wpadła ciotka Dziuba po płytkę i Pat zrobiła pokazówę jaka to niby grzeczna jest hehe... ale może faktycznie mijają jej te himery pomału, dzisiaj nawet sama zasnęła bez żadnego płaczu. I rano dała ładnie pospać do 10:30 (chociaż w nocy było tankowanie ok 4). Mam nadzieję, że moje grzeczne dziecko do mnie wróci na czas dłuższy :))

Jan wraca jutro o 9.15. odbiore go z lotkiska ale on jeszcze o tym nie wie- i sie nie dowie-klepne go w plecy i zawalu dostanie. mam zjarane futerko i sexy czarną sukienke..padnie-nie pozna mnie-zapewniam Was. a tak po za tym trzymajcie za mnie kciuki. boje sie tej rozmowy...ktora mnie przygarnie z dzieckiem?:( zamieszkam na balkonie hahaha

tak w ogole to moje dziecko ostatnio regularnie o 4 rano wstaje.. a dzis jak wstal o 4 to dopiero o 11 poszedl spac...wiecie co? zmeczona juz troche jestem

Ja wrócilam własnie z Gdyni od dermatologa..moja diagnoza była słuszna.... łupież różowy Giberta... dostałam cos do łykania i maść sterydową do smarowania:baffled:...za tydzień w srode do kontroli

Jak wracalismy mała zasneła w foteliku w aucie...wyjełam ją z fotelikiem i wsadziłam do sypialni..śpi w foteliku heheheh:-D:-D:-D

greenja
spokojnie, maly ma jeszcze czas...widać woli swoje m1 niż łóżeczko:-D:-D:-D

Izabelinda
może Dziuba tak działa na Patrycję?... przeprowadzcie sie do niech hehehhee:cool2::-D

Ania
spokojenie..jak cos zapraszam do mnie...przygarne was...ktos mi musi 3 razy dziennie plecy smarowac, to mi sie przydasz hihihihihi
a tak na seriom to dasz radę:)
Co do małego to stosowalam metode "dzień świstaka"..codziennie to samo aż do porzygania ..zazwyczaj tak od 15-16... zawsze te seme rytuały o tej samej porze i mała sie nauczyła odrózniac noc od dnia.... :happy2:

martko- my mamy kazdego dnia to samo.... i neistety on juz pada okolo 19 i nie idzie go bardziej przetrzymac..nadziera sie i krzyczy..wiec wole juz chyba wstawac o tej 4:)

reklama
Do góry