reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

andzia - tulam..

Załączniki

• swieczka_zaduszki2.jpg
    swieczka_zaduszki2.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Izabelindo mi równiez miło :-)
Gosiaczku już niemogę się doczekać mjiłych wieści :tak:

dobra trzeba cosik jakiś obiadek wyskrobać dziś pierś kurczaczka w białym sosiku i bulwiaczki z koperaskiem :-p

kurcze jeszcze prania nie wywiesiłam :szok:

Jola - no to ja się wpraszam na obiadek skoro takie pychotki serwujesz :)))

Przestawiłam dzisiaj Pat w łóżeczku na drugą stronę, ale sobie pospała dłuuugo z tej racji.... Teraz leży na macie i na mnie piska... nie umiem tego opisać ale to taki pisk zachwytu, nie wiem jednak z jakiego powodu. Chyba mnie po prostu zaczepia.

Z synem ostatnio korzystamy z tego, że śpi i trzepiemy Herosów V... dobry jest, muszę przyznać, że ładnie skopuje tyłek zarówno komputerowi jak i mi. Teraz przestało padać to go wygoniłam na dwór, na świeże powietrze.

Spadam na razie bo muszę męża wygonić po produkty na pizzę (też wpadł w jakąś gierkę stategiczną i grzęźnie w niej codziennie do 3 w nocy).

iza: my też w zeszłym tyg byliśmy na tym w kinie:tak:a gra...czyzby plemiona??bo ostatnio panuje epidemia tego:baffled:

dzieczyny zamieściłam pytanie, jako watek, jakbyście mogły się do tego odnieść-bo nie chce podejmować decyzji bez konsultacji z Wami. dzięki

o Izabelindo już po obiadku :zawstydzona/y: może następnym razem? :-)
dzieciaczki tak szybko rosną a te etapy rozwoju są super najpierw patrza potem uśmiechją, gaworzą , piszczą krzyczą och zanim się oglądniemy to już chodzą i pyskują :szok::-D
a ta gra to nie przypadkiem Battle Knight?

Mamo w boju zaraz zobacze to pytanko :tak:

więc tak, byłam u gina, zrobił mi tylko usg dopochwowe i stwierdził że żadnego pęcherzyka tam nie widzi, może coś tam jest ale na razie za malutkie żeby zobaczyć, w każdym razie mam się u Niego stawić za około 3-4 tygodnie tzn. około 10 dnia następnego cyklu i zaczynamy monitorowanie cyklu, ta opcja wchodzi w grę jeśli oczywiście dostanę okres.Jeśli nie dostanę to też mam się u Niego zjawić.Jeśli dostanę okres to w pierwszej kolejności mamy zbadać nasienie mojego męża, On od 3 lat bierze codziennie garść leków z rana, leczy się na zakrzepicę, nadciśnienie i może te leki mają wpływ na jakość nasionek.Narazie jestem dobrej myśli, dziś jest mój 15 dzień cyklu a tak jak wspomniałam działaliśmy prawie codziennie, wiem że już jest po owulacji i pozostaje nam tylko czekać.

reklama
Gosia - to posiedzimy jak na szpileczkach razem z Tobą te 3-4 tygodnie i pozaciskamy kciuki :) Tylko teraz nie rób mężowi posuchy skoro dni płodne się skończyły ;)

Cris - mój też rzucił bo stwierdził, że to pożeracz czasu straszny, ale był czas gdy było blisko nałogu hihihi :))) prostuję - właśnie mąż doczytał mi przez ramię, że to BYŁ nałóg :)

No spadam bo pizza dochodzi w piekarniku, jakoś nam się ten obiad rozciągnął w czasie dziwnie :) A Pat znowu śpi, jakaś taka pogoda brzydka na nią tak wpływa.

Do góry