reklama
ahh..jak moj maz wyjezdzal z polski to maly mial chyba troszke ponad 5kg. pewnie sie teraz zdziwi jak go podniesie.. po za tym to on juz ma 5 miesiecy za 5 dni, wiec az taki olbrzym to nie ejst jak na jego wiek
caluje forumowiczki
caluje forumowiczki
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Hej, jeny Aniu, Antolek ma 7 kg.?! Kurcze ja Go widziałam jak miał chyba koło 4 prawda?? Bardzo bym chciała Go znowu zobaczyć i uściskać. To niezłe przeboje masz z tą ręką, współczuję, jak tu coś zrobić z gipsem?? Może jednak obejdzie się bez niego?
Minka- super że możesz się wyrwać na spotkanko, to już jest nas dwie.
Pozdrawiam wszystkie.
Minka- super że możesz się wyrwać na spotkanko, to już jest nas dwie.
Pozdrawiam wszystkie.
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
witam dziewczyny widze, że wy tu już nieźle zaprzyjaźnione jesteściefajnie jakieś spotkanka...smski..ploteczki.. a ja taka nowa i nieobeznana;( tego waszego forum to nie da sie nadrobic...jak "Moda na Sukces"-1272 strony no od jutra przez tydzień znów narobią mi się zaległości bo wyjeżdżam na zasłużone wakacje Pozdrowienia ode mnie i od mojej Fasoleczki
Ewelinka - przyjemnych wakacji, odpoczywaj, baw sie i pstrykaj zdjecia to nam pochwalisz się!! a że my zaprzyjaźnione - zobaczysz - za miesiąc też już nie będziesz mogła bez nas życ bo tak fajnie u nas
Ania - współczuję, gips przy paluszku to nieciekawa sprawa... a Antoś bardzo ładnie przybiera na wadze
Gosiaczek - ale Ty laska jesteś niezła!!
my wczoraj po wizycie u lekarza od razu się kąpałyśmy i do łóżka, bo mała marudna strasznie była... a więc moje dziecko waży już 9,1kg!!
Ania - współczuję, gips przy paluszku to nieciekawa sprawa... a Antoś bardzo ładnie przybiera na wadze
Gosiaczek - ale Ty laska jesteś niezła!!
my wczoraj po wizycie u lekarza od razu się kąpałyśmy i do łóżka, bo mała marudna strasznie była... a więc moje dziecko waży już 9,1kg!!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Dziuba no co Ty jaka ze mnie laska?? Ale dzięki, to miłe.Martynka niezły kawałek babeczki, masz kogo dźwigać ale super że to taki słodki ciężar.Ja właśnie umówiłam się na wizytę do dr Wydry mamy być razem z mężem, niestety termin to dopiero 12. 08.zobaczymy może On nam w końcu pomoże.Nie mogę się doczekać.Dziuba a Ty co myślisz o spotkanu w przyszym tygodniu?
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ewelinko a gdzie wyjeżdżasz??
Hej Laski ;-)
U mnie juz z samego rana maly zgrzyt z moim lubym tak sie wkurzylam,ze wylaczylam nawet tel :-) mowie Wam Dziewczynki zauwazylam u siebie ostatnio dosc duza hustawke hormonalna- mam nadzieje ze to jakies symptomy zblizajacego sie porodu- oby!! bo inaczej to chyba wykoncze siebie i wszystkich wokol
Aniu ojej biedna jestes z ta raczka:-( a to wszystko przez noszenie Antosia- w zasadzie to nic dziwnego Maly slicznie przybiera na wadze- tylko sie cieszyc :-) taki zuch z niego chlopaczek :-)
dziuba No no z Martynki tez niezla babeczka wyrosla :-) 9kg to juz cos :-) Niedlugo bedziesz miec biceps jak Pudzian hehe (zartuje oczywiscie). Kurcze ale tak swoja droga to wspolczuje trzymania jej na chrzcie i Waszym slubie- troche czasu to bedzie
minka Julianka tez dorodna pannica :-)
gosiaczek prawda, prawda laska z Ciebie ze ho, ho , figurki pozazdroscic
Cris zrobilam kruche ciasto z wisniami i truskawkami, wyszlo przepyszne, a Maciek w ogole byl wniebowziety :-) Ja to za slodkosciami az tak nie przepadam, za to z niego to istny ciasteczkowy potwor :-) Dziekuje za przepis :-) teraz tylko zostanie wyprobowac chlebek :-)
Ewelinka- udanego wypoczynku :-) co do spotkania- mysle ze mozesz sie na nim smialo pojawic ;-)
wlasnie Laski a propo spotkanka, jak wiecie ja jestem bardzo chetna- ale w gre wchodzi jedynie Starowka w Gdansku... nigdzie dalej sie nie ruszam- nie chce ryzykowac :-) w koncu zostalo tylko 9 dni (pewnie wiecej, ale trzeba uwazac ) :-)
U mnie juz z samego rana maly zgrzyt z moim lubym tak sie wkurzylam,ze wylaczylam nawet tel :-) mowie Wam Dziewczynki zauwazylam u siebie ostatnio dosc duza hustawke hormonalna- mam nadzieje ze to jakies symptomy zblizajacego sie porodu- oby!! bo inaczej to chyba wykoncze siebie i wszystkich wokol
Aniu ojej biedna jestes z ta raczka:-( a to wszystko przez noszenie Antosia- w zasadzie to nic dziwnego Maly slicznie przybiera na wadze- tylko sie cieszyc :-) taki zuch z niego chlopaczek :-)
dziuba No no z Martynki tez niezla babeczka wyrosla :-) 9kg to juz cos :-) Niedlugo bedziesz miec biceps jak Pudzian hehe (zartuje oczywiscie). Kurcze ale tak swoja droga to wspolczuje trzymania jej na chrzcie i Waszym slubie- troche czasu to bedzie
minka Julianka tez dorodna pannica :-)
gosiaczek prawda, prawda laska z Ciebie ze ho, ho , figurki pozazdroscic
Cris zrobilam kruche ciasto z wisniami i truskawkami, wyszlo przepyszne, a Maciek w ogole byl wniebowziety :-) Ja to za slodkosciami az tak nie przepadam, za to z niego to istny ciasteczkowy potwor :-) Dziekuje za przepis :-) teraz tylko zostanie wyprobowac chlebek :-)
Ewelinka- udanego wypoczynku :-) co do spotkania- mysle ze mozesz sie na nim smialo pojawic ;-)
wlasnie Laski a propo spotkanka, jak wiecie ja jestem bardzo chetna- ale w gre wchodzi jedynie Starowka w Gdansku... nigdzie dalej sie nie ruszam- nie chce ryzykowac :-) w koncu zostalo tylko 9 dni (pewnie wiecej, ale trzeba uwazac ) :-)
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Witaj Andziu, ach z tymi facetami to tak niestety czasem bywa, ja to się śmieję że to inny gatunek i dlatego czasem dochodzi do zgrzytów.Ja właśnie myślałam żeby spotkać się w Gdańsku na Starówce, nie pamiętam kiedy tam byłam, chyba w zeszłym roku jak był Jarmark Dominikański. Poszłabym chętnie do Capri na bitą śmietanę,mmm, pycha, uwielbiam.Andzia, a Ty następna mi cukrujesz, dziękuję Ci bardzo, a ja i taki chcę przytyć gdzie niegdzie i nie mogę, buuuu.No dobra zmykam zaraz na zakupy i też jakieś ciach upiekę, chociaż i tak pewnie nawet do jutra nie zostanie tylko dzisiaj całe zniknie, zawsze tak jest, żarłoczki u nas same mieszkają.
reklama
Podziel się: