reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny, mam takie pytanie....

ponieważ nie mamy-chyba- moderatora naszego watku, czy moge sie zglosic jako chętna??czy któras reflektuje na ta funkcje?? bo wydaje mi sie, ze jest potrzeba takiej osoby-ale moge sie mylic-jakie jest Wasze zdanie:tak::-)
oczywiście nie myślę o dyktaturze i dominacji:-D:-D:-Dhi,hi,hi

jestem za :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
no to teraz was trochę fotkami zarzucę:-D:-D:-D

Niki i Miś w kapieli

6507dc.jpg

moje słonka

21msshu.jpg

x6kd3k.jpg

jj72vq.jpg

5f5ir9.jpg

my:)

350t66q.jpg

hmmmmmmmmmm...

2i20i7q.jpg

kapusniak prosto z gara na plaży smakuje najlepiej hehe

egv7n6.jpg

misiogłów

2s7ctw4.jpg

mama i Miś

1087907.jpg

nasza ślicznota

28ip7k2.jpg

35n57p1.jpg

Tak jeszcze odnośnie artykułu i kwestii kupeczek.
Chyba obrzydziłam skutecznie macierzyństwo dwóm nastolatkom na skwerze kościuszki w Gdyni. Nakarmiłam Pat a ona jak zwykle podczas karmienia zrobiła kupeczkę. A że nie robiła kilka dni więc słuszniejszym słowem będzie określenie kupsko. No a ja jak to mamuśka oczywiście: ooo jaką śliczną kupeczkę zrobiła moja córcia. I nie namyślając się wiele wrzuciłam pieluchę do śmietnika oddzielającego nasze ławki. Laski na początku się śmiały ale pewnie niebawem zapach wydobywający się ze śmietnika je odstraszył :))) Nie wiem bo sobie poszłam do domku.
.

to kiedys z malej wywalilo zilono-marchewkowe, wiec jedna reka 3mam nadie- 9kg:szok: a druga rzucam pielucha full shit w smietnik:confused: i nie trafilam, zawartosc elegancko sie rozmazala na smietniku:cool2::cool2::cool2::cool2:

a tu bulwar w jelitkowie,30 C turysci etc a ja akcja "shit" zmylam woda z butelki wozek, zawinelam brudne bodziak i spodenki w siatke i zwinnym krokiem odeszlam w dal:-D:-D:-D smietnika juz nie czyscilam:sorry2:

no ładnie z tymi kukami..moja robi też niezłe numery, ale juz nie w pieluchę..zawołała że chce siku, to ja na pierwsza lepszą trawkę na skwerku, a moje dziecku mnie informuje że chce jeszcze kupkę :baffled::baffled::baffled:... ale wstyd stać na skwerku przy kupkującym dziecku...Darek oddalił sie i udawał że nas nie zna hehehe

co do Cisowianki to poczytałam to i tamto i skoro jest upośledzona to nie powinno sie robić w okół niej zamieszania...można to wszystko wytłumaczyć chorobą i tyle...trzeba się teraz miec tylko na bacznosci i wyłapywac szybko takie oszustwa..szczególnie takie w które cięzko uwierzyć (blizniaki i trojaczki....to samo w sobie brzmi jak bajka)

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek:-)
kogo my tu mamy??:-D
martka: cieszę się, że wreszcie się u nas zjawiłaś:tak:widzę po zdjęciach, że się nie nudziliście:tak:bardzo fajnie, że tyle czasu spędzacie razem i, że juz jest dobrze-cieszę się naprawdę. a co do Twojej gwiazdy...to naprawdę urocza jest:-)

anja: dobra historia z tą kupą:-Dpo prostu śmietnik, był "twórczo" ozdobiony...a nie jakiś taki monotonny w jednym kolorze:-D

skoro część z Was zgadza się na moderatora, to jesze czekamy na zdanie reszty:tak:zastanawia mnie do kogo mam się teraz zwrócić w związku, z byciem moderatorem:confused:

moje dzieciaczki już wstały:baffled:i już zaczęły imprezować:sorry2:10min a w domu już sajgon-oni to zdolności mają:tak:
idę śniadanko zrobić, zaraz mężuś z pracy wróci:-Dale się cieszę, będę go mogła maltretować do ndz wieczorem.... he,he,he:-):-D

a mi też przypomniała się "kupowa" przygoda:-)

byliśmy w restauracji 4strony świata, i nasz jaśnie książe po 3 dniach raczył zrobić kupę..:-)musiałam iść w inną część restauracji, na sofie rozłożyłam kocyk i zabrałam się do przacy... a stolik obok ludzie obiad jedli-towarzyszył im "piękny" zapach, a jeśli podglądali to i wrażenia wzrokowe, bo młody po pachy się ubrudził...potem poprosiłam kelnere o sitkę foliową, i zawiązałam w niej pieluszkę...po czym oddałam do śmietnika w kuchni-z ostrzeżenia=em "bomba biologiczna".bo niby gdzie ja miałam wziąć?a może do popieliczki wrzucić???:sorry2:po tej akcji, kelr=ner stwierdził, ze trzeba przewijalnie zrobić w wc. a czy zrobili.... nie wiem:-D

Ja rowniez sie witam porannie :-)
Cris ja takze jestem zwolenniczka Twojego kierownictwa nad naszym watkiem:-) ale niestety nie mam pojecia do kogo mialabys sie zwrocic w tej kwestii...posikalam sie ze smiechu z historii o kaszance :-) razem z moim Mackiem wrecz plakalismy hehe:-D
martka oo witaj :-) ciesze sie ze u Was tak dobrze sie dzieje i ze tyle fajnego czasu spedzacie razem :-) czasami po chwilach kryzysu przychodza naprawde lepsze czasy, w Waszym wypadku tak jest- super!! zdj. fajowe, a Miska jak zawsze przesmieszna :-)
iza, anja historie z kupkami interesujace:-D usmialam sie jak nie wiem :-)

ja jak widac jeszcze nie urodzilam, w dalszym ciagu czuje sie przeswietnie :-)

Witam się i ja, Cris ja też jestem za objęciem przez Ciebe tej ważnej funkcji jaką jest moderator.Dzisiaj mam przerwę w widzeniu się z naszymi gośćmi,uff, nareszcie.Także sprzątam dalej dom, i mam jechać do Gdańska do sądu potowarzyszyć koleżance w sprawie o alimenty bo Ona bardzo się boi.Opowieści kupkowe co jedna to lepsza ale wszystkie śmieszne.No i Martka nareszcie wróciła, super, intensywnie spędzony czas widać mieliście.Andzia, i aby tak dalej Twoje samopoczucie wyglądało, bezstresowo i spokojnie.

reklama
Aneta Ty jezscze się kulasz?? niech w końcu mala wyjdzie na ten świat!! załapie sie na dzisiejszą niezlą pogodę!! :-D
Cris, napisz do aniaslu w sprawie moderatorstwa! a właściwie czym zajmuje się moderator?? może np usunąć jakieś zbędne wątki? czy tylko jednym wątkiem tym naszym głównym się zajmuje?
Martka, witaj!! super że sie Wam tak fajnie układa, Michaśka widać wielce szczęśliwa, a to najważniejsze!!

przyjechal mój szanowny przyszły niedoszły, mieliśmy baaaaaaardzo długą namiętną noc, kurcze niewyspana jestem jak nic bo gadaliśmy do 2 w nocy, ale co tam, czasem można :-D teraz będę mieć pewnie coraz mniej czasu dla Was, bo zbliża się termin ślubu więc ostatnie rzeczy załatwiamy, potem wakacje, na które trzeba się przygotować, no a zresztą zawsze jak S przyjeżdża to mam niewiele czasu b o to on zawsze okupuje komputer... ale postaram sie być na bieżąco, buziulki dla wszystkich!

Do góry