reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie laseczki,
my po długaśnym spacerku, odebrałam tez buty śłubne, jutro umówiłam sie z kuzynką co będzie moim świadkiem i jedziemy wybierac dla niej kreację i dla mnie na wesele do klubu, a dziś to jestem już tak padnięta że najchętniej położyłabym się do wyrka, ale nic z tego, za godzinę przychodzą do mnie przyjaciółeczki więc mam wieczór z głowy! ale to dobrze, nie ma jak plotki :) na jutro już tez mam napięty grafik, a chciałabym w końcu zacząć na plażę regularnie chodzić co by tyłek opalic na wesele i cycki, przeciez będą na wierzchu!!
andziaa, już się nie mogę doczekać kiedy napiszesz smska że Tosia jest już po tej stronie świata!! taka kruszynka, chciałabym mieć znowuż takie maleństwo!!
minka, super że Julianka tak ślicznie rośnie, zaglądaj do nas jak będziesz miała chwilkę!!
idę karmić mojego bączka, a oto butki śłubne
buziole dla wszystkich

reklama
JAneczek m oja wraca za okolo miesiac:) wiec jeszcze ciutke musze poczekac..ale juz poltora go nie ma, wiec teraz z gorki..te dni z Tosiem tak szybko lecą...lada chwila a przytule sie juz do mojego siersciuszka:)

Dziuba śliczne buciki :-)
WildWind super ze przyjeżdża twoja mamusia. u nas robią kuchnie mam nadzieje, że do przyszłego tygodnia już robotnicy się wyniosą i wówczas możemy już umawiać się na spacerki po bulwarze :-D
Andziaa jeszcze troszkę i Ty będziesz tulić swoją księżniczkę
a oto nasza córcia:

witajcie:-)melduję się o poranku

no pan hydraulik wszystko już zzrobil, teraz na kafelkarza czekamy, już wczoraj był zobaczyć gdzie mieszkamy itd.
my znow sami, mężuś w pracy:-(dziś jestem mniej zmęczona, a emek przespał znow cala noc...tak, więc chyba zaczął się dobry czas:-D

andzia: bardzo się ciesze, że nie ma przeciwwskazań do porodu w wodzie:-D:-Da Tosia rzeczywiście ładnie przybrała na wadze.a hydraulik i kafelkarz, to sa znajomi tesciowej z pracy, u niej 2 lata temu też łazienke robili:-)ale jeśli chodzi o hydraulikę, to nie myślałam, że to tak sprawnie pójdzie w 1,5 dnia:shocked2:ale jak dla mnie to super:-D
minka: ale macie w domu ślicznego pączusia, naprawdę urocza ta wasza corcia:tak:
aniu: to teraz rzeczywiście z górki, a jeszcze mama Twoja przyjeżdża, to już w ogóle będzie Tobie raźniej:-)
dziuba: widzę, że ostro sie przygotowujesz. fajne butki , chociaż ja takich czubów nie lubie i nie umiem w nich chodzić, ale bardzo podoba mi się, to ozdobienie:-)jak tam po wieczorze z przyjaciółkami:confused:
gosiaczek: wklejaj fotki z wczorajszymi zakupami:happy2:
iza: jak się miewasz??i jak przygotowania do chrztu??

o martkę nie pytam, bo gdzieś zaginęła:confused::tak:

dziś taki piękny dzień, a ja nawet nie mogę nad morze pojechać:no:buuuuuuuuuu:no:

Dzien doberek :-)
Ja tez sie witam dzis dosc wczesnie ;-)
ale jak ktos zasypia o 21 i spi przez cala noc jak Mlody Bog, to pozniej wstaje po 7, a nawet i wczesniej :-) poki co to spie ile wlezie, bo juz niedlugo pewnie nie bedzie mi to dane- no chyba ze Toska okaze sie istnym aniolem :-) ( przyznam sie Wam szczerze,ze tak po cichutku o tym marze ;-) )
Cris ciesze sie ze hydraulika tak sprawnie i gladko poszla, tym bardziej, ze nie ma co ukrywac, jest z tym troche babrania, a w dodatku sa ta dosc istotne aspekty lazienkowych remontow:-)
no no nie chce zapeszac, ale Emek to prawdziwy zuch chlopaczek- oby zaczal sie w jego rozwoju lepszy okres :-) niech przesypia cale noce, a na razie swietnie mu idzie- i oby tak dalej :-)
kafelkarza goscisz dzis ?
minka rzeczywiscie Julianka jest przeslodziutka ;-) super dziewuszka !

same slicznoty mamy na tym naszym forum:-)
No a z chlopaczkow same przystojniachy, oczywiscie:-D
dziuba bardzo ladne buciki :-) jeju ja bym za Chiny Ludowe nie wytrzymala dluzej niz 1h w takich obcasorach :-) Bo wydaje sie dosc wysoki ? a jak garderoba Stasia-skompletowana ? Achh pytam o to juz setny raz, ale zero odzewu z Twojej strony, niedobra Ty hihi:-D owocnych i udanych zakupow. Koniecznie pochwal sie co tam zlowilas po powrocie :-)
iza zyjesz ?!! Kobieto nie strasz nas!! i czym predzej informuj jak tam zabek!!
wildwind pewnie ze mozesz liczyc na smska, jak juz Mala pojawi sie na swiecie :-) musze tylko miec Twoj nr kom:-) wychodzi na to ze kazdej z Was napisze z osobna te piekna wiadomosc :-)
gosiaczek i jak dorwalas jakas fajna kiece ??;-)

aga to pewnie ma teraz cale mnostwo roboty- stad jej nieobecnosc. W koncu tyle nowosci w jej zyciu :-) mam nadzieje ze wszystko uklada sie po jej mysli, i jest zadowolona :-)
a martka zakochana na nowo :-) nie pisuje do nas,ale od czasu do czasu widze ze wstawie jakies nowo foto na nasza klase- tak wiec grunt ze zyje, i jak widac ze zdj miewa sie dobrze :-)

Aneta - specjalnie dla Ciebie napiszę to po raz piąty!! dla Stasia mamy już garnitur w domu, musznik i kamizelkę też, została tylko koszula, ale to już jak wróci z pracy po 15.lipca żeby dopasować pod kolor musznika - będziemy chodzić i przymierzać, chociaż wiem że w Galerii jest taki jeden sklep z męskimi eleganckimi ciuchami gdzie można przebierać wybierać między koszulami - firmami, fasonami, kolorami, wiec na pewno coś wypatrzymy!! no i Tobie spodoba się ta wiadomość - chyba jednak zmieniam koncepcję bukietu na fioletowy!! butki są obszyte srebrną nitką, to znaczy koronka którą są obszyte, więc na sukni będzie ta sama koronka z tą samą srebrną nitką - a bukiet miał być z herbacianych róż z pomarańczowymi mini gerberami i zamiast jakichkolwiek wstążek miał być w złotym "fartuszku" dookoła (pokazywałam Wam na zdjęciu, nie wiem jak to się fachowo nazywa-jak dla mnie to kawałek twardej bibuły i tyle), ale złoto ze srebrem nie będzie ładnie wyglądało, wiec moja nowa koncepcja jest jasne fioletowe róże z dodatkiem srebra - zobaczymy co na to powie pani w kwiaciarni!! no i wczoraj zauważylam mały maleńki problem - moja przyszła obrączka zrobiła sie mi nagle za duża :eek: wiem ze poprawienie jej to nie problem ale tam jest wygrawerowane nasze imiona i data ślubu wiec nie wiem czy to tak hop siup! muszę znowuż zawitac u złotnika i zapytać... a dziś idziemy wybierać kreację dla mojej świadkowej i mamy chrzestnej Martysi w jednym (będzie nią moja kuzynka) - potem jeszcze muszę namówić Stasia brata na fioletową koszulę (jeśli zdecyduje sie na fioletowy bukiet) tak żebyśmy wszyscy ładnie wyglądali razem, jutro też jadę zawieźć do Katedry ostatnie papiery i będzie FINITO!!

reklama
uff dziubus przepraszam nie doczytalam Twoich poprzednich postow, w ktorych to pisalas o garderobie Stasia:eek: teraz mi glupio...:zawstydzona/y:mam nadzieje ze nadto Cie nie wkurzylam...
co do bukietu- no mi sie opcja fioletu baaaardzzzo podoba i mysle ze ze srebrem bedzie super zgrywalo, zreszta oprocz tego widze tam dodatki perlowe :-) a jaki kolor ma musznik i kamizelka ? Bo cos w kolorze fioletu czyli np koszula Stasia bedzie wskazana :-)
no tego jeszcze nie bylo, by palce chudly :-) mysle ze nie bedzie problemu z przerobieniem obraczki-nawet jesli sa na niej wygrawerowane Wasze dane- daj koniecznie znac co powiedzial zlotnik...:-)
No zycze owocnego przekonywania brata Stasia co do koloru koszuli no i przede wszystkim udanych babskich zakupow :-)
No wiec jutro juz ostatnie formalnosci i juz teraz tylko czekanie na slub- :-) super. Tak swoja droga ciekawe czy moja Toska zechce sie wykluc do czasu kiedy Ty bedziesz stala przed oltarzem -znajac zycie nie :confused:
a co z Martynka, ma juz jakies wdzianko na chrzest ? ( sorki jesli opuscilam gdzies post w ktorym o tym pisalas :sorry2:)

Do góry