reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cris napisz nam dokładną nazwę leku i przeszukamy nasze dzielnicowe apteki, może gdzieś się znajdzie to Wam szukania ubędzie.

reklama
dziekuje,ze tak milo piszecie o moim synusiu..a Ty izabelinda nie przesadzaj z ta uroda..wygladam na zywo normalnie-jak kobieta:) albe bardzo ci dziekuje za komplement

cisowianka-chusteczki bobini-sa rewelacyne a kosztują 5,90

Tak wiem mówiłaś. W Cisowej pytałam się w kilku miejscach to nie mają. Byłam zdziwiona. Narazie kupiłam te. Będę musiała wybrać się do Gdyni z tobą. Może tam kupie coś taniej.

Kilka zdjęć z chrztu.... tak jak obiecałam :)

Załączniki

• IMG_9667aaa.jpg
    IMG_9667aaa.jpg
    92 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_9671aaa.jpg
    IMG_9671aaa.jpg
    79,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_9680aaa.jpg
    IMG_9680aaa.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_9693aaa.jpg
    IMG_9693aaa.jpg
    83,6 KB · Wyświetleń: 34
te husteczki najtansze w vitali choc w tesco na chylon itez kupilam. i podobna cena. mam karte stalego klienta w hurtowni wiec jakies grzechotki czy pieluchy zawsze ciut taniej kupisz.. a karte moge Ci dać w prezencie. jakby co to jutro ok 13 bede na bulwarze spacerowac z gnojkiem malym:)

i Pat z dziadkiem i babcią w Bytowie :))

Załączniki

• IMG_9731aaa.jpg
    IMG_9731aaa.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 21
  • IMG_9732aaa.jpg
    IMG_9732aaa.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 27
izabelinda..ale z Ciebie chuda dupa..jak Ty to robisz? ja nie umiem:( mam rakie roubensowskie ksztalty:( to wciecie w talii masakra.. jak gruszka hahahaha

Anka, weź się tak nie kryguj dziewczyno - kształty masz nie gorsze niż ja, może nawet lepsze :))) A ja swoje zawdzięczam mojej małej pijawce, co się tak ładnie przysysa i wszystkie soki z mamy wysysa, już o mleczku nie wspomnę :) No a ona ładnie przybiera, taki klops się z niej robi. 7 kilo szczęścia :-)

A tu kiecunia w zbliżeniu bo na zdjęciach średnio widać, w jakie cudo moją córcię ubrałam :)

Załączniki

• IMG_9756aaa.jpg
    IMG_9756aaa.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Izabelinda bardzo dziekujemy za plytke :-) no to teraz bedziemy sie "dylematowac" ktore zdjecia wydrukowac i powiesic na scianach :-)
zdj z chrzcin super :-) widze ze Ty tez zmienilas fryzurke-bardzo ladnie :-) a Patusia rosnie jak na drozdzach :-) wyobrazam sobie jak w tej cudnej sukienusi musiala uroczu wygladac - miodzio:-)

Do góry