reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

aniu:chyba najlepiej będzie jak mame poprosisz, aby przyjechała. będziesz sie pewnie czuła i nie będziesz ciągle myślała, co się z Antosiem dzieje. gdybym nie miała swoich dzieci, to bym z chęcią popilnowała Antośka:tak:

andzia:teraz tylko zyj normalnie i czekaj na sygnały...już nic innego nie pozostało:-)

reklama
dziewczyny, mam takie pytanie....

ponieważ nie mamy-chyba- moderatora naszego watku, czy moge sie zglosic jako chętna??czy któras reflektuje na ta funkcje?? bo wydaje mi sie, ze jest potrzeba takiej osoby-ale moge sie mylic-jakie jest Wasze zdanie:tak::-)
oczywiście nie myślę o dyktaturze i dominacji:-D:-D:-Dhi,hi,hi

Ja nie mam nic przeciwko Pani Sierżant :) Radzisz sobie z pełną energii Ritką oraz małym odkrywcą Emkiem to i u nas zaprowadzisz porządek :-p

Tak jeszcze odnośnie artykułu i kwestii kupeczek.
Chyba obrzydziłam skutecznie macierzyństwo dwóm nastolatkom na skwerze kościuszki w Gdyni. Nakarmiłam Pat a ona jak zwykle podczas karmienia zrobiła kupeczkę. A że nie robiła kilka dni więc słuszniejszym słowem będzie określenie kupsko. No a ja jak to mamuśka oczywiście: ooo jaką śliczną kupeczkę zrobiła moja córcia. I nie namyślając się wiele wrzuciłam pieluchę do śmietnika oddzielającego nasze ławki. Laski na początku się śmiały ale pewnie niebawem zapach wydobywający się ze śmietnika je odstraszył :))) Nie wiem bo sobie poszłam do domku.

A na bulwarku rzadko bywam Aniu :) Dlatego raczej oczu nie wypatruj za mną. Jak mąż jest w domku to raczej szwendamy się po Witominie, bo on domator i leniuszek. Prędzej mnie zobaczysz na bulwarze jak wyjedzie znowu na jakieś szkolenie.

Andzia - no no to ładnie i szybko to u Ciebie postępuje, pewnie dlatego że jesteś taka pełna energii i ruchliwa :) No to trzymam kciuki za szybki, łatwy i w miarę bezbolesny poród :) No i niecierpliwie oczekuję wieści.

Na temat zdjęć cisowianki powiem tylko jedno - dziwne... A fotograf tam ze mnie żaden, bo papiera nie mam na dowód zawodu, to tylko pasja.

Ostatnia edycja:
iza: tylko nie sierżant:-)nie mam zamiaru nikogo z pałką w ręku ganiać, tylko tak po prostu... chcę Wami zawładnąąąąąąććććććććććććć:-D:-p:-)

a co do kupy...to historia rewelacyjna:-)nie ma to jak, zapach kupki niemowlęcia na świeżym powietrzu:-Dpewnie chwilkę posiedziały i potem się zmyły:tak:ja bym się też zmyła:-D

no u nas dzis święto rita poszła spać o 18.15(wstała o 6 i nie spała w dzień) a mały o 19.45...ach jak pięknie:-)szkoda, ze mój mąż w pracy ale za to dopiero w pon bedzie szedł:-)więc znów spędzimy ze sobą 4 dni:-)

Dziewczyny jestem z gór a nie z nad morza ale ja w sprawie Cisowianki Natchnęłam się na forum na kilka takich samych postów od Cisowianki na różnych forach, weszłam na jej profil i w statystykach wychodzi że zarejestrowana jest od 7.07.2008 a na koncie ma ok.133 postów czyli średnio 22,5 na dzień. Sorry ale przy piątce malutkich dzieci, sama (bo jak pisze dzieci są z różnych ojców) PO PROSTU ZMYŚLA
https://www.babyboom.pl/forum/samotni-rodzice-f32/przepraszam-18070/
Napisał heksa
Logowanie do nasza-klasa.pl to jest link do profilu cisowianki niestety nie znalazłam zadnych inf. o dzieciach i reszczeie bajek za to odezwała sie do mnie osoba którą równiez była zdziwiona tym co cis... wypisuje i ja sprawdziła i oto wiadomosc od tej osoby.
Chcialam napisac na waszym watku,ale stwierdzilam,ze nie bede sie wtracac.Chcialam napisac tylko,ze niejaka cisowianka20 czyli Karolina G,nie ma zadnych dzieci i jest najprawdopodobniej lekko uposledzona umyslowo.Bardzo mnie zaintrygowala ta dzielna mama 5-i dzieci,zaczelam z nia pisac na gg,jednak jej opowiesci byly malo spojne.Zaczelam szukac blizszych jej danych i poprzez wizytowke na gg dotarlam na jej profil w naszej-klasie.Tam wsrod jej znajomych znalazlam osobe z jej rodziny i ta osoba potwierdzila moje przypuszczenia,ze Karolina G jest zwykla oszustka.Jakby cos to moge podac namiary na kuzyna tej osoby.Zapewne zauwazylyscie,ze jej albumy sa nieaktywne a na naszej-klasie wogole nie ma zdjec jej dzieci.Sorki za bezposredniosc,ale musialam;-)

isowianka przepraszam cie ale nie lubie oszustów jezeli masz dzieci prosze udowodnij to oficjalnie na wszystkich wątkach cie przeprosze jezeli miałas i straiłas stąd twoje zaburzenia to równiez prosze przyznaj sie i potwierdz nam to w jakis sposób jezeli jednak wszystko co napisałas jest nieprada to nie odzywaj sie juz u nas na lipcówkach bo nie sądze aby ktokolwiek jeszcze miał ochote odpowiadac na Twoje posty. a to kolejny namiar na te oto ta sama cisowianke Logowanie do nasza-klasa.pl na naszej klasie tez ma 2 rózne profile.....
chyba juz jasne....;-):blink::cool2:

mama w boju ja jestem za twoja propozycja :-)
agusia dziękujemy
ania u mnie znowu robotnicy wiec nici ze spacerków... bo trzeba z nimi siedzieć...

reklama
Witam kobitki:)

ale sie tu namnożyło wsztkiego, musiała bym zerwać noc aby to nadrobić:-D

nie bylo mnie tyle bo mialam urwanie glowy... najpierw sie wkacjowalismy tu i tam.. nawet bylismy sobie na tydzień w jastrzebiej górze, troche to dziwne z racji tego ze mieszkamy 13 kilometrów od jastrzębiej..ale przynajmniej wszystko podane na tacy hehehee:)

potem miałam gosci...kuzynka z 2 lenią córką z Wrocławia i przez ostatni tydzień jeszcze jej koleżanka z 1,5 roczną córką...

oj sie działo..dziewuchy szalały strasznie...na szczescie szły grzecznie spać i mielismy czas na grilka i piffko:)... najeździłysmy sie na plaże..(jak nie padało:-() itd.

Michalina sie strasznie rozgadała, pyta wszystkie baby w rodinie czy maja cycki i cZy nosza stanik heheheee.... ogólnie jest super...teraz chwila odpoczynku i za tydzień lub dwa (zależy od pogody) na nad jeziorko...Garczyn albo Giżycko.. jeszcze do uzgodnienia... potem pod koniec sierpnia lecimy do Szwecji... tak więc w wakacje nie bede miała za duzo czasu na siedzenie przy kompie :-:)baffled::tak::-)... ale teraz przez kolka dni mam dni dla domu , więc poklikam z wami, abyscie o mnie nie zapomniały:)

zaraz wrzucę jakies fotki :)...

buziaki dla was wszystkich kochane:)

Ostatnia edycja:
Do góry