reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

andzia: Pan hydraulik, miał pochować dziś tylko rury od wody a jeszcze schowal od gazu. i podłączył cipłą wodę:tak:więc zadowolona jestem. przyjechał o 12 a już tyle zrobił:-Da co do spotkania, to po prostu się umówmy, i w sob skontaktujemy się kto będzie-ja jestem chętna, póki mogę:-Dwięc czekam na cynk:-D

iza: leż,kuruj się i dbaj o siebie. no i obarcz tatusia obowiazkami, w koncu ma wolne:-D:-D

ja ostatnio miewam bóle podbrzusza, i zaczęłam scopolan brać, i cię uspokaja, ale to ten etap. powinnam teraz więcej odpoczywać, niż pracować...a tu remont akurat.ech....:no:ale co tam, trzeba to przeżyć:tak:

reklama
andziaa dziekuje Ci bardzo. malutki tez dziekuje:) wlasnie sie juz wyspal i sobie gaworzy buahahaha mam andzieje ze nie do 3 w nocy:) on tak lubi sobie poprzestawiac.

mamo w boju dziekuje za mily opis na naszej klasie

dziewczyny fotografki, ktora mnie pouczy robic foty? najbardziej mi chodzi o parametry..musze sie nauczyc ustawiac a nie jechac na automacie:)

caluje w czółko wszystkie mamusie

normalnie koniec z łóżeczkiem drewnianym, następny wydatek to foteliki rozkładane dla maluchów, a dla 3 kupie kojec(łóżeczko turystyczne). jakbym nie zabezbieczyła łóżka, to emek ma zawsze coś obite od tego łóżeczka:wściekła/y::wściekła/y:ja nie wiem co to za dziecko:no:

klatka...nie obiję pokój gąbkami, żeby na ściany mógł się rzucać.
wystarczy, że ostatnio podjechał sobie takim samochdem-ktorym sie jeżdzi odpychjac nogami-do sofy, po czym stanął na wspomnianym aucie, trzymał się oparcia sofy i zadzierał nogę żeby wejść, tylko, że mu samochód odjeżdżał i nie mógł sobie poradzić:szok:po nie udanej próbie stwierdził, że spróbuje z amochodu na krzesło, bo docelowo namierzał się na stół...tak więc powinnam w całym domu mieć na podłodze materace:tak:

pan hydraulik pojechał o 21, i tak posprzatał, że wystarczyło przetrzeć pył szmatką i jest ok:tak:mam nadzieję, ze nie policzy dodatkowo za te usługi:-D:-D:-D:-D

właśnie sobie nogi moczę w ciepłej wodzie....ale mi dobrze, chciałam poprasować, ale dam sobie spokój:-Dw końcu takie sprawy nigdy nie "uciekają"...a szkoda:-D

wlasnie moja kochana.. nie uciekną:) i ja wlasnie prasuje, bo wczoraj odpuscilam..aaa i pranie juz nastepne trzeba rozwiesic..never ending story!! poprostu la`masakra:)

wlasnie popijam gin z tonikiem... musze sopie poprawic humor przy tym żelazku!!

cholera, że się samo nie chce prasować:wściekła/y:
mmm...bardzo lubię gin z tonikiem:-)
dobra uciekam, coś zjeść i za 1,5h malej lekarstwo i spac...wreszcie:-)mam nadzieję, że uda mi się dziś przespać całą noc:tak:
ale mnie nogi bollą:wściekła/y:

Aniu dobrei i spokojnej nocki Tobie życzę:-)i całej reszcie również, jeśli jest tu ktoś jeszcze:happy2:

Witam wieczorkiem
WildWind jak już się wprowadzę to bardzo poproszę o zdjęcia kwiatów :) powiększę je i powieszę,bo idealnie pasują do wystroju :)
Co do rehabilitacji to trzymam mocno kciuki za Antosia wiem,że rehabilitacja bardzo dużo daje Niestety wymaga do czasu...Moja mama w wieku 24 lat miała wylew krwi do mózgu i jeździła na wózku inwalidzkim dzięki regularnej rehabilitacji chodzi i kuli jakoś normalnie funkcjonuje Nie porównuję tutaj dorosłego człowieka do dziecka,ale chodzi o efekty Antoś dopiero się rozwija i pewnie wady można dość znacząco skorygować...Mocno trzymamy kciuki :-)

mamo w boju życzę powodzenie w remoncie łazienki My naszą kończymy,ale to co ujrzeliśmy po skuciu starych kafli przeraziło mnie w ścianie wmurowana była nawet stara drewniana poziomica pod wanną znaleźliśmy kamienie(wanna była zabudowana)...

Mam pytanie czy któraś z Was posiada może nawilżacz powietrza,który jest wart polecenia?Musimy jakiś kupić,a się nie bardzo na tym znamy.Na allegro sporo tego jest,ale nie wiem jak się sprawują,a nie chciałabym kupić a za 2 miesiące kupować nowy.

Zmykam do łóżka życzę słodkich senków...
Papcie

reklama
ja mam taki zwykly nawilzacz z geanta i jestem zachwycona..sluzyl mi tuz po urodzeniu antoska, bo jeszcze grzali. ten podgrzewacz nazywa sie Climatic i kosztuje pare zlotych. polecam

Do góry