reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

to jeszcze ja:-)wpadam się pożegnać i życzyć wszystkim miłej reszty soboty i niedzieli:tak:trzymajcie kciuki, żeby nie było turbulencji, bo ich nie znoszę:no:

a tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego dla Ani i Ani:-Dw dniu imienin:-)

buziaki dla wsszystkich.
pa, pa, pa

reklama
WildWild- Aniu
Niech w imienin Twoich dzionek,
przepięknie śpiewa skowronek,
najpiekniejsze kwiaty rozkwitają,
wszystkie marzenia się spełniają
i niech towarzyszy Ci radość życia,
a każdy dzień prawdziwie zachwyca.

00020116.gif

sorki ale nie znam imionek więc nie wiedziałam :zawstydzona/y:
Uśmiachnij się Kochana :-)

jestem!!!!!!!!!!!!
Iza, dziękujemy ogromnie za zdjęcia - te "próbne" są genialne!!!!!!!!!!!!
Ania, i Wam dziękujemym za przybycie!!

Dziuba wyglądaliście pięknie szczególnie Ty z córcią :tak: szkoda że na żywo nie mogłam Was widzieć :-(...Jeszcze raz Wszystkiego Naj Najlepszego:-)

Izabelinda-zamawiam tez takie zdjecia:) sa ganialne

Jarzymka-dziekuje bardo za zyczenia-mam podly dzien..dobrze,ze chociaz ktos pamieta..

Cris - będziemy mocno trzymać!!! Do zobaczenia!!!

Aniu - najlepszego z okazji imienin, szybkiego powrotu Twojego pięknego, synka - śpiącego królewicza i za rok drugiego pieska-liska ale w wydaniu oryginalnym :)

Dziubuś - masz kolejnego maila z zdjęciami, bardzo się cieszę że Ci się podobają... przyznaję, że miałam ogromnego stresa bo już rok nie robiłam ślubnych, ale widać nie wyszłam z formy :))) Napisz jak to wszystko wyglądało z Twojej perspektywy i czy wesele było równie piękne jak ślub?

A my pogrilowaliśmy z rodzinką prawie cały dzień, dopiero co wróciliśmy... Oczywiście najadłam się kiełbasek, szaszłyków, karkóweczki za wszystkie czasy :) Bo nie wiadomo kiedy następny grill... I spiekłam się na ramionkach na raka :)

A jak Wam minęła sobota?

Hej Laseczki
Dziuba wszystkiego naj,naj na Waszej wspolnej nowej drodze zycia!!!
Bardzo chcialabym zobaczyc chociaz pare zdj, czy sa gdzies dostepne ?? Martynke, sliczna ksiezniczke zobaczylam na naszej klasie- wygladala czarujaco, sama slodycz :-)
Cris udanego urlopowania. Kurcze wstyd sie przyznac, ale nawet nie wiem gdzie pojechalas:zawstydzona/y::-( licze, ze ktoras z dziewczyn mnie wtajemniczy :-)
Aniu wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :-) glowka do gory, nie smutkaj sie!!
iza pewnie ze nie wyszlas z wprawy, juz po naszej brzuszkowej sesji mozna to bylo stwierdzic :-)
no dobra, gdzie te zdj, bo umieram z ciekawosci :-)

reklama
Do góry