reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Greenja - właśnie doczytałam, że niebawem w Waszej rodzince pojawi się Dominik. Dominiki to fajne chłopaki, zatem gratuluję wyboru imienia :)

Pizza dobra była, zwłaszcza DD smakowało, jeszcze siedzi i wykańcza, gdzie to się jemu mieści hehe. A Pat po drzemce mniej kapryśna, zaraz jej zrobię kąpiułkę.

(znowu udało mi się posta pod postem postawić - proszę o zrobienie ze mną porządku hihi).

PS: Dziuba dobra cioteczko dziękujemy za komplemencik pod zdjęciem - Iza i Pati.

reklama
dobra kobietki, ja spadam, bo zaraz mężuś z pracy wróci, więc chce z nim posiedzieć;-)
dobrej nocki wszystkim i do juterka mam nadzieję, ze pogoda będzie ładna:-):tak:
przyznam się bez bicia, że dziś w domku nic nie zrobiłam :no:tylko pranie nastawiłaam, a jestem taka zmęczona jakbym wypucowała, dom na błysk:angry:

Ostatnia edycja:
Iza, no co Ty, to zbyt przyjemne, na pewno nie będzie posuchy, hi hi.

Criss, ja w sumie też niewiele dziś w domu porobiłam, tylko jedno pranie, odkurzanie i obiadek, no ale byłam też u ginka, i też jestem padnięta, to chyba ta paskudna pogoda tak działa, nic tylko spać.

Miłego wieczorka

Anetko - napisze to w osobnym poscie - jesteś niesamowitą, niezwykłą, silną kobietą, Twój spokój i opanowanie zaraziło nas wszystkie i tylko dzięki Tobie umiemy spojrzeć na Twoją tragedię z równym spokojem. Modlimy się za Was, pamiętamy i wspieramy... i zawsze jesteśmy duchem z Wami!!
odpoczywajcie Kochani :*:*

nudno mi... mała śpi, sama jestem bo Stasiu siedzi z bratem i gadają gdzieś w knajpie bo się pół roku nie widzieli, a ja co, z archiwum x mam oglądać?

reklama
Do góry