reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć boskie!

Ja tylko na chwilkę.
Nie zabijcie mnie ale nie nadrobię zaległości, bynajmniej nie dzisiaj. Daję tylko znak życia.
Mąż wpuścił mnie na laptopa bo obok bawi się nowym kompem, stary padł na amen. A ja sobie odpoczywam po odgruzowywaniu mieszkanka i przygotowaniach do chrzcin. Ciekawe co to jutro będzie :)
Kupiłam Pat cud-sukienusię na chrzest, of course po wszystkim zarzucę jakieś foto :)

Ania - mamusia pomaga Ci troszkę przy Antosiu? Mam nadzieję, że troszkę odpoczniesz.

Anetko - jak samopoczucie? Nadal tryskasz energią? Czy może zaczęły się jakieś przepowiadacze? Jutro wyjeżdżam do mamy, wracam w weekend i chyba wtedy dopiero będę w stanie dostarczyć Wam zdjęcia, przepraszam że to tak długo trwa.

Dziuba - Twój ciemny kościółek nareszcie zmusił mnie do zakupu lampy błyskowej, bo jestem straszna sknera i wciąż sobie powtarzałam że są ważniejsze wydatki. A ta lampa przyda się też na śluby mojego brata i kuzynki w sierpniu, a i na Twój będzie jak znalazł.

Pozdrawiam gorąco wszystkie trójmiastki!!! i uciekam odpoczywać, co by jutro być w miarę dobrej kondycji. Dobrze że ząbek już prawie ok.

reklama
moge Ci podarowac ktores zdjecia na plytce w super jakosci. moze wywolac u fotografa. ostatnio wywolywalam takie 15x20 i kkosztowalo chyba 9 zl, wiec nie ma tragedi:)

ja szukam czegoś do zielonej sypialni. Te zdjecia bardzo mi się podobają, moze jest szansa? :-)

caluje

ja dzis wrocilam z rehabilitacji antoka zalamana:( pani powiedziala,ze lepiej gdybym zapisala sie gdzie prywatnie, bo on powienien miec 1-2 razy w tyg zajecia a w kasie chorych to jest czas raz w miesiacu:( jesli nie bedize rehabilitowany wrozi mu skrzywienie kregosluba...bedzie mial bioderko wyzejprzez co bedzie noga krotsza:( jakas masaka.. zmartwilam sie bardzo.. i jak zwykle zostalam sama z problemami

izabelinda, jak tam japa po wyrwanym ząbeczku? dobrze sie czujesz?

Anula głowa do góry, ja pogadam z siostrą, ona jest rehabilitantką (już prawie) dowiem się jakie cwiczenia są wskazane, a jak bede w pn w Gdasku to sie podpytam moich znajomych czy znają jakiegos rehabilitanta, ktory skory nie zedrze... powinismy miec tam kogos w branzy, tylko nie umiem teraz skojarzyc kto to był..

Dziewczyny ale nastukałyscie, szok.. nie umiałam przebrnąć.
Izabelinda - andziaa... zdjęcia są FANTASTYCZNE. Jestemsy z męzem zachwyceni. Az zal, ze nie mielismy takien sesji podczas ciazy z Zuzanka

Dziewczyny.... jutro przyjezdzam. Nie macie pojecia jak bardzo sie ciesze. Minal juz rok od naszego wyjazdu z Gdanska:szok:
Bedziemy chyba do soboty w Trojmiescie a potem smigamy na Kaszuby. Nie wiem jak ja zdaze wszystkich odwiedzic przez tych 5 dni ale MUSZE dać rade! :-)

Mam nadzieje, ze uda mi sie z Wami tez spotkac co? My bedziemy mieszkac na Zaspie, moge z Zuzka dojechac wszedzie, wiec jesli bedziecie chcialy sie spotkac to bede sie bardzo cieszyc.
Tymczasem ide sie wyspac przed podroza, bo rano musze nas jeszcze spakowac. A dopiero rzeczy poprałam po wyjezdzie na Słowacje.

Buziaki

witajcie

wczoraj już nic nie pisałam, ponieważ byłam tak zmęczona po zakupach, że nie miałam nawet siły kolację zjeść:wściekła/y:szukanie i decydowanie, które kafelki a potem wybór najlepszej wersji:eek:w końcu się udało, cena przyzwoita a kafle ładne:happy2:potem reszta zakupów poszła szybko, ale jak wróciłam, to nawet siedzenie mnie męczyło.ufff, ale to już za mną:happy2:teraz tylko czekać na efekt:tak:

gosiaczek: jak tam po weselu??pewnie odpoczywasz, mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś-i nie było scysji z teściową:happy2:oczywiście życzę Tobie, żeby się dzidziuś pojawił:-):tak:
dziuba:wczoraj trubadurzy grali???o matko, to rzeczywiście nieciekawie, dobrze, że to wioletta willas nie była;-)
iza: powodzenia dzisiaj, żeby się Wam wszystko udało:tak::-D
abeja: widzę, że ostro się wakacjujecie:tak:to dobrze odpoczynek, to świetna sprawa.my urlop dopiero od połowy sierpnia będziemy mieć, więc jeszcze trochę czasu zostało:sorry:ale wtedy może jakieś jeziorko zaliczymy:cool2:

idę sobie coś przekąsić:-D

witajcie, moja dziś spała do 8.30, szok!! z tym ze o 6 wzięłam ją do siebie do łóżka a młoda się tak rozwaliła że ja na skraju łóżka ze skrawkiem poduszki zostałam... :wściekła/y:
mamo w boju - super że się w końcu zakupy udały!! dziś sobie odpocznij!!
abeja - daj koniecznie znać jak będziesz na Zaspie to się na pewno uda nam spotkać!! pojedziemy do Anety na Starówkę zeby już nie jeździła za daleko sama, weźmiemy Anję po drodze i ściągniemy Cristianę, Gosiaczka, Anię z Antosiem i wszystkie które będą wolne!!
Iza - trzymam kciuki żeby wszystko dziś pięknie poszło!! no i czekamy oczywiście na zdjęcia... a ja już sie miałam pytać czy masz lampę już, telepatia!! :-D

cześć ;-)

u mnie remontu kolejny etap ;-) hydraulicy zakończyli, elektryk kończy w poniedziałek a we wtorek terakotę kładą i przyjdzie już nam czekać tylko na gotowe mebelki, które będą niestety dopiero w sierpniu...

Ja również chętnie z nasza Julianna wybiorę się do Gdańska na spotkanko :-)

Dominika - to super, czekamy teraz tylko na wieści od Abeji...

wyszlam na plażę z zamiarem opalenia tyłka (w końcu do śłubu iść taka blada...), spakowałam Martynię, i poszłyśmy! zdążyłam dojść do mola - i lunęło!! :wściekła/y: to poszłam do Wielkiego Błękitu, nakarmiłam ją akurat i wyszłyśmy na spacer, spotkałam kolegę (ehh, nie ma jak przystojniacy :cool2:), pogadaliśmy chwilkę, no ale chmury się zebrały to mówie Krzysiu idę do domu bo zaraz lunie - no i zdążyłam dojść na przystanek - lunęło, wysiadam z autobusu - pada jeszcze bardziej - przyszłam do domu caleńka mokra, na dodatek szłam po kostki w wodzie bo takie mamy ulice na Zaspie :wściekła/y: całe szczęście wzięłam ochraniacz na wózek to przynajmniej trochę małą uchronilam!

Abeja-dziekuje za pomoc. widze jakie ćwiczenia robi ta baba na rehabilitacji,ale w domu nigdy sie tak nie zrobi-potrzebujemy rehabilitanta.

ja dzis okrutnie zmoklam na bulwarze:( az mam dreszcze

pozdrawiamy z Antolkiem

WildWind - ja w spacerówce wożę malą od miesiaca około, chociaż czasem jeszcze biore gondolkę - jak jedziemy do lasu czy na dłuższy spacer - Martysi tak wygodniej spać jak jest nieprzypięta pasami, chociaż nogi już ma podkurczone bo sie nie miesci w gondoli, dlatego staram sie już ją przestawic całkowicie na spacerówkę... a Ty masz spacerówkę w komplecie z gondolą czy chcesz kupić??

reklama
ja mam jedno "podwozie" a zmieniam tylko gore:) jestem bardzo zadowolona z tego wozka. wpinam rowniez fotelik gdy jade tylko na zakupy czy do urzedu:) moj sie jeszcze miescie do gondoli-bo jest bardzoo duza, ale neistety chce mi juz w niej siadac. troszke sie noepokoje,bo chwila nieuwagi i kiedys mi foknie..na razie nie podnosi sie na tyle wysoko..ale z dnia na dzien dzieci robia postepy

Do góry