reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja też mam pieska, 13-letnią sunię, ale to żadna rasa, taki nietoperz dużo uszny pomieszany z lisem :-D
Iza, co do pokarmów - Patrysia jest jeszcze na cycusiu i ładnie przybiera na wadze więc spokojnie możesz jeszcze poczekać z podawaniem nowych produktów, ja zaczęłam od marchewki i jabłuszka kiedy Martysia miala 4,5 miesiaca - z czego marchewka szła nam okropnie, na dodatek wylatywała dołem w podobnej postaci jak weszła, dlatego ja polecam zamiast marchewki słoczek "marchewka + jabłko", a firma jak dla mnie nie ma różnicy, ja na poczatku dawałam Hippa, a teraz trochę Gerbera, trochę Hippa, parę razy też Bobovitę...
byłam od rana na zakupac ze Stasiem i jego bratem, szwagier jest nieziemski, mieliśmy kupic koszulę i krawat dla niego i koszulę dla Stasia, więc dla Stasia dostaliśmy taką ekri żeby pasowala pod kolor musznika i mojej kiecki, a bratu kupiliśmy jasno-różową, pod kolor bukietu i krawat różowo-zielony (tak sobie wymyśliłam i tak dostałam) - bo cały zestaw ja wybierałam, R powiedzial ze to mój ślub i ja mam wybrać i koszulę i krawat, a on tylko zapłaci :-D złoty chłopak!!

reklama
Anja, no pewnie że wezmę pod uwagę, tylko najpierw niech się urodzą, potem się spotkamy, zobaczysz sobie rodziców.No i to jeszcze zależy ile ich będzie.Dziś miałam szybki obiadek, pomidorowa z makaronem ugotowana w szybkowarze.cosik bym wciągnęła na deser,hmmmmDziuba, gratuluję udanyh zakupów, nie zawsze udaje się tak dostać dokładnie to co się chce.

Dzięki za dobre rady kochane cioteczki! Też tak myślę, że poczekam dłużej z tymi pokarmami... bo jeszcze bardziej tego klopsa mojego utuczę i nawet podnieść nie dam rady hihi.

Dziuba - może ten Twój nietoperek to jakaś rodzinka pieska-liska Ani?

Wróciliśmy sobie ze spacerku znad Kaczej Rzeczki, ktoś sobie nad ogniskiem piekł kiełbaski, aż dostałam ślinotoku, chyba weekend pogrilujemy jak pogoda dopisze. Teraz chłopaki kończą obiadek - naleśniki z malinami, bananami i bitą śmietanką.... pychotka i uciekamy na kolejny spacerek. Tak to ja mogę codziennie :)

Mam nadzieję, że Wam też milutko dzień mija.

Jeny Iza, ale mi smaka narobiłaś na takie naleśniki, ja się zupką nie najadam wcale, chociaż wciągnęlam całe udko kurczaka ugotowane w zupie i makaronu sporo , normalnie żarłok ze mnie jakiś, chyba usmażę zaraz naleśniki, i zjem z nutella albo z dżemem i z bitą śmietaną oczywiście.

Izabelindo przez te naleśniki moje zasady zrzutu opony pójda w niepamięć:shocked2:;-):-)

Gosiaczek czyżby jakieś zachcianki ;-):-)

spacerek zaliczony, domek tylko w widocznych miejscach ogarnięty ;-) bo dziś lenia mam :zawstydzona/y:
Dominika doprowadza mnie do szału :szok: może poprostu jestem zmęczona :confused:

ale piękna pogoda, zamawiam taką samą na piątek!! tylko żeby w drugą stronę też nie przegiąć, za ciepło też niedobrze...

eot, ale mam prośbę mamo w boju - zmień lekarza weterynarii. ciąża u żadnego zwierzaka nie jest "wskazana", raczej teraz sterylizuje się przed pierwszą cieczką/rujką

Dziuba życzę Tobie taką pogodę jaką ja miałam :tak: było jakieś 24, 25stopni na plusie rzecz jasna , słonko , nawet deszczyk był ale tylko mały i jak wyszliśmy to znowu słonko normalnie jakby ktoś tym kierował :tak:

Ivi co Ty kobieto sie tak piesiów uczepiła?:confused: jak ciąża u psiaków nie jest wskazana ? :sorry2:

czesc :)

ale smaki robicie :-) ja właśnie zjadłam wątróbkę z cebulką mniam mniam
psiaki na tapecie ;-) ja mam sunię Goldenkę i zamierzam ją dopuścić w przyszłym roku :-D

Iza ja mój synek był maluszkiem to mu dałam pierwsze jabłuszko jak miał 6m-cy, czytałam, że jak jest tylko na piersi to można podawać dopiero w 6m-cu :tak:
JKRZYMKA Dominiczki to fajne dziewuszki ;-)

reklama
Minka znałam tylko jedną Dominikę i cały czas uśmiechnieta i pogodna była :tak: więc tak jakoś wyszło , chociaż bardzo mi sie podoba Bernadetta :tak::-p tak ma na drugie :tak:

co do jedzonka maluchów to dopiero po 6, 7 miechu dawałam inne papu ( na cycuchu wisiały) tylko najstarszy szybko bo przed 5 m dostał bo na sztucznym był ( pokarm straciłam )

Do góry