reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej, uuu co tu się dzieje z tymi ludźmi?? U nas cisowianka, w galerii brzuszków też afera, dziwne.ja śmigam wciąż gdzieś z naszymi gośćmi, ale jest fajnie i wesoło a Oliver dosłownie cukiereczek, ma prawie roczek.Dzisiaj jedziemy na spacer do Gdańska potem do teściowej na obiad a jutro luzik, 1 dzień przerwy bo inna rodzinka do nich przyjeżdża, będę musiała sprzątnąc dom bo takie mam kongo że szok, jeszcze moje 2 sunie cieczkę dostały i pełno plamek na podłodze w całym domu.Dobra narazie pa.

reklama
Hej laseczki!

Wczoraj straszyło, straszyło a dzisiaj od rana leje, blee.
Nasza nocka w miarę, w miarę, Pat zasnęła po południu i musiałam ją budzić o 3 na ratunek prawej piersi. Kamyczki mi się w niej porobiły a mleko tryskało fontanną. Najśmieszniejsze były jej uśmieszki takie zaspane podczas przewijania. A ostatnio karmię ją ok 6-7 rano a potem kładę spać i dalej zasypia i tak do 9-10. Dzięki temu my też się wysypiamy, w Bytowie się tak nauczyła skubana :)

Dziuba - pisałaś, że kupujesz dla Martynki Emolium. Ale tylko emulsję czy używasz pełnego pakietu? (krem, płyn do kapieli). Ja też od niedawna zaczęłam kupować dla Pat i faktycznie skórka jej się zrobiła jak "pupcia niemowlęcia" hihi. Oczywiście zaczęłam jej od czasu do czasu podbierać :zawstydzona/y: też chcę mieć taką ładną skórkę jak ona.

Anetka - trzymam kciuki za rozwarcie, chociaż na jeden palec :)

Aniu - jak tam samopoczucie dzisiaj? Lepiej z ręką i bioderkiem?

Gosiaczek - to pieski też tak jak kobiety mieszkające razem mogą razem mieć @?

Co do cisowianki to nawet pisała do mnie na gg, dziwne, czyżby nikt jej nie odpisał na forum? Przecież nawet tu pisałyście na forum jakich kosmetyków używacie - po co jeszcze na gg miałaby pisać...

Miłego dnia, nawet tego niezbyt słonecznego.

iza dziękuje za informacje o sukieneczce cudeńko a Pati prześliczna dziewuszka :) ta cisowianka też do mnie na GG pisała...
od razu wiedzialam ze to wtopa... ale ludzie maja pomysły...
ania moja corcia to cudeńko ze spaniem... ale zaśnie tylko w łóżeczku, inaczej drze sie w niebogłosy... a jak jest spiaca i tata ja wezmie na rece to wrzeszczy jakby jej skóre zrywali:baffled::baffled::baffled:
dziś to pobija rekord zasneła o 21 o 7cycuś i jest 11,45 a ona nadal spi... :-D

iza: "ciekawy" punkt widzenia. a potem się dziwią, że Europejczycy to stare społeczeństwo, ale z drugij strony lepiej żeby tacy ludzie zwierzęta hodowali a nie dzieci. bo to już byłaby hodowla dzieci a nie wychowanie. jak dal mnie trochę chorę, bo w sumie oni też byli dziećmi i piszczeli mamie nad uchem:tak:

no u mnie chwilka spokoju, młody poszedł spać, a Rita z tatą do dentysty pojechała:-)
mam problem z mym Emkiem, bo ściąga sobie spodenki i pieluchę-w celu oglądania i ciągnięcia tego co ma najcenniejszego(jak to u męzczyzny):-Dnie idzie się z nim dogadać, już mi obsikał dziś świeżo umytą podłogę:baffled:

Hahaha Cris - zawsze jak czytam historyjki o Emku to śmieję się w głos - już zapomniałam ile radości mogą przynieść duże odkrycia małego mężczyzny hihihi.

Co do artykułu - ja strasznie lubię koty, mąż z kolei twierdzi że każda stara panna ma kota. Ogólnie posiadanie kota jest wygodne więc to chyba zwierzę dla wygodnickich lub leniwych ludzi. Bo pies to już problem, trzeba wyprowadzić na spacerek, pobawić się... choć jak dla mnie to przyjemny problem :) Dokładnie tak jak dzieci :)

Jednego się tylko boję w związku z posiadaniem zwierzaka - patrzenia jak się starzeje i umiera. Gdy byłam u mamy jej stary piesek w pewnym momencie padł na trawnik i zaczął wyć, potem długo się nie podnosił a oni go nie ruszali z obawy by nic nie zrobić gorszego gdyby jakiś narząd wewnętrzny poszedł. Potem jak doszedł do siebie przenieśli go w spokojniejsze miejsce... następnego dnia już normalnie chodził ale i tak nie znają dnia ani godziny.... on już tak biednie wygląda... Wiem że i z Bandziorkiem nas czeka to samo za kilkanaście lat ale wolę odsuwać tę myśl od siebie w czasie. Tchórz ze mnie...

no, cóż Emek staje się małym odkrywcą... który nawet lubi w kiblu grzebać:baffled::-) Rita takich zapędów nie miała....

a co do zwierzątek to mogę Tobie kotka oddać bo mam 3:tak::baffled:teraz żałuje, ale 10 lat temu nie myślałam o takej syt jak teraz:sorry2:ale co zrobić, nie uspie ich przecież.więc u mnie jest dość wesoło:-Dale mam tych zwierząt naprawdę dość:wściekła/y:

reklama
Cris te fotki to jakis kosmos, kurcze szok, normalnie nie moge sie opanowac:szok:
a przechodzac moze nieplynnie do przyjemnej tematyki, to ten Twoj Emek jest rozbrajajacy ;-) heehe moge sobie tylko wyobrazic ile smiechu i radosci wnosi do Waszego zycia, zreszta Ritka tez :-) teraz to moze te Jego wybryki czasem wkurzaja,ale bedzie co wspominac :-)
Izabelinda nie czytalam jeszzcze artykulu, ale tak czy inaczej zwierzaki sa mi bliskie, i bardzo je lubie ;-) oczywiscie nie bardziej niz ludzi, i nie jestem oszolomka na ich punkcie, ale generalnie jestem naprawo zwierzolubna :-D

a ja juz po wizycie. Nie uwierzycie, ale mam rozwarcie na ponad 2 cm (swobodnie wchodzi 1 palec) do tego szyjka mieciutka i skrocona :-) moj lekarz byl zdziwiony ze tak ladnie sie wszystko przygotowalo bez zadnych konkretnych objawow :-) tak wiec lada dzien powinnam tulic moja slodziutka Tosienke :-)

Do góry