reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Andziu naprawdę Cię podziwiam za za tą siłe która w Tobie jest....
Modlę się za Antosię i Was ....

ale ulewa ....:szok: a gdzie słońce?

Witam dziewczyny, przepraszam, że sie nie dezwałam z trójmiasta, ale okazało się, że u znajomego nie moglismy podpiąć laptopa do netu bo cośtam :)angry:) a nie miałam namiaru na żadną z Was.
W kazdym razie już jestem.

Andziu - modlę się za Was i Waszą małą piękną Antosię.

jkrzymak: proszę słoneczko jakie wolisz:-D

2jg1311.jpg

albo takie:-D
28a55km.jpg

Witaj Anetko kochana - odpoczywaj, zbieraj siły, dobrze że masz tak ogromne wsparcie od Maćka i rodziny, i że lekarze okazali się ludzcy. Dziękuję za informacje i szczerość. Za jakiś czas zapalę świeczkę dla Waszego małego Światełka - Tosi.

Cześć słonka oraz walenie małe i duże :)

Faktycznie mimo pogody paskudnej za oknem na forum trójmiejskim zrobiło się słonecznie i gwarno.
Wybaczcie, że mnie wczoraj nie było ale miałam nawałnicę miłych gości, jednych po drugich, wyprawę syna do zoo i miły wieczór z mężem w kinie na Hancocku (polecam). Szwagierka robiła za nianię do dzieci, ale jak tylko wróciliśmy to jak najszybciej się ewakuowała :) Nawet ciasta nie chciała.

Ania - może wpadniesz na ciasto?

Cris - wspaniały prezent od zapewne wspaniałej koleżanki... Jak ja miło wspominam podobny, dla mnie i syna, na wypad do Paryża.... Ale zasłużyłaś sobie na chwilkę przerwy w życiorysie :) więc wybaw się porządnie.

Gosia - ściskamy kciuki z całych sił. A czym się objawia to dziwne samopoczucie o którym piszesz?

Jolu - bardzo mi miło :))

słoneczne pozdrowienia dla reszty mam!

:wściekła/y:napisałam prawie calego posta i mała wyłaczyła mi kompa:wściekła/y:

wogóle dziś mnie doprowadxa do szalu, od rana sprzatałam... posprzatałam w jej pokoju, potem poszlam po odkurzacz, wpadam do pokoju a ona wszystko co poukładalam porozwalała na podlodze...do tego wylała mi cale wiadro wody do mycia podlog na dywan....a jak zrobiłam sobie kawę i wlalam mleko okazalo sie że bab w sobote mi sprzedała przeterminowane i sie zwarzyło.....grrrr

Cris
ale masz fajnie:)))...my leciemy 24 sierpnia...ale raczej sobie nie odpocznę hehehe

co do szkoły rodzenia to ja nie chodzilam wcale...rodziło mi sie super, może dla tego że kobieta jak rodzi to tylko odycha i prze bo nic innego sie nie da, a może dla tego że trafilam na super położne...

Dziuba
no to masz wesoło:)))

Andzia
kochana mam wrażenie ze tak spokojnie o tym wszystkim piszesz..uwazam że jestes wspaniałą kobietą że uiesz się z tym pogodzić.... ja znów płaczę, ale bardzo się cieszę że sama nie żywisz do nikogo urazy!..
Nie przejmuj sie tym co pisałysmy, to z naszej strony był pewnie obiaw szoku, złosci i smutku... trzymajcie sie i odpoczywajcie... busiaki

a u nas wychodzi słonko... od czasu do czasu..ale rano lało strasznie...

miłego dnia

reklama
Hm, dziwne samopoczucie- sama nie wiem, ale takie samo uczucie miałam gdy zaszłam w ciążę z Natalką, można to nazwać kobiecą intuicją, przeczuciem albo sama nie wiem czym. Tak sobie myślę że chyba dzisiaj przyjmuje mój gin w przychodni i chyba spróbuję się dziś do Niego wybrać, kusi mnie bo to darmowa wizyta a do dr. Wydry mamy iść 12 sierpnia a ja nie mogę się doczekać, no a może jakby dziś zrobił mi usg to chociaż coś by mi powiedział. Chyba byłyby widać że jest po owulacji, ach, już sama nie wiem, ale zaraz zadzwonię i dowiem się czy dziś przyjmuje i jeśli tak to pójdę.

Do góry