reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Właśnie pisałam z Martką na Naszej klasie- żyje pełnią życia, ma gości, jeżdżą nad jeziorko, na plaże i nie zagląda do nas z braku czasu po prostu. Macie wszystkie gorące pozdrowienia i buziaki.

reklama
gosiaczek: polecam ten przepis
kuchnia.tv

ja podzieliłam ciasto na pół, i jedną część z rozmrynem zrobiłam, a drugą z czarnymi oliwkami i oregano(dodałam gdzieś 2 szklanki oliwek, pokrojonych na pół i trochę oliwy z oliwek- po tym jak już wyrosło i ten chlebek piekłam 45min w 180-200 st)a 2 część zrobiłam(dalej)już wg przepisu.

Dzięki Cris, muszę spróbować, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu mi się uda, ale zrobię napewno.idę już kąpać się i spać.A Martka może jeszcze dziś coś napisze.

dziewczyny - zapomniałyście o nowych hitach Feel!! ci się wciskają wszędzie dopiero od roku czy dwóch... wciąż na topie, tylko że ja ich nie cierpię...

Hej, a Ty co Dziuba tak wcześnie nie śpisz??Martynka tak szybko się wyspała??My dzisiaj na wysokich obrotach, Robert sprząta samochód ja dom, zaraz śmigamy jeszcze dla mnie po buty bo stwierdziłam że te co mam nie bardzo mi pasują a na doatek troszkę mnie obcierają a cała noc przed nami i nie mam zamiaru siedzieć ani na bosaka tańcować.Na 13 ja i Natalka mamy fryzjera no a potem to już wychodzimy na to weselicho.Tak sobie myślę, tam będzie moja teściowa, a ja zNią się bardzoo nie lubimy tak delikatnie mówiąc, no nic zobaczymy jak będzie, ale trochę się obawiam żeby za bardzo mi się języczek nie rozpuścił po drinku i żebym jej czegoś w końcu nie wygarnęła, chociaż z drugiej strony chciałabym..., ach.Sprawa ciągnie się od prawie 2 lat i ja nigdy nie mam odwagi, bo Ona przecież starsza, szacunek bo to męża mama i takie tam mnie powstrzymują ale bardzo bym chciała w końcu Jej powiedzieć co myślę na Jej temat.Zmykam , jutro postaram się wrzucić zdjęcia.papa

Zapomniałam Wam powiedzieć o ważnej rzeczy, mianowicie wczoraj powinnam dostać @, a jej nie ma...hmm.Czyżby w końcu się udało?mam tylko nadzieję że dzisiaj nie przyjdzie na tym weselu, ale narazie się nie zapowiada.

Ostatnia edycja:
Gosiaczek - trzymamy mocno kciuki żeby sie udało!! moja wstaje codziennie po 6 więc wstaję i ja bo jak mam spać skoro ona tak kzyczy z rańca...

Witam Was kobitki :)
Chciałam w imieniu PRZYSTANKU MAMA ORAZ CENTRUM ZABAW TWORCZYCH EDWARD zaprosić na giełdę rzeczy używanych :)

Jeśli chciałybyście wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne zabawki dziecięce, ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie zapraszmy do Centrum Edward w
niedzielę 20.07.08 w godz. 10.00-13.00

wstęp : 20 zł - talon do wykorzystania w kawiarnio-księgarni EKOFI, znajdującej się w Centrum Zabaw Tworczych Edward w dniu giełdy lub do końca lipca 2008r.

Zgłoszenia do udziału przyjmujemy telefoniczie lub mailowo

tel. 511 384 740 * przystanekmama.pl * przystanekmama@wp.pl - kontakt z Mają
lub
tel. (58) 511 02 44 * Edward - Centrum Zabaw Tw

reklama
dobra - Kombii (zboczeńcy, zachciało się temu durnemu Skawińskiemu młode babki podglądać!) są super, dziś grają TRUBADURZY :oo::oo::oo::oo::oo: to już w ogóle jakieś przegięcie!!

Do góry