reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Aneta to super wiadomość!! czekamy na wieści z porodówki!! czekam na smska :-D
Iza, ja stosuję Emolium krem specjalny - bo mała ma atopową skórkę, a z kosmetyków mam jeszcze oliwkę Nivei i krem przeciw odparzeniom też Nivea
a co do zwierzaków, mój pies ma 13 lat i czasem też mi tak smutno, zwłaszcza teraz kiedy nie mam tyle czasu żeby ją głaskac i bawić się...
Cris, no cóż, powiem Ci że moja jak ją rozbieram do kąpieli to maca się straszliwie po cipuszce i liczy swoje fałdki na brzuszku i udachh :-D w końcu niech wiedzą dzieci co mają!!

kurna, zaraz umrę!! z lewej strony boli mnie jak chollera, az siedzieć nie mogę, chyba jajnik, albo cokolwiek co jest w tamtej okolicy!!

czesc dziewczynki:) mamusiu w boju-wiburcol nie dziala-tez tak mysle, ale jestem ciutke naiwna i daje hahaha a noz zadziala? dzia Antolek wstal o 5 rano i tylko na spareku spal buahahahaha.. cieszy mnie to,ze nie placze-to najwieksze szczescie dla mnie:)
moj maz juz za okolo 2 tyg wroci-wiec wybierzemy sie na randke. znacie jakas opiekujne ktora za dobe pieniadze spedzi z malutkim wieczor i kawalek nocy?? mam zamiar zaplanowac randke i zaprosic meza:) hahahaha moze nacie jakis dobry club w ktorym mozna potanczyc i dobrze sie bawic? moze sopot? co myslicie? ja juz jak zwykle planuje-bo tylko to daje mi rzpezyc..

wiecie przeciez jak ciezko ejst samotnie wychowywac dziecko? nawet siku nie mozna zrobic-wszystko w biegu

dziuba- nie mam zamiaru sie z Toba licytowac ktore dziecko jest gorsze czy lepsze.. moze ejstes inna niz ja?? moze Twoja mala jest inna niz antolek? a moze musze poprostu sie troszke tu wyzalic??

bo zwroc uwage, ze jestem zupelnie sama.. nik nie popilnuje mi malego nawet na czas prysznicu.. uwierz,ze jest CIezko..ale Ty tego nie zrozumesz bo masz chociazby wieczorami Swojego mezczyzne..ucinam juz ten temat

izunia..idziemy jutro na spacerek? ciagle Cie wypatruje na bulwarze-ale Cie nie ma:(

caluski dla moich "przyjaciolek" wirtualnych

Aniu uwierz ze Cię rozumiem i wiem co to znaczy nie mieć czasu na siku, mój pracuje w systemie że 2tyg jest w domu i 2tyg w pracy, a kiedy jest w pracy na morzu to ja sama jestem z dzieckiem, chyba że mama akurat jest ze mną... próbuj metod Cristiany, moze pomogą

obejrzalam galerię cisowianki... no dziwne dziwne... ja miałam do oddania pare ciuszków po Martysi i wystawiłam wątek na forum że oddam ciuszki, a ona też do mnie napisała ze chętnie przyjmie... co zaprzecza posiadaniu trojaczków, przecież by miala ciuszki po starszych dzieciach dla bliźniaków!! eee tam...

Aniu, zależy przy jakiej muzyce się chcecie pobawić!! ja zawsze miło wspominam imprezy w Copacabanie, ale wiadomo że jak pogody nie ma to średnia przyjemność

Dzieki Dziewczyny, ale wlasnie poczytalam co nieco o tym rozwarciu w necie i sie zdolowalam bo niektore babki chodzily podobno z rozwarciem nawet do 2 tyg...echh co ma byc to bedzie :-)
Aniu wszystkie Cie rozumiemy i podejrzewamy jak musi byc ci ciezko... ale popatrz jak ten czas szybciutko mija -- jeszcze tgylko 2 tyg a Twoj Janeczek bedzie przy Tobie:-Dco do opiekunki, ja niestety nie jestem biegla w tej branzy i zadnej osoby nie jestem w stanie polecic... ale mysle ze taka randka to fajny pomysl... wiem ze z rodzina Janka nie zyjecie zbytnio w zgodzie,ale moze lepiej by ktos bliski zajal sie Antosiem na czas Waszego randkowania..?
dziuba to moze byc jajnik... moze owulacja ??

andziu, ja juz 2 miesiace meza nie dotykalam i marze o tej randce jak o niczym..odetchne i zregeneruje sily..tyle,ze nie mamy nikogo bliskiego kto moglby sie zajac antolkiem. a siostze Janka nie ufam-wiec odpada. jeszcze bedzaiez nim rzycac o scine-takie mam wizje:(

chyba bedzie musiala przyjechac moja mama:(

andziaa, chyba nie, okres mi się spóźnia już tydzień!!
a co do rozwarcia, ja chodziłam z takim na dwa palce przez ponad tydzień - i nic poza tym, szyjka długa była jeszcze godzinę przed wyjściem Martynki ze mnie, a Twoja już ładnie skrócona, więc może będzie szybciej - tego Ci życzę :*

reklama
Do góry