reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam i o zdrówko pytam :-)

piękna dzis pogoda więc spacerusik będzie fajowy:tak:
ja od 5 na nogach:baffled: idę kawkę łyknąć bo padnę :szok:
kurcze jeszcze zakupy mnie czekają a wieczorkiem ciacho trzeba upiec żebym juto tylko torta i inne pierdołki mogła w spokoju robiś :tak:

Dziewczynom które były na ślubie Dziuby zazdroszcze ... ja niemiałam jak się wyrwać a z 2 marudziaków wolałam nie psuć klimatu :tak:....

reklama
również, i ja witam porannie:tak:

mnie moje zbiry, już o 5.15 wyrwały z łóżka... więc Jolu, podzieliłam dziś Twój los:wściekła/y:prawie się wsciekłam, bo tak to 7 śpią, a jak się chciałam wyspać, to one się obudziły o 5:wściekła/y:narazie jest trochę ciszy, bo jedzą:tak:ale znając zycie rita za 30 min zacznei marudzić, bo jest niewyspana.
już poodkurzałam, teraz idę podłogi umyć, bo jest na nich smietnik:no:

taka ładna pogoda, a my w domku:baffled:ale i tak póki będzie upał, to nie ma się wynurzać:tak:
chyba sobie kawkę strzelę... a potem jakiś obiadek zmajstruje:tak:Jolu zyczę smacznej kawki:-D
2vnqogl.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry drogie panie! I wszystkie ranne ptaszki! :)

Kurcze tak oglądam te zdjęcia ze ślubu Dziuby i oglądam, we wszystkie strony i napatrzeć się nie mogę... Jak ja lubię takie imprezy, gdzie emocje są jak na dłoni (tzn an zdjęciu) - miłość, radość, czułość, to aż bucha i emanuje z Natalii, Stasia, Martysi... A Martysia jak malutki słodki różowo - biały kwiatuszek :) Mogłaby iść z panną młodą w zawody :))) Aż się łezka w oku kręci i mrówki chodzą...

Cris - błagam nie kuś mnie na kawę.... nigdy w życiu kawy nawet nie posmakowałam, bo sam zapach mnie odstręcza na równi z dymem papierosowym, a tu w czasie ciąży i karmienia nabrałam strasznego smaka na kawusię.... szoking.

Jola - UMIESZ ROBIĆ TORTA???:szok: wow! zdradź przepis?

Mamo w boju dziekuję za wspólną kawkę :tak:
Kordian zacycowany wkońcu zasnoł:-) ale na Dominikę niema co liczyć:baffled: mężuś i Remik jeszcze pochrapują ...:shocked2:
ale upał.... mam wszystkie okna pootwierane i wiatrak włączony a i tak ledwo zyję ....:shocked2:

Izabelindo ja jestem taką małą oszustką tortową i robię z pół produktów tz, biszkopt kupuję i 2 kremy do niego ... cały haczyk w tym że trzeba dobrze biszkopn nawilżyć ( wódka, cytyna , woda) lub ( herbata z cytryną .... woda cytryna ) krem dr otkera tylko bez masła... jakies przyozdobienie i juz :-D;-) teraz to chyba jakiś samochodzik namaluję dla mego roczniaka :tak: a ciacho to cytrynowe prawdziwe robie torta też bym zrobiła ale boję się że biszkopt nie wyjdzie ... bo mam stary piekanik :baffled:

Załączniki

• Latto(15).jpg
    Latto(15).jpg
    95,5 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00389.JPG
    DSC00389.JPG
    263,8 KB · Wyświetleń: 22
  • 062.jpg
    062.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 22
No nieee, to nie fair :))) Ja tu na głodniaka siedzę, gmeram w zdjęciach Dziuby a tu mi pokazują takie słodkości, pyszności... Jak tu nie dostać ślinotoku??? hihihi.

A Pat po wczorajszym śpi.... ciiii, bo zbudzę wilka złego ;)

jolu: jak jest upał, to lepiej mieć zasłonięte okno i zamknięte. moje oka są od wschodniej strony, wiec zawsze otwieram jak jeszcze jestw miare chlodne powietrze, potem zamykam uchylnie i otwieram dopiero jak słońce już nie swieci na moje okna-i to w miarę daje nam żyć:tak:

iza: odpowiednio zrobiona kawa jest bardzo dobra-co do mnie to nie cierpie zalewanej, my pijemy esspresso(ja sobie odrobinke mieszam z woda)-zanim w 1 ciąze zaszałam, to piłam taką alutką, czarną mocną-narazie nie mogę. ale wracając do kawy, to my z mężem lubimy sobie do kawy lody dodać albo bitą śmietane:-)aż mi się zachciało, jakiejś niezwykłej kawki:tak::-D

Dziuba Wy teraz odpoczywacie :tak: dużo dużo zdrówka na nowej drodze życia :happy2:
iza jeżeli dziuba pozwoli prosimy o zamieszczenie zdjątek z jej ślubu :-)

ale wstajecie szybko ;-) moja córcia daje mi pospać... dziś wstałyśmy o 8 :happy2:
ja czasami coś próbuję upiec ale to różnie wychodzi, choć moje kochanie twierdzi że z moich raczek to i zakalec super smakuje;-)

Wysłałam już wielkiego maila z fotami do Natalii, niech sama wrzuci jak się obudzi :))

Mnie łapki swędzą, ale niee.... co prawa do wizerunku to prawa do wizerunku.... wolę nie naginać i nie wrzucać bez zgody :)

Ale wyszło kilka fajnych :))) (a co, narobię Wam smaka hihihi).

reklama
Hej weekendowoDziuba- szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia, przede wszystkim miłości i spełnienia marzeń Wam życzę.Ja ostatnio z dziewczynkami plażujemy się na stogach, dzisiaj też chyba pojedziemy. Jest tak gorąco że tylko nad morzem jakoś znosimy te upały. Aniu- baaaardzo mi smutno z powodu Tofika, wiem jak to boli, przeżyłam to parę lat temu, po pół roku był już następca w postaci mojej Inez. Nie smuć się, dobrze że już nie cierpi.Miłego weekendu, buziaki.

Do góry