gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Moje sunie nie mają rodowodów, po prostu zaczęło się od zakochania, zauroczenia, fascynacją tą rasą, zaczęłam szukać i wyszukałam najpierw Inez, kupiłam ją od hodowcy który zajmuje się również innymi rasami i chyba z tego żyje (nie popieram tego absolutnie), po 2 latkach dopuściłam ją do pieska znajomych, był to rodowodowy, zdrowy, reproduktor z papierami hodowlanymi, urodziły się 3 psiulki, 2 chłopców i 1 dziewczynka 1 chłopczyk pojechał do państwa od samca ponieważ Oni marzyli o takim drugim a nie było ich stać, drugi chłopczyk pojechał do Niemiec do mojej mamy a dziewczynka została u nas i to właśnie Fiona.Ja i moja koleżanka która również zaraziła się ode mnie zamiłowaniem do tej rasy chcemy jeszcze jednego takiego psiulaska, dlatego to wszystko, Jej pies też jest z rodowodem, ma papiery hodowlane, więc czemu nie? Jeśli chodzi o resztę piesków które się urodzą to chętnych nie brakuje, zostaną rozdane po rodzinie i będziemy mieć na nie czujne oko.Fionka zostanie mamą po raz pierwszy, ma teraz 4 latka i chyba będzie to jedyny raz, a Inez ma latek 6 i będzie to Jej ostatni raz, potem zostaną wysterylizowane.Na pewno nie będzie tak że trafią w niepowołane, nieodpowiedzialne ręce nasze szczeniaczki, wiemy że nasze psiule są zdrowe, z resztą ta rasa rzadko ma jakieś wady, są takie kochane że zaczyna się od jednego a potem chce się mieć następnego......