reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzień dobry wszystkim!
kurcze, pogoda nas nie rozpieszcza w to lato, oby w dniu śłubu było cieplej, toć ja mam tylko bolerko z krótkim rękawkiem, nie przypuszczałam że trzeba będzie zamówić futro :szok: obym nie zmarzła za bardzo!! :cool2: my wczoraj mieliśmy cały dzień gości z Radomia, nareszcie poznałam na żywo moją chrześniaczkę Asię, jest normalnie śliczna piękna cudna, i ma tyyyyyyle włosków, normalnie wygląda jak nasza mała Ritka!! strasznie dlugie, gęste i brązowe, nie czrane, brązowe, takie połyskujące, normalnie nie będzie musiała farbować!! a wieczorkiem bylam jeszcze w Alfie po kolczyki dla siebie ślubne i ja już jestem cała ubrana! :-D
andziaa, chcialam Ci powiedziec że wyglądasz po prostu cudnie z Antosią w brzuszku, brzuszek bardzo zgrabny jest, nie jakiś mega wielki, na pewno szybko odzyskasz formę i wrócisz do figury sprzed ciąży!! mam nadzieję że to juz niebawem Antosia wyjdzie z Ciebie i będziesz mogla nam się tu nią chwalić!!
Cris, rzeczywiście BABA Martyśka umie powiedzieć bez problemu, natomiast żeby MAMA to ją uczę godzinami dziennie a ona się patrzy na mnie jak na głupka i śmieje :wściekła/y:

reklama
Hej Babeczki kochaneJeny jaki super weekend mieliśmy, sobota cały dzień goście, a wczoraj moje imieniny były to z rana wstaliśmy zjedliśmy śniadanko, potem kąpiel, i pojechaliśmy sobie na giełdę, chciałam małe pieski i kotki pomiziać. Po giełdzie do Gdańska na Starówkę na lody i spacer a że mieliśmy jeszcze kupę czasu do odbioru Emilii z dworca to zajechaliśmy odwiedzić mojego tatę we wrzeszczu, następnie na dworzec po córcię.Była głodna jak wilk za Nią 35 godziń drogi więc poszliśmy do mcDonalda i wróciliśmy zmęczeni do domciu, pooglądaliśmy fotki pogadaliśmy i poszliśmy spać o 20.30.Dziś z kolei Robert wstał już o 3 i pojechał na lotnisko po swoją siostrę z dziećmi bo przyleciała z Anglii, tera biedny jest w pracy do 16. A ja wstałam o 7 i rozpakowuję Emilkę, rany, ile mam prania!!Jak tylko dziwczynki wstaną to jemy śniadanko i zmykamy coś kupić dla gości i jedziemy do teściowej bo Oni tam są, na szczęście na obiad się złapiemy to nie muszę nic wymyślać dzisiaj.Mamo w boju też miałaś super weekend.No nic ja lecę.papa

Hej Laseczki :-)
U mnie jak zwykle to samo- a wiec nie czuje abym juz za 6 dni miala rodzic... kurde pocieszcie mnie ze brak konkrtenych objawow wcale nie oznacza ze przeterminuje sie o 2 tyg:wściekła/y:
dziuba dziekuje kochana za mile slowa :-)
ciesze sie ze juz jestes cala gotowa na slub, teraz to juz tylko czekac az staniesz w tej swojej pieknej sukni przed oltarzem u boku Stasia :-) co do pogody-fakt ostatnio jest strasznie kaprysna,ale mysle ze w Wasz Wielki Dzien bedzie pieknie :-) nie chodzi przeciez o to by byl upal, bo ze stresu i ciepla bedzie sie z Was lalo,ale o to by nie padalo-zamowie pogode u kogo trzeba :-) tak swoja droga jestem ciekawa czy Toska bedzie juz na swiecie :-)
ominelam wczesniej filmik, na ktorym to Martyska sobie gaworzyla :-) rzeczywiscie wyraznie slychac Baba, ale chyba nie ma co sie dopatrywac w tym czegokolwiek :-) alez ona jest juz duza, kurcze dzieci rosna niesamowicie szybko ;-) przesliczna ta Twoja corcia, taka rozesmiana -naprawde urocza!! po mamie :-p
Cris ciesze sie ze Wasza randka sie udala :-) najwazniejsze ze sie zrelaskowaliscie i na chwile choc oderwaliscie od codziennosci :-)
gosiaczek u Was widze tez intensywnie spedzony dzien :-) i jak corce podolabo sie na wycieczce ?
Aniu nie doluj sie!! Zobaczysz,zanim sie obejrzysz Janek bedzie juz przy Tobie!! w koncu tak niewiele juz zostalo do Jego przyjazdu-zleci jak z bata strzelil!

Hej kochane:-)
Nie było mnie długo ale nie zapomniałam o was nie nie:-)
Andzia super wyglądasz naprawdę i brzuszek taki malutki:-) Życzę Ci nie przeterminowania hihi
Wild wild Antoś przepiękny i mamusia też cudnie wygląda:)
Dziuba a gdzie ten śłub jeśłi można wiedzieć i o której bo może bym przyjechała Cię obejrzeć na żywo:-) POwodzenia
Gosiaczek fajnie że u was wszystko super się układa, wpadnij do mnie jak znajdziesz trochę czasu:-)
Mama w boju widzę że i u was wszystko w jak najlepszym Także spokuj mam:-)
M chyba we wrześniu znów wyjedzie już się nastawiam psychicznie na to:-(
No nic mus do sklepu ruszyć pozdrawiam i buziaki dla wszystkich mamusiek:-)

Ooo Malagosiuniu wieki Cie tu nie bylo, no ale grunt ze juz jestes ;-) opowiadaj co u Ciebie, podjerzewam ze wiele sie dzialo, skoro nie znalazlas czasu by do nas zajrzec :-)

ooo, Małgosiunia, nareszcie jesteś!! powiedz co się działo że Cię tyle czasu nie było??

andziaa, rzeczywiście już chyba wszystko gotowe na śłub, jeszcze tylko ten nieszczęsny bukiet, znowuż zmieniam koncepcję, pani w kwciaciarni głowę mi urwie że chwilę przychodzę z innymi pomysłami! :-D ale trudno...

skoro już niemal wszystko gotowe, to oficjalnie Was wszystkie zapraszam na nasz śłub i chrzciny naszej Martysi; uroczystość odbędzie się 25.lipca w piątek o godz. 18.00 w kościele św. Jakuba w Gdańsku-Oliwie (to znaczy taki malutki kościółek zaraz obok Katedry Oliwskiej - po lewej stronie)

andziaa, liczę na Ciebie i Antosię!! :-D:-D:-D

dziuba a jaka teraz jest Twoja koncepcja bukietu ? Co sie zmienilo,jak ma wygladac ? :-) dziekuje serdecznie za zaproszenie, no jesli mam byc szczera to wolalabym aby do tego czasu Toska byla na swiecie :-) bo chyba zwariuje w tym oczekiwaniu na ten moj Maly skarb:-) jak sie nie pojawimy to obejrzymy fotki zrobione przez nasza cioteczke Ize ;-)

reklama
dziuba jak będziemy na miejscu to na pewno zawitamy, ale fajnie mam nadzieje że jak tez kiedyś stanę na ślubnym kobiercu w kościołeczku
andziaa czekamy na wasza córeczkę :-)
małgosiunia pisz częściej...
gosiaczek Ty wiecznie zalatana i spracowana... kiedy odpoczywasz?
mama w boju jakie imionka szykujecie dla pociechy? ciekawa jestem bo córcia i synek super sie już nazywają a kolejny bebik ?
my w weekend byliśmy na Bitwie pod Grunwaldem ;-) tak wyglądała nasza Księżniczka :

Do góry