witajcie wieczorową porą:-)
ale tu cicho było
przygotowałam się na mnóstwo stron do czytania a tu cisza
u nas przez ostatnie 3 dni był pełen relaks, jak nigdy
wczoraj rano wstałam posprzatałam i zostawiłam dla dzieci obidek. wyszlismy gdzieś o 12, ale w rezultacie nie pojechaliśmy nad morze-bo niby miało padać
poszliśmy na obiad do green way-bo mnie ochota taka naszła
(a tak na marginesie- jakie tam jest pyszzne ciasto marchwiowe, wczoraj pierwszy raz jadłam
)potem spacerek i do kina poszlismy na Hancock'a. w sumie nie jestem miłośniczką filmów sensacyjnych, ale ten mi się podobał wszystkiego w umirze było-bez nadmiaru efktów specjalnych, i nie był "przerysowny". potem deserek w kawiarni,mały spacer i grzecznie wróciliśmy do domu na 19, jescze potem zostaliśmy z dziecmi i babcią na placu zabaw:-)tak, więc dzień dobrze wykorzystany:-)bardzo się cieszę bo mi juz brakowało takiego spokojnego czasu
dziś znów z rana do kościoała, potem drugie śniadanko, spacer do parku i obbiadek, wyprawiłam męża do pracy i oto jestem
jutro czeka nas ciężki dzień, bo jedziemy na 12.30 z Ritą do dentysty-pierwszy raz- nie mam pojęci co się tam będzie działo
ale podejrzewam, ze nie będzie ciekawie
no, ale trzeba to przejść
andzia: pięknie wyglądasz na tydz przed terminem:-)ach Antosia kiedy, zechcesz wyjść???ale ciekawa jestem jak ta Wasza kruszynka będzie wyglądać
pewnie ślicznotka będzie:-)
ania: głowa do góry
do powrotu Twego męza bliżej niż dalej
masz pięknookiego syneczka, niby to po Tatusiu,ale Ty też niemały wkład w to miałaś-bo masz bardzo ładne rysy
gosiaczek: pewnie córcie witacie
mam nadzieję, ze miło Tobie minął dzień
ciekawe kiedy moje dzieciaki zaczną wyjeżdżać na 2 tyg
ale będę miała labe...he,he,he
szybko minie mi ten czas
dziuba: a Ty to pewnie już na szpilkach siedzisz, co???jeszcze trochę i po wszystkim będzie...kurczę, to taki piękny dzień jest...jeszcze raz bym chciała mieć ślub - ale oczywiście z moim kochanym mężem:-)
żeby nie było
całej resczie życze miłego wieczorka
moje smoki już zasnęły, więc mam teraz czas dla siebie..ach, chwilo trwaj