reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej, ale tutaj pusto przez weekend, ale nie ma co się dziwić, pogoda piękna, słonko, ciepełko, pewnie korzystacie z pogody i spacerkujecie lub wypoczywacie na dworzu.
Ja też głównie na zewnątrz teraz jestem, wczoraj mieliśmy gości prawie cały dzień,a dzisiaj narazie luzik, śniadanko, kąpiel z Robercikiem, potem gdzieś pojedziemy sobie, a po południu odbieramy naszą młodszą córcię Emilkę bo wraca w końcu z wycieczki, stęskniłam się bardzo za Nią, 2 tygodnie Jej nie było.
Aniu - Antoś super a Ty bardzo na buzi wyszczuplałaś.
No nic, miłej niedzieli.
Szykujcie się na jakieś spotkanko w tym tygodniu.

hej Laseczki :-)
rzeczywiscie straszna tu cisza... My tez weekend mielismy dosc intensywny-lubie tak spedzac dni, bynajmniej nie mam uczucia ze cos marnuje :-)
Niestety pogoda nam sie troszke popsula :-(
mnie w dalszym ciagu objawow przedporodowych brak:wściekła/y: zaczynam sie juz zastanawiac czy oby na pewno ja jestem w ciazy:eek:
wczoraj co prawda cos mnie posciagalo w krzyzu, ale przeszlo szybciej niz sie pojawilo... jeju mam nadzieje,ze to rewelacyjne samopoczucie nie oznacza zbyt dlugiego opoznienia terminu, a jedynie to, ze nic nie bedzie mnie meczyc przed, tylko zlapie znienacka-tak, tak by mi sie marzylo:tak:
Ania Antos jest przeuroczy :-) super chlopaczek i jego mamusia niczego sobie- no no :-) nie wiem co prawda czy schudlas na buzi, nie mam porownania, ale wierze ze tak :-) moge jedynie napisac, ze masz bardzo ciekawa i ladna twarzyczke :-)
Cris jak tam wczorajsza randka- na pogode narzekac nie mogliscie, bylo bardzo ladnie ;-) mam nadzieje ze wszystko sie udalo i bylo superowo :-)
a ja pochwale sie zdjeciami z dzisiejszego spacerku :-)
dziuba a co tam u Ciebie ?? do Twojego wielkiego dnia niespelna 2 tyg :-) kiedy odbierasz suknie?
domek Antosi tydzien przed terminem :-):

dziekuje CI andziu za mily komentarz. ja dzis mam chandre. juz tak tesknie za Janeczkiem-a jeszcze z dobre 2 tyg do jego powrotu. nie rozmawiam z doroslymi tylko pierd**to tego malego gnojka.. czuje sie taka samotna i opuszczona:(

witajcie wieczorową porą:-)

ale tu cicho było:tak:przygotowałam się na mnóstwo stron do czytania a tu cisza:szok:
u nas przez ostatnie 3 dni był pełen relaks, jak nigdy:tak:wczoraj rano wstałam posprzatałam i zostawiłam dla dzieci obidek. wyszlismy gdzieś o 12, ale w rezultacie nie pojechaliśmy nad morze-bo niby miało padać:eek:poszliśmy na obiad do green way-bo mnie ochota taka naszła:tak:(a tak na marginesie- jakie tam jest pyszzne ciasto marchwiowe, wczoraj pierwszy raz jadłam:tak:)potem spacerek i do kina poszlismy na Hancock'a. w sumie nie jestem miłośniczką filmów sensacyjnych, ale ten mi się podobał wszystkiego w umirze było-bez nadmiaru efktów specjalnych, i nie był "przerysowny". potem deserek w kawiarni,mały spacer i grzecznie wróciliśmy do domu na 19, jescze potem zostaliśmy z dziecmi i babcią na placu zabaw:-)tak, więc dzień dobrze wykorzystany:-)bardzo się cieszę bo mi juz brakowało takiego spokojnego czasu:tak:dziś znów z rana do kościoała, potem drugie śniadanko, spacer do parku i obbiadek, wyprawiłam męża do pracy i oto jestem:-D
jutro czeka nas ciężki dzień, bo jedziemy na 12.30 z Ritą do dentysty-pierwszy raz- nie mam pojęci co się tam będzie działo:no:ale podejrzewam, ze nie będzie ciekawie:wściekła/y:no, ale trzeba to przejść:wściekła/y:

andzia: pięknie wyglądasz na tydz przed terminem:-)ach Antosia kiedy, zechcesz wyjść???ale ciekawa jestem jak ta Wasza kruszynka będzie wyglądać:happy:pewnie ślicznotka będzie:-)

ania: głowa do góry:tak:do powrotu Twego męza bliżej niż dalej:tak:masz pięknookiego syneczka, niby to po Tatusiu,ale Ty też niemały wkład w to miałaś-bo masz bardzo ładne rysy:tak:

gosiaczek: pewnie córcie witacie:tak:mam nadzieję, ze miło Tobie minął dzień:tak:ciekawe kiedy moje dzieciaki zaczną wyjeżdżać na 2 tyg:-Dale będę miała labe...he,he,he:laugh2:szybko minie mi ten czas:tak:

dziuba: a Ty to pewnie już na szpilkach siedzisz, co???jeszcze trochę i po wszystkim będzie...kurczę, to taki piękny dzień jest...jeszcze raz bym chciała mieć ślub - ale oczywiście z moim kochanym mężem:-):tak:żeby nie było:laugh2:

całej resczie życze miłego wieczorka:tak:moje smoki już zasnęły, więc mam teraz czas dla siebie..ach, chwilo trwaj:-D

reklama
dziuba: właśnie filmik obejrzałam, ale ta Twoja córa ma dobrą dykcję:-)moja też najpierw baba mówiła, a emek tata, a za nic nie chce mama powiedzieć:eek:

Do góry