reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Iza jako pierwsze: WIELKIE GRATULACJE DLA NASZEJ SPRAWNEJ DZIEWCZYNKI :-) zuch babeczka :-)
kochana ja sie jeszcze kulam i musze przyznac ze to "kulanie" calkiem niezle mi wychodzi :-) w dlaszym ciagu zero objawow zblizajacej sie godziny"zero":wściekła/y:no czasem cos mnie mocniej zakluje w szyjce-takie dziwne uczucie jakby Mala mi pazurkami orala te moja macice, a oprocz tego czuje sie znakomicie:-) noce przesypiam jak mlody bog-wstaje wypoczeta, pelna energii- nie wiem moze ja mam urojona ciaze???:-D
a Ty juz jestes w Gdyni, czy caly czas wczasujesz sie u mamy ?? :-)
rozumiem ze z plytka to sie jakos umowimy po weekndzie, wtedy bedziesz miala wiecej wolnego czasu ?? ( bo mam nadzieje ze o nas ne zapomnialas:-p)

reklama
jestem jestem, ale ostatnio jakoś nawet nie mam czasu kompa wlączyć... mimo ze taka pogoda badziewna, ale od niedzieli mamy gości z Radomia już na wesele przyjeżdżają, wiec trzeba cały dom sprzątać i zrobić remanent w szafkach, skoro juz przyjeżdżają raz na rok to niech będzie porządek!! a przy okazji Martynka pozna swoją 4-miesięczną kuzynkę, wiec pare za małych ciuszków się pozbędę na pewno!
andziaa, zobaczysz, zawsze tak jest, zero objawów, nic się nie dzieje, a jak nagle sie doczekasz tego momentu to będziesz chciała żeby jak najszybciej było po wszystkim!!
Iza, zatem czekamy na zdjęcia z chrzcin!!!!

hmm..co ja Wam mogę powiedziec..to moja pierwsza..wyczekiwana ciąża:) dopiero początek..ale już nie mogę się doczekac mojej dzidzi:) 25.12.2007 roku wyszłam za mąż:) no i tak się staraliśmy o fasoleczke aż w końcu się udało;) od poniedziałku jestem na L4:)odpoczywam:) pozdrawiam i miłego dnia życze:)

a oto moja fasoleczka w 8 tygodniu:)

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 25
Dominika - śliczne masz dzieci, Julianka strasznie szybciutko rośnie!!

Ewelinka - pewnie ze przygarniemy!! serdeczne gratulacje, zyczę spokojnej ciąży :-D pisz z nami często
cudna dzidzia, niedawno ja też miałam taką w brzuszku a teraz rozrabia wciąż i wciąż!

my idziemy na 18 na szczepienie, zobaczymy ile ten mój mały bączek przytył :-D

reklama
witadziewczyny:-)

oooo widzę , że się nas tu mnoży:-Dwitam wszystkie nowe kobitki:tak:

co do mojej nocy...to przebojowa była, musiałam małą do mnie do łóżka przenieść, żeby zasnęła, bo obudziła się o 2.30 i strasznie płakała-moze coś się jej przyśniło??z tego wszystkiego, mały się obudził, i coś jęczał, a po chwili zasnął. ale za to spaliśmy wszyscy do 8:-D:-Djak nigdy:happy2:potem mężuś wrócił, zjedliśmy razem śniadanie, i pojechałam do gdańska, urzędowy sprawy załatwiać. jesteśmy już po obiadku, położyłam moich kochanych spać i oto jestem:-)a na 18 do koleżanki się wybieram-mam dziś wychodne:happy2:tatuś wykąpie dzieciaczki i położy spać:-Dpewnie jak zwykle pójdą spać, bez problemu...nie to co ze mną:-D

andzia:co do sushi to wiem, ze nie można surowego mięsa i ryb w ciąży, ale wiem, że powinna być opcja np z wędzonym łososiem:-)i na ta miałabym zamiar się skusić:-)chociaż może nad morze pojedziemy, oczywiście jak ładnie będzie:sorry2:albo może do sopotu???dawno tam nie byłam. o to jest pomysł:tak:

iza: gratulacje dla naszej wysportownej Patusi:-)a co do mojego chrześniaka, to byłam go odwiedzić, ale jeszcze nie mogłam mieć na rękach:blink:ale za niedługo nadrobię zaległości:-D

cisowianka: gratuluje 2 skarbów, i to urodzinowych:-Dsuper!!!

Do góry