reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

andziaa, coś Ty, przecież ja też czytam kilka razy nawet to samo i i tak zapominam!!
musznik i kamizelka będą takie ekri-perłowe, zeby ładnie sie komponowało z sukią...
a sukienka dla małej... tu jest właśnie problem - mama uparla się ze zrobi jej na drutach kiecunię, jeszcze jest nieskończona, moze jak ją zobaczę w całości to zmienię zdanie ale na razie wygląda jak worek - jest długa, szeroka, na dodatek biala - a przeciez my będziemy na ekri i biały nie będzie nam totalnie pasował!! a fajnie by bylo zebyśmy wszyscy wyglądali jakoś podobnie...!! no nic, zobaczymy jak będzie wyglądać gotowa - i tak kupię jej jedną na przbranie b z dziećmi to nigdy nie wiadomo kiedy sie obżygają albo poplują... no ja mam nadzieję tak szczerze że Tosieńka poczeka jeszcze dzień po slubie żebyście mogli z Maćkiem przyjechać!! wtedy zobaczysz wszystko na zywo :blink:

reklama
ehh o mnie też nie pamiętacie ... ;-)ale nic dziwnego, ja ze względu na budowę i na masakrę w pracy (tzw "gorący" czas) nie mam czasu za bardzo pisać:-(
ale czytam regularnie i jestem z wami cały czas:-)

Dziuba te sukieneczki ręcznie robione są przepiękne cały czas zastanawiam się nad taka:SUKIENECZKA i SWETEREK 62 (sweterki MAŁGOSIA) (386644629) - Aukcje internetowe Allegro
zazdroszczę Wam tych przygotowań:zawstydzona/y:
ja nie mam ślubu z Robertem, choć pierścionek zaręczynowy owszem lecz nic więcej jak na razie może za jakiś czas lecz tu tez mamy odmienne zdanie: ja chciałabym ślub duży z pompą w Kościele a Robert skromny i w urzędzie...

Hej Kupiłam wczoraj sobie żółtą sukienkę z czarnym paskiem i do tego żółte dodatki, tzn kolczyki, naszyjni i bransoletkę, ubiorę czarne szpileczki i czarną torebkę i chyba będzie ok.Foteczki muszę zrobić i wieczorkiem wstawię z Roberta kompa bo u mnie nie działa usb.Umyłam dzisiaj kolejne 3 okna, właśnie siedzę mokra po kąpieli i szykujemy się na plażę na Stogi. Może wytrzymamy z 2 godzinki chociaż, zobaczymy.Ivi- ja regularnie podglądam sobie w waszym dzienniku budowy postępy prac i jestem pod wielkim wrażeniem tego co potraficie zrobić sami, zazdroszczę czasu.Andzia, pewnie śpij, śpij- korzystaj póki możesz.Mamo w boju- super że emek już tak pięknie przesypia nocki, teraz też tobie należy się szczególnie więcej odpoczynku i snu.No to zmykamy, papa.

ale się zmachałam...ufff:sorry2:ale za to dom posprzątany, oprócz łazienki, bo tam to już muszę się bardziej zadedykować:-Dmam nadzieję, że teraz dzieciaczki usna, to ja sobie przynajmniej odpocznę:-Dtylko naczynia zmyje, i na dziś koniec pracy:-D:-D

a wy pewnie wszystki na spacerkach, my dopiero po 16 sie wynurzymy z domku:-D
no nic idę sobie wode z cytryna i lodem wypić, to przynajmniej mnie orzeźwi:-D:-D:-D:-D

No my już po plaży, Aniu, nie jesteś sama ze spalonymi plecami ałaaa. W najgorszych godzinach byłyśmy i nawet kremy z wysokim filtrem nie bardzo pomagają.No nic, przeżyjemy, idę robić obiadek.Pa

słuchajcie mam pytanie do dziewczyn, które cokolwiek kumają z gry przestrzenią a ściślej złudzeniami optycznymi.

mianowicie chodzi mi o to, że mam małą powierzchnie(4m2) i chcę ją optycznie powiększyć,jest to podłoga i zastanawia mnie czy jeżeli wstawię mozaikę jasną a dokładnie 1 z tych 2
http://wema.pl/index.php?page=shop....ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://wema.pl/index.php?page=shop....ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
, czy to powiększy powierzchie czy zmniejszy...zupełnie nie mogę sobie tego wyobrażić...z ubraniami radzę sobie o wiele lepiej.
dzięki za ewentualne sugestie:-)

gosia, ania: to teraz kefirek na plecki trzeba sobie położyć albo maślanke:-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!Mam pytanie:
Czy ktoras z was moze cos powiedziec o dr Marcinie Liro?
Mieszkam w wejherowie i tutejszy lekarz prowadzil moją pierwszą ciąze, niestety poroniłam. Następnie okazalo sie ze mam torbiel. Przed kolejna proba chcialabym skonsultowac sie z innym lekarzem. Jutro mam wizyte a nigdzie nie moge znalezc opinii na jego temat. Z gory dziekuje i przepraszam, ze do Was tak "wtargnelam".

reklama
Do góry