reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martka, ja też nie, bo nigdy nie kumam!! chyba za głupia jestem!!!!

JKRZYMKA, ale Ty młodziutka bylaś jak urodziłaś Remka, super młoda mama, przynajmniej wciąż mloda jestes i masz już odchowane dziecko :-D

reklama
ja zawsze chciałam mieć szybko dziecko...moja mama urodziła mnie jak miała 21 lat..i jak chodzila do mnie na wywiadowki to kazdy myslał ze siostre przyprowadziłam hehehe...ale mi sie nie udało... najwazniejsze ze młoda duchem hehehee

Dziuba
pewnie mnie omineło przez moje wakacjowanie sie, ale czy chwalilas sie już sukienką ślubną?

Martka, ale żeś się odezwała, toć jeszcze młoda jesteś :) tak, chwaliłam się ale dla Ciebie jeszcze raz wklejam:
sukienka (w mojej wrsji troche zmieniona) i bukiet
no i oczywiście zapraszam w piątek na 18.00 do kościoła św. Jakuba w Oliwie

Załączniki

• Solange - Camille.jpg
    Solange - Camille.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 00uj2.jpg
    00uj2.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 23
Dziuba ......ano młoda byłam.....:-) a teraz to tylko duchem :-D żart
tak naprawdę to nie wiem kiedy to zleciało:-D bo wciąż czuję sie tak samo, dobrze że troche oleju mi sie wlało od tamtego czasu , bo jak se pomyślę jaka ja kiedyś głupia byłam to aż mi ciary przechodzą :szok::-D
a Remik to juz młodzieniec jeszcze na dyskotekę z nim pójdę ...jak mnie wpuszcza :-D;-)

Swietna kiecka:)))

z chcęcią bym was zobaczyła na żywo, ale niestety 18 to troche za późno... o 18.23 mam pociąg do Pucka, którym zazwyczaj wracam...ale mam nadzieję że uraczysz nas tysiącem fotek to sobie pooglądam przynajmniej:)

JKRZYMKA
mi sie wydaje że ja ciągle głupiutka jestem hehehe
ciekawe kiedy ja z moją na imprezke pójdę hihi

Martka, tysiąca pewnie chciałybyście oglądać, ale obiecuję Was zasypać fotkami Izy i mego szwagra - tylko żeby pogoda była!! a co do kiecuni, dziękuję :zawstydzona/y: tak szczerze mi się to zdjęcie katalogowe totalnie nie podoba i ja wyglądam w niej dużo lepie (nie a jak skromność...)
dobra laseczki spadam bo zdycham już z bólu - @ dostalam, jak zawsze w samą porę, mam nadzieję że do piątku minie i nie będe musiała farbowac kiecki na czerwono!! :wściekła/y:

reklama
dziuba byliśmy w Chmielnie nad jeziorkim i we Wdzydzach Kiszewskich na festynie :)
dobrze ze dzis @ a nie w czwartek lub piatek rano :)

Do góry