gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Co do domu to można powiedzieć że prawie cały skończony, zostało parę drobiazgów np, blat na barek między kuchnią i salonem, kominek w salonie a dokładnie koza, i okap nad wyspą, a tak już wszystko zrobione. Za to przed domem niestety kicha, niestety mamy problemy finansowe w tym roku i nic prócz położenia kafli na tarasie przed wejściem nie zrobiliśmy i raczej nie zrobimy, dlaej jest piach, nie ma ogrodzenia, garaż nie postawiony i ogród tylko z przodu troszkę zagospoarowany a ztyłu 1000m leży można powiedzieć odłogiem tylko co jakiś czas przyjeżdża pan z kosiarką i kosi żebyśmy całkiem nie zarośli.Wracając do pieskówHodowla o jakiej pisze nie dba o to czy plamka jest tam gdzie nie powinna, tylko przede wszystkim o charakter, brak chorób i odpowiedni dobór partnerów. To danie szczeniakowi odpowiedniej ilości miłości, opieki i wybrania odpowiedniego domu, lub zabranie go z nowego domu jeśli będzie się mu źle działo. To ludzie którzy nie dopuszczą żeby szczeniaki z ich psiaków trafiły na ulice.Ja właśnie wyznaję tą zasadę o której piszesz Ivi, wybieram naprawdę odpowiednich partnerów a gdy się urodzą to ho ho ho, miesiąc z życiorysu wyjęty dla mnie, noce nieprzespane i pilnowanie małych, są cały czas przy ludziach, noszone, głaskane, przytulane, mają ciągły kontakt z innymi zwierzakami, mam kota i 3 psy. Wiem że są okazami zdrowia, mam stały kontakt z ludźmi którymi już kiedyś oddałam swoje szczeniaczki, uwierz mi że bardzo dbam o dobro psów. No dobra, zmykam na te zakupy bo szwagierka czekaBuziaki