reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Nie ma to jak koleżanki, dobrze robi takie wygadanie się. Ja też mam dzisiaj spotkanko, przyjechała kumpelka z dawnych lat, na stałe mieszka teraz na Majorce, nie widziałyśmy się chyba z 5 latek.Idę się szykować Ona ma być o 11 więc czasu mam dość mało. Zmykam. Papa.

reklama
dziuba jak nie ulegniesz ojcu on powinien odpuscić a jak nie to strzel mu wiązankę to moje... mój... i ja decyduję ;-)
gosiaczek super fotki, świetna rodzinka !
andziaa do porodu już masz wszystko wyszykowane?

Dziuba skąd ja to znam. U mnie to Patryka mama i babcia chciały we wszystkim za nas decydowac, nawet obrączki i bukiet chciały wybierac, ale sie nie dalismy :-) Mimo ze to rodzice za wiekszosc rzeczy u nas płacą to mniej wiecej jest tak jak chcieliśmy... A co do taty to daj mu sie nacieszyc slubem, ale badzcie twardzi i robcie wszystko tak jak wy chcecie.
A nasz ślub juz jutro :-D
Juz chyba wszystko mamy :-D Ciekawe o ilu rzeczach zapomniałam, ha ha :-D
Jeszcze musze tylko dorwac gdzies wkladki zelowe, Patryk pojechał do domku teraz i po ciasta, ma pozwozic alkohol na sale, ja musze do konca ogarnąć mieszkanko i przygotowac cos na wieczór na poltra, bo pewnie ktos wpadnie tłuc butelki i słoiki he he. Mam nadzieje ze nie, bo juz jestem zmeczona, a tu dopiero wszystko przede mna... A i jeszcze musimy do spowiedzi dzisiaj isc przeciez...
A co tam u was kochane?? Ja w tej przedslubnej gorączce mało do was zaglądałam , ale mam nadzieje ze wszystko nadrobie po slubie ;-)

melduje się kochane:-)

rano cos mnie wzięło i dwa chlebki upiekłam, jeden z origano i czarnymi oliwkami a drugi ze świeżym rozmarynem i czosnkem...i już nic nie ma:szok::szok:dzieci z tatusiem wszystko "wciągnęły" plus to, że tata sobie do pracy wziął:sorry:ale dobre były, w sumie jakbym więcej czasu miała, to sama piekłabym chleb:happy2:
miałam cięzki dzień, typowo urzędowy:dry:nogi mnie tak bolą, że nawet usiąść nie mogę:wściekła/y:
jutro wybieram się po zakupy kfelkowo-wykończeniowe...a tak mi się nie chce:wściekła/y:wolałabym nad morze jechać.no, ale trzeba to w końcu zrobić, mężuś już w pracy, a ja z dziećmi walczę:no:mam nadzieję, że zasna i nie będą fochów stroic!!!!bo dziś mam wyczerpany limit cierpliwości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gosiaczek: zapomniałam wcześniej napisać. niezła laska z Ciebie:-)a córki w Twoje ślady idą. a domek cudowny...marzę właśnie o takim:-)mam nadzieję, że się to marzenie w końcu spełni:tak::tak:ale cieszę się, że z Was taka fajna rodzinka:happy2:
dziuba:jak Twoje samopoczucie i Twoje poszukiwanie kreacji??
martynka: wszystkiego dobrego i życzę Wam aby się wszystko udało:-)czekam na fotki:-)
iza: mam ndzieję Izka, że z Twoim zębem już lepiej:happy2:

dobra idę sobie coś przekąsić:-)

gosiaczek: chodzi o to, że zawsze ci sami są...na każdej takiej imprezie. co do kombii, to są mi obojętni, ale mnie nie drażnią. tylko wkurz mnie to, że ciągle te same twarze są.

melduje się kochane:-)
ł:sorry:ale dobre były, w sumie jakbym więcej czasu miała, to sama piekłabym chleb

ja pieke, wlasnie teraz rosnie wlosna focaccia:tak:
Gosiaczek niezla laska z ciebie:

wlasnie mam beke z Gorniakowej, wyglada jak by ja cos pier...i ten makijaz, Cris masz racje same stare ryby i same piesni spiewane od 20lat, to nie ja bylam ewa, ile tgo mozna sluchac .....bllleeeeeeee, nuda juz wole od tego MYDELKO FA, BYLOBY FAJNIE TRALALALALALA

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry