reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Czesc Dziewczynki :)
Martkafajniusio że znowu jesteś z nami :-)
my dziś wybrałyśmy sie do pobliskiego sklepu na zakupy... i zmokłyśmy jak kury:angry: mam nadziej że nie będzie z tego jakiegoś choróbska...
Moja córcia jeszcze nie zrobiła nam niespodzianki "kupowej" ale Wiktorek to owszem :-)

reklama
ja kiedys na bulwarze trzymalam Antolka na raczkach i pokazywalam statki..i nadle poczulam poc na rekau..a to byla piekna kupka..taka rozwodniona,ze az mi po raczkach cieklo(zaznaczam,ze pielucha byla na dupci) :) widze,ze kazda z nas ma jakas kupkową przygode.. ale apetyczny temat-a ja wlasnie zjadlam obiadek a teraz bawimy z a antolkiem w przekrecanie-raz brzuch-raz plecy

Witaj mama w boju,
widzę, że mamy dzieci w tym samym (mniej więcej) wieku. Moi chłopcy też dzisiaj wychodzą ze skóry, żeby mnie do przedwczesnego porodu doprowadzić ;-), ale tak łatwo im ze mną nie pójdzie :-) . To chyba przez tą łajzowatą pogodę, nie wyszliśmy na spacer, a w domu nudno...

greenja, witaj!! gratuluję cierpliwości do małych brzdąców!! i szybkiego rozwiązania!! Aneta się nie meldowala wieczorem, może już na porodówce... :-D

w końcu wszystko jasne i przejrzyste!!

minka_12
dzieki za link..slucham i slucha i mam lezki w oczach..niektore "przeboje" z mojego dzieciństwa hehee

greenja
witaj!
wiesz juz czy trzeci chłopak, czy córcia???..swoja droga podziwiam, ale wiem ze każda z nas dała by pewnie radę, bo taka brygadka to samo szczęście:tak::-)

no no kto wie, może andziaa już w trakcie, a może lubi nam podnosic adrenalinke???:-D:-D:-D

oj Iza uważaj... Ty się ze mnie nie nabijaj, bo Ci posta usunę;-):-D:-)
a co do kupki, to mój syn też mi kiedyś takiego bączka z niespodzianką podarował...ale na czystą białą koszule...tak akurat przed wyjściem:baffled:

a tak w ogóle, to na chwilkę zaginęłam bo obiad robiłam:tak:mam dzis już dość tej pogody:no:a dzieci są tak nieznośne, że normalnie rozwiesić za oknem-za uszy

Ech, mam nadzieję, że na dzisiaj dosyć będzie już arii operowych. Pat miała dziś chyba za dużo wrażeń bo dała koncert na maks,a pierwszy raz w życiu tak się darła, jak wściekła.
No i miałam już skończyć temat kupek ale dzisiaj zatrułyśmy atmosferę dość kwaśnym kupskiem po pachy w Złotym Ulu w Sopocie heh, oczywiście w czasie karmienia.

Pogoda w miarę dopisała, troszkę nas zlało ale potem słoneczko pięknie przygrzewało. Spacer cudo, fajne towarzystwo, w dodatku jutro chcą mnie wyciągnąć na potańcówę :) Mąż wyraził zgodę więc chyba nie mam wyboru i idę :) Tylko muszę jutro all day mleczko ściągać na noc.

Syn z tatką mieli męską przygodę - popływali sobie motorówką po zatoce, niestety pod sam koniec była spora fala, motorówka podskoczyła, DD omal za burtę nie wyleciał i skończyło się na płaczu. A zaczęło się tak dobrze...

Posiedzieliśmy też sobie na tej najdłuższej sofie świata na molo (ok 51 metrów). Bardzo wygodna ale tłoczno tam na niej.

Uuu arii operowej ciąg dalszy.... uciekam z domu....

reklama
Izus współczuje arii ja dziś mam to samo... to chyba ta pogoda:baffled:
Witam nowa Trójmiastke :)) i gratuluje maluszków :-D

Do góry