reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześc babeczki.Aniu- trzymam kciuki żebyś znalazła rehabilitanta dla Antosia i żeby szybko poradził sobie z Jegą wadą.Mama w boju- doskonale Cię rozumiem z tym łóżeczkiem, miałam to samo z moimi dziewuszkami, wiecznie poobijane były a jak już stały to zeskrobywały farbę z łóżeczka ząbkami, próbowały wychodzić górą mimo wyjętych szczebelków, cały czas musiałam stać na czatach, pamiętam że nawet rozkładałam przed łóżeczkiem grubą kołdrę na noc, tak w razie czego.Wczoraj wybraliśmy się do sklepów z zamiarem kupienia mi kreacji na sobotnie wyjście na ślub i wesele, normalnie jakaś masakra, nic mi się nie podoba, a jak już coś fajnego znalazłam to nie pasowało mi coś, to długośc, to za duże, albo w cyckach za ciasne.Dzisiaj w planach mam skoszenie trawy przed południem potem obiad a po południu jadę z Natalią do Galerii Bałtyckiej, muszę tam coś znaleźć, akurat Robert kończy pracę o 16 i ma dojechać do nas i już tylko zapłacić, kurde, same wydatki, dobrze że są karty kredytowe.Miłego dzionka kochane.

reklama
Gosiaczek - ja w sprawie poszukiwania kreacji ślubno-weselnej polecam Gildię, można wybierać przebierać! ja też się jutro wybieram żeby znaleźć coś na wesele do klubu dla siebie!

witajcie Kochane:-)
pan hydraulik już od 9 na stanowisku, a ja dziś jestem naprawdę zmęczona. ale za to nasz synek przespał już całą noc po raz drugi:-Dmoże już mu tak zostanie:-D

gosiaczek:powodzenia w szukaniu sukienki, potem wklej nam fotki:-D

całą resztę serdecznie pozdrawiam:-)idę sobie kawkę strzelić, bo zasypiam na siedząco:wściekła/y:

Witajcie Dziewczyny
obiecałam Was niezaniedbywać, ale jakoś to mi nie wychodzi :zawstydzona/y: ale podczytuje was reguralnie ...
Nasza mała rośnie jak na drożdżach;-)
Pozdrawiam nowe Trójmiasteczki :-)

Hej Minka, spoko, jesteś usprawiedliwiona, hi hi.Ja już padam, skosiłam trawę, wykąpałam psa, i nawet go ostrzygłam sama, śmiesznie teraz wygląda, ale fajnie i cieszę się bardzo bo zaoszczędziłam ok 100.Teraz prysznic i śmigamy z Natalą do Galerii bałt.Narka

ja juz o spacerku z moimi chlopakami. jutro przyjezdza do mnie mama,wiec bedziemirazniej.zostanie tu przez tydzien. ale tu dzis cicho. pozdrawiam

reklama
Hej Laseczki ;-)
a ja wlasnie wrocilam z wizyty kontrolnej u lekarza :-) Szyjki jeszcze mi nie spr - w zasadzie nie wiem czemu:eek:tak wiec nie mam pojecia czy moja macica przygotowuje sie do tego co ma niebawem nastapic ;-)
za 2 tyg nastepna kontrola i mysle ze juz wtedy moj lekrz zajrzy mi tam gdzie trzeba ;-) z dobrych wiadomosci to takie,ze Antosia przez miesiac bardzo ladnie przybrala na wadze- teraz wazy 2900, miesiac temu zaledwie 2200- zuch z tej mojej Tosienki ;-) co prawda moj lekarz bardzo chcial by Mala zmiescila sie w 3kg ( nie mam pojecia dlaczego), ale chyba nie da rady, jesli mam urodzic w terminie, albo i po nim:-)
Jeszcze bardzo dobra dla mnie informacja to taka-ze ten nieszczesny paciorkowiec nie jestr przeciwskazaniem do porodu w wodzie- uffff:-D
gosiaczek udanych zakupow;-)
minka ciesze sie ze Coreczka tak pieknie rosnie ;-) Twoja nieobecnosc jest usprawiedliwiona- w koncu taki skarbik pochlania mnostwo czasu. Ja zapewne juz niedlugo tez bede duzo rzadszym bywalcem naszego forum,co nie bedzie oznaczac oczywiscie ze o Was zapomne :-)
Cris super ze hydraulik taki sprawny, i czysciutki. To wazne :-) a skad braliscie fachowca, z polecenia czy z jakiegos ogloszenia? Bo z ogloszen niestety nie trudno sie naciac na jakas totalna noge ...
Iza mam nadzieje ze zabkiem lepiej...kuruj sie kochana! a jak tam opuchlizna-bardzo widoczna?
Dziuba co u Ciebie? taka zaganiania jestes ?
ania super ze juz niedlugo bedziesz miala towarzystwo :-) a kiedy Twoja meza wraca ?

Reszta Dziewczyn co u Was ?? aga, martka ?

Do góry