reklama
mama w boju
jest ich troje :-)
andzia: mi najbardziej pasuje ok 17:-)wiec czekam na propozycje
więc spotkamy się teraz w gd, a za jakiś czas następna tura i tak do upadłego
iza i ania: widze, ze wy już swoje spotkanie zaliczyłyscieto teraz na nas czas:-)
więc spotkamy się teraz w gd, a za jakiś czas następna tura i tak do upadłego
iza i ania: widze, ze wy już swoje spotkanie zaliczyłyscieto teraz na nas czas:-)
Anja78
matka superstar
no lasencje co to z tym spotkniem...mysle,ze jak bedzie zla pogoda na jesien/zime to sie mozemy spotkac u mnie na ciasto, albo 3inne, ostatnio u mnie gosci torcik truskawakowy, hehe.
no i jutro spotykam sie z Dziuba!!!
Izus milam strone ale mipadl server zaraz przed porode, jak sie zbiore to zrobie nowa a tak to kilka moich fot...teraz to tylk Nadusie fotografuje
no i jutro spotykam sie z Dziuba!!!
Izus milam strone ale mipadl server zaraz przed porode, jak sie zbiore to zrobie nowa a tak to kilka moich fot...teraz to tylk Nadusie fotografuje
mama w boju
cześć, wpadam sie przywitać i spadam łazienke przygotować, bo dziś hydraulik wkracza
co ja tam zanlazłam w tej łazience
dajcie znać co z tym spotkaniem
anja: super zdjęcia, takie z duszą:-)
co ja tam zanlazłam w tej łazience
dajcie znać co z tym spotkaniem
anja: super zdjęcia, takie z duszą:-)
Hej Dziewczynki ;-)
No wlasnie co z tym spotkaniem ? Organizujemy cos w koncu czy nie ?
Anja piekne zdjecia...i pewnie mialas okazje obserwowac cudowna kulture- z jakiego dokladnie miejsca te fotki ?
dziuba i anja udanego spacerku :-)
dziuba i jak tam zalatwianie spraw slubnych ? Garderoba Pana Mlodego juz kompletna ?
Cris powodzenia z hydraulikiem :-) no pochwal sie co za skarby odkopalas w kibelku
iza jak po wizycie u dentysty- mam nadzieje ze poszlo sprawnie i bezbolesnie tak jak u mnie! Koniecznie daj znac jak sie czujesz!!
wildwind no to juz wiemy po kim Antos taki przystojniacha
Dziewczynki ciesze sie ze udal sie Wam spacerek:-)i fajnie ze spotkalyscie Anie z Czarusiem-kto by pomyslal:-) co u niej ?
No wlasnie co z tym spotkaniem ? Organizujemy cos w koncu czy nie ?
Anja piekne zdjecia...i pewnie mialas okazje obserwowac cudowna kulture- z jakiego dokladnie miejsca te fotki ?
dziuba i anja udanego spacerku :-)
dziuba i jak tam zalatwianie spraw slubnych ? Garderoba Pana Mlodego juz kompletna ?
Cris powodzenia z hydraulikiem :-) no pochwal sie co za skarby odkopalas w kibelku
iza jak po wizycie u dentysty- mam nadzieje ze poszlo sprawnie i bezbolesnie tak jak u mnie! Koniecznie daj znac jak sie czujesz!!
wildwind no to juz wiemy po kim Antos taki przystojniacha
Dziewczynki ciesze sie ze udal sie Wam spacerek:-)i fajnie ze spotkalyscie Anie z Czarusiem-kto by pomyslal:-) co u niej ?
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Hej, coś dzisiaj rano nie działało mi BB, a już użo wcześniej chciałam do Was napisać.Super zdjęcia powstawiane, miło się ogląda.Ja oczywiście też chętnie piszę się na spotkanko, będę razem z Natalią bo Emilia od wczoraj w Anglii.No chyba że nie dojdzie do skutku spotkanie w ciągu najbliższych 2 tyg. to będę z dwiema dziewczynkami, One uwielbiają małe dzieci to opiekunki macie zapewnione na bank, hi hi.Ostatnio miałam straszne nerwy ale nie będę Wam się żalić, na szczęście już po.A, samochodu nie sprzedaliśmy- nie dogadaliśmy się co do ceny, ale z drugiej strony to się nawet cieszę.Narazie.Cris- powodzenia w remoncie
mama w boju
andzia: lepiej się nie będę chwalić, bo aż wstydale znalazłam 2 szczotki do włosów za pralką(których szukałam 2tyg), spinki, które powrzucała moja córcia i nawet smoczka. no i oczywiście, bardzo duuuuużo kurzu
to może po prostu, zróbmy sobie spotkanie w sob po godz 17??moje małe marzenie byłoby takie, żeby to był Gdańsk, bo tak za bardzo się nie mogę wypuszczać:-(
spotkajy się, teraz i za jakiś czas znowu spotkanko
to może po prostu, zróbmy sobie spotkanie w sob po godz 17??moje małe marzenie byłoby takie, żeby to był Gdańsk, bo tak za bardzo się nie mogę wypuszczać:-(
spotkajy się, teraz i za jakiś czas znowu spotkanko
reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Oj to ja się piszę na to następne spotkanko, bo teraz w sobotę mamy ślub Roberta kuzynki, buuu.
Podziel się: