reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
andzia: mi najbardziej pasuje ok 17:-)wiec czekam na propozycje:tak:

więc spotkamy się teraz w gd, a za jakiś czas następna tura i tak do upadłego:tak:

iza i ania: widze, ze wy już swoje spotkanie zaliczyłyscie:tak::-Dto teraz na nas czas:-)

no lasencje co to z tym spotkniem...mysle,ze jak bedzie zla pogoda na jesien/zime to sie mozemy spotkac u mnie na ciasto, albo 3inne, ostatnio u mnie gosci torcik truskawakowy, hehe.

no i jutro spotykam sie z Dziuba!!!

Izus milam strone ale mipadl server zaraz przed porode, jak sie zbiore to zrobie nowa:tak: a tak to kilka moich fot...teraz to tylk Nadusie fotografuje:-D:-D:-D

cześć, wpadam sie przywitać i spadam łazienke przygotować, bo dziś hydraulik wkracza:szok:

co ja tam zanlazłam w tej łazience:szok::szok::szok::-D

dajcie znać co z tym spotkaniem:tak:

anja: super zdjęcia, takie z duszą:-)

Hej Dziewczynki ;-)
No wlasnie co z tym spotkaniem ? Organizujemy cos w koncu czy nie ?
Anja piekne zdjecia...i pewnie mialas okazje obserwowac cudowna kulture- z jakiego dokladnie miejsca te fotki ?
dziuba i anja udanego spacerku :-)
dziuba i jak tam zalatwianie spraw slubnych ? Garderoba Pana Mlodego juz kompletna ?
Cris powodzenia z hydraulikiem :-) no pochwal sie co za skarby odkopalas w kibelku:happy2:
iza jak po wizycie u dentysty- mam nadzieje ze poszlo sprawnie i bezbolesnie tak jak u mnie! Koniecznie daj znac jak sie czujesz!!
wildwind no to juz wiemy po kim Antos taki przystojniacha
Dziewczynki ciesze sie ze udal sie Wam spacerek:-)i fajnie ze spotkalyscie Anie z Czarusiem-kto by pomyslal:-) co u niej ?

Hej, coś dzisiaj rano nie działało mi BB, a już użo wcześniej chciałam do Was napisać.Super zdjęcia powstawiane, miło się ogląda.Ja oczywiście też chętnie piszę się na spotkanko, będę razem z Natalią bo Emilia od wczoraj w Anglii.No chyba że nie dojdzie do skutku spotkanie w ciągu najbliższych 2 tyg. to będę z dwiema dziewczynkami, One uwielbiają małe dzieci to opiekunki macie zapewnione na bank, hi hi.Ostatnio miałam straszne nerwy ale nie będę Wam się żalić, na szczęście już po.A, samochodu nie sprzedaliśmy- nie dogadaliśmy się co do ceny, ale z drugiej strony to się nawet cieszę.Narazie.Cris- powodzenia w remoncie

andzia: lepiej się nie będę chwalić, bo aż wstyd:-Dale znalazłam 2 szczotki do włosów za pralką(których szukałam 2tyg), spinki, które powrzucała moja córcia i nawet smoczka. no i oczywiście, bardzo duuuuużo kurzu:eek:

to może po prostu, zróbmy sobie spotkanie w sob po godz 17??moje małe marzenie byłoby takie, żeby to był Gdańsk, bo tak za bardzo się nie mogę wypuszczać:-(
spotkajy się, teraz i za jakiś czas znowu spotkanko:-D

reklama
Do góry