reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba: życze Wam szczepieia bez przebojów i płaczu:tak:kurcze, rita nawet nie płAKAŁA jak ja szczepili, nie to co maly-przez 15 min po szczepionce jescze wyje:eek:to zdjaj relacje ile Martynka waży- bo aż ciekawa jestem:-)

reklama
pewnie z 9kilo ma :eek: moja też właśnie zasnęła, ciekawe na jak długo...
a swoją drogą to takie niesprawiedliwe, u nas też tak jest że jak S usypia małą to śpi po 15minutach, a ja jej bajki czytam, noszę na rękach, głaszczę, przytulam, cycka daję, śpiewam a ta po 2godz dalej jęczy :wściekła/y:

Dzień doberek

Witam Nowe Koleżanki :-)

cisowianka20 gratuluję podwójnego szczęścia :)
Ewelinka odpoczywaj,a maluszek na usg słodki Mój niedawno też taki był Na patrzeć się na nie nie mogłam Zdjęcie usg nosiłam w torebce i jak tylko mogłam wpatrywałam się w nie :)
minka_12 Malutka śliczna Uwielbiam dzieci z takimi policzkami :)

U nas niestety małe opóznienie w remoncie łazienki co nie jest mi na rękę,bo w sobotę jedziemy na urlop,a 18 mają przyjechać moi przyszli teściowie i nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać

Chciałam się też pochwalić,bo nasze dziecko dzisiaj pierwszy raz mnie kopnęło tak,że poczułam :-D Fajne uczucie...szkoda,że na razie tylko raz :) :sorry2:
Pozdrawiam :-)

no dobra, wystarczy na dzisiaj fotek.
No i co z tym naszym spotkaniem?? Robimy w końcu??
Pogoda w przyszłym tygodniu ma być podobno fajna, ja zabieram moje dziewczyny to będziecie miały opiekunki dla maluszków zapewnione.No nie dajcie się namawiać długo.
Zmykam do obowiązków teraz, pozdrawiam wszystkie.Pa

chyba o mnie zapomnialyscie?? :eek::eek::eek: a juz w ogole Izabelinda- wstydz sie!! nawet sms-a nie napiszesz do kolezanki:wściekła/y::wściekła/y: a ja sie martwilam jak przezylas ząbek i czy tabletki pomogly??

tak po za tym dzis bylam u ortopedy i okazalo sie,ze grozi mi gips. na razie mam reke uszywnioną mała szyną w nadgarstku-mam zapalenie ścięgna przez dzwiganie moje synucha wielkiego :szok::szok::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu ile synuś Twój już waży?? gips oj tragedia przy maluszku...
gosiaczek znowu super fotki ;-) ja jak najbardziej jestem za spotkaniem np. w przyszłym tygodniu, bo jedno dziecię oddaje do babci a drugie do matki hihiih wiec zostaje mi tylko Julianna ;-)
A zapomniałam WITAM NOWE KOLEŻANKI ;-)

reklama
Do góry