reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Julianka na bitwie i śpi, fajna fotka. Minka ja chyba nie odpoczywam tylko jak śpię, a i tak ciągle słyszę że przecież nie pracuję i pewnie się nudzę.Małagosiunia no w końcu jesteś, już po remoncie??Pewnie że Cię odwiedzę w wolnej chwili, do siebie rónież zapraszam.Dziuba, bardzo dziękujemy za zaproszenie.Postaramy się być.

gosiaczek jak nie pracujesz??? to najcięższa robota... dom... a pazurki to hobby?? zawsze tak jest że inni nie zauważaja naszej pracy:-( ale wystarczy ze cie nie ma 2dni... i :szok: to co sie dzieje w domu ;-)

Cześć dziewczyny!

Wróciliśmy nareszcie do domku!
Wczoraj jednak byłam zbyt padnięta by cośkolwiek napisać. Nie wiem czy pogoda czy wyczerpanie podróżą ale normalnie najchętniej cały dzień bym przespała.

Ana - fajnie że się odezwałaś po "tylu latach" :) i dobrze że Twoje żywe sreberko Cezarutek dał mamusi chwilkę odetchnąć.

Aniu - nie zazdroszczę kontuzji ręki, faktycznie paskudna sprawa. Teraz jak jestem na miejscu i w czymś mogłabym Ci pomóc to śmiało proś i się nie krępuj. Mogę nawet wpaść pozmywać lub poprasować hihihi :)) Albo piesa-biesa wyprowadzić...
A Twoje zdjęcia chyba nigdy nie oddadzą rzeczywistości, bo przepiękna z Ciebie kobieta.

Dziuba - Wasz dzień coraz bliżej :) Jak samopoczucie? Mam nadzieję, że się relaksujesz żeby w ten dzień wyglądać promiennie?

Anetko - przepiękne zdjęcia z brzusiem.... i śliczna fryzurka :) Też przed porodem odwiedziłam fryzjera bo nie wiedziałam kiedy potem znajdę wolną chwilkę. I znalazłam przed chrztem dopiero - zrobiłam sobie moje ukochane loczki :)
Aaa i zapomniałam Wam chyba napisać że dostałam pierwszą @ po porodzie akurat w dzień chrztu. Dobrze że w formie lekkiego plamienia dzięki cerazetkom.

Marciaa - to kiedy wprowadzacie się na swoje? Zapraszam na ciacho :)

Ojejku, nie zdołam się chyba ustosunkować do wszystkich postów bo połowy nie pamiętam :)) Ale pozdrawiam Was wszystkie kobietki i lecę zdjęcia obrabiać z chrztu, w końcu obiecałam co nieco wrzucić :)

Buziaki ogromniaste dla wszystkich mam!

Witam wszystkie już mamusie i przyszłe.. :) jestem z Gdańska i mam 3 tygodniowego synka :) i chciała bym do Was dołączyć. Pozdrawiam serdecznie!!:-)

no witam w końcu:-)

włąsnie do domnku wróciłam, byliśmy z małą u dentysty, i normalnie spokój był, Ritka ma próchnicę-niestety, od leków. dała sobie "pomalować" ząbki(zainpregnowali jej), i teraz w czwatrek, znowu na "malowanie". Rita była niesamowicie spokojna i ciekawa sprzętó, problem był jak wyszliśmy, bo zaczęła wyc pod gabinetem, że ona chce wrócić tam, normalnie szok:szok:ale cieszę się, że się nie boi:tak:
zła jestem jak diabli, bo nigdzie nie można dostać leku który Ricie potrzebny jest, żeby normalnie funkcjonowała:wściekła/y::wściekła/y:musimy teraz wszystkie apteki przetrząsnąć, bo w hurtowni nie ma nawet w łodzi i warszawie:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko jak to możliwe???jak nie znajdziemy, to będziemy szturmować AM, będą musieli nam lek dać...rozumiem, ze lek jest produkowany w norwegii, ale żeby aż tak źle było z dostawami???to jakaś masakra jest:no::no::no:
a z dobrych nowinek, to w pt prawdopodobnie jedziemy nad jezioro do ndz:tak:mam nadzieję, ze nam się uda:tak:

dziuba:fajnie, ze nas zaprosiłaś:tak:coprawda, ja się nie zjawię ponieważ, mężuś w pracy będzie, ale gdyby się coś zmieniło to napewno się zjawie:tak:

małgosiunia: świetnie, ze w końcu do nas zajrzałaś:tak:jak tam kuchnia??
minka: ale z tej waszej córci to prawdziwa śpiaca królewna:-Da imię jeśli będzie dziewczynka to klara, a chłopiec Antoś-ale to jeszcze nie jest pewne;-)
ingaki:również witam serdecznie;-):tak:
iza: no, nareszcie się zjawiłaś:tak::-D

Iza no w końcu jesteś!! już mamy czyli komplet mam z powrotem :-D
andziaa, no mowię przeciez ze z Antosią, czyli jutro rodzisz, 3 dni w szpitalu i po tygodniu w ramach pierwszego spacerku zapraszamy na ślub :-D
Dominika, Julianka cudna, uczulenie wyszło jej na buźce?? moja też co jakiś czas dostaje takich krostek, ale smaruję maścią i przechodzi
ingaki - witamy!! jak ma synek na imię? jaki duży się urodził? skąd jesteś? pisz z nami, u nas fajnie

wlaśnie przyszła paczka z naklejkami na wódkę, czy z akcesoriów już mamy wszystko kupione, jeszcze jutro jadę na Gildię bo cholera zapomniałam o wsuwkach do włosów i dziś byłam się umawiać z fryzjerem i dopiero se przypomniałam, a się wybieram tam i wybrac się nie mogę, nic dziwnego, dla mnie wyjazd na Gildię to jak przez pół Polski, jeszcze jak jakies remonty to już w ogóle, ale jutro na pewno to załatwię bo w srodę wraca mój szanowny przyszły niedoszły, więc na nic czasu nie będzie... i zobaczymy ile rzeczy zapomnieliśmy przed ślubem zalatwić - wszystko się okaże!! jeszcze mamy chwilkę czasu żeby wszystko dograć, na pewno zdołamy!!
Aneta, a z tym bukietem to jest tak, że pani w kwiaciarni powiedziała mi że fioletowe róże ciężko dostać i często jak są na giełdzie to mogą się akurat nie nadawać do bukietu, wiec wypatrzylam taki ladny kremowo-pomaranczowy ale kolezanki mi odradzaja bo sie zleje z suknia... i badz tu madry czlowieku... i namawiaja mnie na rozowy, a mi sie za chiny nie podobaja różowe kwiaty, chyba ze znajde sobie taki idealny, dlatego teraz szukam w necie

ale fajnie ye pryzjdyiecie, sTRASYNIE BZM CHCIALA SIE Z wAMI SPOTKAC Z TEN NASZ DZIEN

Kupiłam dzisiaj oliwkę i krem pielęgnacyjny z Nivea Sensitive za 10.99 zł i chusteczki z Bambino za 6,96 zł z Tesco. Narazie jestem zadowolona. Bardzo nawilża ciałko te kosmetyki a chusteczki też super. Czy waszym zdaniem jest to drogo??

reklama
dziuba uczulenie jest raz większe raz mniejsze i najgorsze że nie wiem na co... następnego dnia z reguły znika ale poźniej znowu sie pojawia... najgorsze bedzie jak to sierść psiaka...

Do góry