reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

minka z ta silowania rzeczywiscie zabawanie, ale mysle ze to nie obawa zostania sam na sam z Julianka tylko rzeczywscie maz kocha Cie taka jaka jestes- a z tego to tylko sie cieszyc :-)no ale nawjazniejsze jest Twoje sampoczucie i jesli rzeczywiscie czujesz sie niezbyt dobrze z "oponka" to warto pomeczyc slubnego i przygotowac go na 2h pole bitwy z Mala i pocwiczyc :-) ja juz zapowiedzialam mojemu Mackowi , ze chce chodzic na jakies cwiczenia- oczywscie zgodzil sie bez problemu (uprzednio tez mowiac ze kocha mnie taka jaka jestem), ale mysle ze po prostu nie wie jeszcze co go czeka:-)
co do korzystania z sytuacji ze jeszcze Malej nie ma ... wiesz jak to jest- najgorsze jest to oczekiwanie i zmeczenie tym 9-miesiecznym maratonem z rosnacym brzuchem. Teraz kazda wolna chwile wypelnia mysl o Tosi i wszystko kreci sie wokol jej narodzin, chcac nie chcac :-)

reklama
Cris, współczuję akcji z telefonem, reklamuj skoro to nowy aparat!! albo oddaj na gwarancji do naprawy, niech się tym zajmą!!
andziaa, a ja już miałam pisac do Ciebie sms czy przypadkiem Antosia nie zechciala wyjść może w weekend - bo się nie odzywałaś! ale dobrze ze się ruszasz - będzie łatwiej przy porodzie!! i zanim się obejrzysz Antośka będzie z Tobą
gosiaczek - współczuję Ci że @ przyszła, mi się też spóźnia drugi dzień, ale na razie się tym nie przejmuję... może faktycznie wybierzcie sie do lekarza i zapytajcie co robić!!

my po zakupach, kupiłkam sobie majtasy i stanik do śłubu, to znaczy że jeszcze tylko wsówki z kwiatkami do włosów i będzie wszystko dla mnie!! a Stasiowi kupiłam też gaciory i skarpetki, więc tylko koszula - i też wszystko :blink:

ale miałam dziś roboty...teraz czekam, aż dzieciaki zasną i położe się, może troche spokoju będzie...meżuś w pracy, jak ja nie lubię, bez niego być:no:
jutro znowu ciężki dzień:wściekła/y:gin, urząd skarbowy, bank i potem na 18 znowu do gdanska....a tak mi się nie chce:wściekła/y:jeszcze w domu wszystko rozgrzebane, bo kafelkarz jest chory , wczoraj miał 39st gorączki-czyli na najbliższe dni, mogę sobie odpuścić jakiekolwiek roboty:no:i jeszcze ten telefon, teraz po serwisach biegać, a jak mi jeszcze powiedzą, ze z mojej winy się zepsuł, to normalnie ich tam w powietrze wysadze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziuba: dobrze, że już większości rzeczy macie gotowych, przynajmniej przed samym ślubem nie będziecie się stresować, z powodu takich detali. a jaką w końcu kreację znalazłaś na imprezę po ślubie??

andzia: no wreszcie się pojawiłaś:-)ja też myslała, że się już "rozpakowałaś":tak::-)ale Antosia grzecznie siedzi w brzuszku:-D

jak chciałam się kiedyś, na jakąś tam siłownie wybrać, to mój mężuś również powiedział, że kocha mnie taka jaka jestem. po czy stwierdził, że on może być moim prywatnym instruktrem i masażystą, no i przy tej opcji zostaliśmy hi,hi,hi:cool2:

witajcie!!
andziaa - jak tak patrzę na nowy napis w Twoim podpisie to normalnie się lentylek chce!! :laugh2:
Cris - kreacji w końcu jeszcze nie mam, bo najpierw jednak przymierzę ślubną suknię i zobaczę w krótkiej wersji tej sukni nie mogłabym iść na to weselicho dla przyjaciół... jak nie to wtedy na Gildii na pewno coś znajdę!! daj znać koniecznie dzis po wizycie u gin kto w brzuszku mieszka!!

Cześc Wam, wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć że dzisiaj mam wielkie sprzątanie w domu, wczoraj nie zrobiłam praktycznie nic i dzisiaj muszę nadrobić, bo szlag mnie trafia jak patrzę na ten bałagan wkoło. Miałam już klientkę na 8 na paznokcie i teraz piję kawkę i zabieram się do roboty.Criss- czekamy na relację z wizyty.Miłego dnia.

witajcie wieczorkiem:tak:

ale miałam dzień....:szok:zmęczona jestem strasznie:tak:
co do wieści z brzuszka, to najprawdopodobniej będzie dziewuszka, ale jeszcze musimy ro potwierdzić następnym razem, ucieszyła mnie ta wiadomość:tak::tak::tak:a tak po za tym to wszystko jest dobrze, termin nadal na 6.11. dzidzia rośnie i dobrze się miewa:-D

w sumie wpadłam tylko Wam co nieco "skrobnąć" i teraz uciekam kolacyjkę jeść, do jutra...napewno coś więcej napiszę, bo dziś już padam a po za tym mężuś jest, więc korzystam z tego aby spędzić z nim czas.a jutro znowu na dzień idzie:-(

dobrej nocki wszystkim:tak:

mamo w boju..Tobie tez rosnie dziewuczka dla mojego kawalera?:)

a my dzis bylismy pierwszy raz na spacerku spacerówką..ale był czad..maly w ogole nie plakal tylko oglądał.. gondola idzie do piwnicy od jutra:)

reklama
Cris super wieści oby sie pojawila dziewuszka :-)

Gratulacje dla Antosia bo nie płakał i ma nowy pojazd ;-)

Do góry