reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej hej!

Dzisiaj około 10-11 kolejna sesyjka... Już zapomniałam jak ja to lubię, takie życie na wysokich obrotach, to że coś się udaje, że zostają trwałe efekty -nie to co zmywanie garów, które za 5 minut znowu zalegają w zlewie choćby wcześniej zostały najpiękniej umyte :)))
Ale zawsze przed zdjęciami jest taka niepewność, czy wszystko się uda, czy zgrają się wszystkie czynniki odpowiedzialne za udane foty... No nic - trzymajcie kciukasy a jak wrócę to się pochwalę jak wyszło (chyba że nie będzie czym heh).

Zdjęcia będą na plaży więc zamierzam poszaleć w stroju kąpielowym i złapać troszkę słoneczka na resztę ciałka bo na razie buzię i ramiona mam czarne a reszta blada, zwłaszcza dupcia :)

Buziaki dla wszystkich Was i miłego dnia (zwłaszcza dla Ani - lepszego niż wczoraj!).

No ładnie, dzisiaj sama tu siedzę heh, czyżby niedziela? :)

Wpadłam tylko na chwilkę by napisać, że skorzystałam z pozwolenia Natalii na umieszczenie zdjęć z ich ślubo-chrzcin na mojej stronie :) Więc jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć to zapraszam.

Miłego wieczorka!

Dziewczyny juz wiem co mi jest.......zaczeło sie robić tego coraz więcej..przejżałam w necie wszelkie skórne choroby..i mam.... zdjęcia też sa takie jak moje zmiany i opisy na forach też.....mam łupież różowy Giberta

Jest to łagodnie przebiegająca choroba, prawdopodobnie o etiologii wirusowej (HSV5) ce****ąca się rumieniowo-złuszczającymi, pieniążkowatymi wykwitami w obrębie tułowia i bliższych części kończyn.
Przebieg
Początkowo pojawia bladoróżowa plama, zwykle o kształcie owalnym (tzw. blaszka macierzysta), która ma większe wymiary i zazwyczaj wyraźnie łuszczy się na obwodzie. Po ok. 6 - 10 dniach dochodzi do wysiewu licznych drobniejszych wykwitów plamistych. Okres trwania wynosi 4 - 6 tyg. Zmiany zwykle ustępują samoistnie.

Koszmar.... ja nie wytrzymam z tym tyle czasu..tyle czasu bez plaży:(..zrezygnowalismy z wyjazdu nad jezioro z tego powodu....a wesele za tydzień:(..... miałam super bluzke z gołymi plecami przygotowana i z dekoldem wiązana na szyi..a teraz co.....bluzka pod szyje i apaszka najlepiej:(...
mam doła:(

spódnica zostaje, bo nogi ok....ale bluzka z dekoldem i golymi plecami idzie w niepamięć:(... reszta lata do dupy normalnie:(
to jest tak wstretne..plamy takie spore..łuszczące sie, pekajace a pod nimi czerwona skóra..i do tego jeszcze kaszka:(... i ta macierzysta na plecach plama pomarszczona wieksza niz 5 zł:(.. ach...

Izabelinda-przeprazam,ze sie nie odezwalam. mialam spotkanie ze znajomym i jakos tak mi czas zlecial ze nie odpisalam. dziekuje CI za pamiec. jestes cudowna. dzis sie dowiedzialam.ze maz wraca we wtorek ale najpozniej niby w srode-zobaczymy jakie newsy rano mi napisze..

jestescie super kobietki-bez Was bym umarla- DZIEKUJE WSZYSTKIM!!!

dobranoc

reklama
Dzień doberek
Aniu spóźnione,ale szczere życzenia imieninowe Dużo zdrówka słonka uśmiechu szczęścia naj naj najlepszego :-)

dziuba wyglądałaś prześlicznie i ten uśmiech :) Martynka przesłodka Wyglądała bombowo :-)

Izabelinda gratuluję umiejętności zdjęcia są super

martka współczuję choróbska Ja bym się do dermatologa wybrała może by przepisał coś co by przyspieszyło wyleczenie

My po wyczerpującym weekendzie dzisiaj odpoczywamy
W sobotę od rana przygotowania do grilla :). Trzeba było wszystko poprzewozić,bo grill był u mojej cioci(my mieszkamy w bloku),ale warto było.Super spędziliśmy czas z rodzinką.
W niedzielę wyczekiwany wyjazd przyszłych teściów...W końcu mam spokój i mogę odpocząć...Dobrze,że mieszkają 500km stąd... :-) Jak już ich odwieźliśmy na krajową 7 to zahaczyliśmy o jarmark dominikański ;-) Pochodziliśmy z godzinkę i do domu na długą popołudniową drzemkę,której nie mieliśmy od ponad tygodnia :-)
Dzisiaj pakuję już rzeczy.W sobotę przeprowadzamy się na Witomino :)
W końcu własne łóżko... :-)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry