reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie:) jutro wybieramy się z mężem na Mazury na calutki tydzień:) ale odpoczne po ostatnich przeżyciach;) pozdrawiam:) miłego dzionka:)

reklama
cześć kobitki:-)
a ja dziś wypoczęta, wczoraj do domku wróciłam o 23:-)dzieci spały, wykąpane, najedzone..normalnie szok:szok:mężuś na mnie czekał, ale w końcu zasnął:-Da od poranka już sprzątanie, gotownie, pranie i to co zawsze robie:happy2:popołudniu jak będzie ładnie, jaiś spacerek sobie fundniemy, a jutro radndka huuuuraaaaa:-):-Dco prawda, wrócimy ok 20 żeby dzieci położyć, ale gdzieś się wypuścimy:-)

co do spotkania...to mi bardzo pasuje starówka:-)chociaż od pon kafelkarz ma się zjawić i nie wiem, jak to będzie wyglądać:sorry2:pasuje mi 17-18 lipca w godz popołudniowych, bo do tego czasu, to mój mąż non stop w pracy siedzi:dry:

dziuba: Martysia zaczyna doganiać wagą mojego synka, on 2 m-ce temu ważył 10.300:szok:jestem ciekawa ile teraz waży:confused:

ania: mam nadzieję, ze syt z tym ścięgnem się unormuje, bo gips to nie ciekawa spraw, jeszcze jak sama z Antosiem jesteś, uszy do góry, pewnie się z tego wyliżesz:-)

andzia: ach te konflikty, jak by życie bez nich wyglądało:-Dbardzo się cieszę, ze udało się Tobie ciasto:tak::tak::tak:

gosiaczek: to ja też Tobie pocukruje:-)jesteś niezła zgrabnicha:-)a bita śmietana z owocami w capri zawsze była dobra:-):-D

ewelinaka: miłego odpoczynku i relaksu Wam zyczę. odpoczywaj ile się da;-)

dobra uciekam podłogę myć, bo mam na nich menu dzieci z 3 dni....:no::sorry2:

Cris widze ze od rana humorek dopisuje, nawet w obliczu tych nieszczesnych podlog :-) az milo sie czyta takie posty, nasycone optymizmem, troszke mnie zarazilas :-)
u mnie konflikt juz zazegnany-my nie potrafimy sie tak naprawde klocic, od razu w zasadzie sie godzimy :-)
rande-vous sie Wam szykuje- no prosze :-) jesli to nie tajemnica pochwal sie co szykujecie :-)

andzia: tajemnica..... bo my jeszcze sami nie wiemy:-):-Djak bedzie ładnie, to może nad morze sie wybirzemy...kino, może sopot odwiedzimy??nie mamy jeszcze koncepcji, na to jeżeli pogoda będzie do kitu-a na to chyba sie zapowiada:wściekła/y:co do optymizmu...podłogi trzebz umyc i koniec, szczególnie jak już widać na nich co dziec i jadły:-):-D

Andzia, właśnie mam też przepis na ciasto kruche z owocami, także zrobię ten mój, tylko zastanawiam się czy będzie też dobre z czereśniami, zawsze robiłam ostatnio z truskawkami, a późniejszym latem ze śliwkami i z cynamonem.

gosiaczek: chyba wszystkie owoce pasują:-)a z czereśniami nigdy nie robiłam, musi byż pyszne, jak zrobisz to zdaj relację czy czereśnie się nadają, może ja też zrobie z czereśniami??:-D

ale się słodko zrobiło...Szkoda,że ja nie bardzo potrafię piec :( a jak już się za coś zabiorę to tak średnio mi to wychodzi

Super,że Wam tak dzieciaczki rosną moje ma już pewnie 10cm :)

mamo w boju życzę udanej randki z mężem :-) i super pogody

Ja dzisiaj od rana sprzątam bo pokój jak po II wojnie światowej wyglądał Dzisiaj nie najlepiej się czuje od rana głowe mam jakąś ciężką,a jeszcze trzeba nas spakować zrobić obiad pojechać do kilka rzeczy do Ikea... tak mi się nie chce,ale samo się nie zrobi Jutro rano wyjeżdżamy na urlop i do czwartku mnie nie będzie W końcu odpocznę,bo po powrocie dopiero się wszystko zacznie :D

:-)

Moja babcia mi pomaga przy małych. Jakoś idzie powolutku. Na początku bałam się, ze złamie im rączkę lub nóżkę przy zakładaniu ciuszków i zdejmowaniu.
Teraz jest już ok.

W Trójmieście jest strasznie ciepło. Dziewczynki spocone i nie wiem jak je ubierać.

Wczoraj byli teściowe(nie doszli) odwiedzić małe. Przynieśli kwiatki i zabawki, ciuszki oraz pampersy dla małych. Jestem szczęśliwa, ze się interesują.

Ile czasu mieliście okres po porodzie?? Czy jajniki Was bolały?? Jak długo boli brzuch na dole po CC??

cisowianka, ja dostałam okres po dwóch miesiacach mimo że karmię cyckiem. a co do cc to nie wiem bo ja rodziłam naturalnie :-D
bylam przymierzać suknię ślubną, znowu zaczęła mi się podobać wiec chyba dobrze!! za tydzień odbiór, a za 2tyg już śłub!!

reklama
Do góry