Dzien dobry Babeczki-Laseczki :-)
U mnie kolejna nocka pod tytulem "wypluwanie pluc"
kurcze juz nie mam sil na ta infekcje, zadne domowe sposoby-typu plukanie gardla woda z sola, czy z woda utleniona nie pomaga, a najsmieszniejsze jest to ze w ciagu dnia w ogole nie odczuwam jakbym byla chora, koszmar zaczyna sie na noc-a dzis to przeszedl wszelkie moje oczekiwania- myslalam ze wypluje razem z plucami rowniez i Toske :-) oj to by sie dzialo :-) no nic- dalam sobie czas do srody na leczenie gardelka babcinymi sposobami, jak nie pomoze, to pojdziem do lekarza :-)
Iza dziekuje za komplement odnosnie mojego pisania:-)acchhh chyba obrosne w piorka. Milo mi, ze dobrze Ci sie czyta moje posty-przynajmniej wiem, ze nie poce sie przed klawiatura na darmo
Za rok 30-tka powiadasz :-) no to rzeczywiscie trzeba Ci bedzie jakiegos macho zafundowac co by pokrecil jajkami i jedrna pupcia w rytm jakies goracej latino music :-) no i oczywiscie musialby porwac Cie do tanca :-) a tak na powaznie to mloda z Ciebie kobitka, i pewnie teraz dopiero zacznie sie dla Ciebie zycie na calego:-)
co do metalowcow z obfitym owlosieniem-niestety chyba ta rasa zaczela ginac, na rzecz innych cudo subkultur, tak wiec obawiam sie ze my mamy dziewczynek musimy sie przygotowac na istna rewolucje roznosci jakie to nasze corki beda nam przedstawiac jako swoich "chlopcow" i mysle ze kolczyki w sutkach to pikus :-)
Cris gratuluje wytrwalosci i efektow w trenowaniu tesciowej:-) dobrze ze juz lepiej sie miedzy Wami uklada:-) No ciekawa jestem czy moja tesciowka bedzie mi robic roznego rodzaju sceny...jak na razie to nie ma za bardzo pola do popisu, choc male zgrzyty juz miedzy nami byly, ale to na samym poczatku :-)
mhhhmmmm widze ze zachcianki na rozne przekaski sie juz u Pani zaczely, no no :-) Obzarstwo to w kazdym razie nie jest, a jedynie zaspokajanie wyrafinowanych potrzeb Maluszka siedzacego w brzuszku- tak wiec bez wyrzutow sumienia :-) Tak w ogole to niedobra z Ciebie kobieta, bo nie odp mi ktory to juz tydzien ciazy ?
Co do czworeczki dzieci- mysle ze jestes juz tak wprawiona ze na pewno dasz rade :-)
dziuba
achhh Ci wujkowie- uwodziciele mlodych pieknych dziewczat :-) A tak na serio, niestety ciotki maja to do siebie ze lubia namietnie plotkowac, wiec nie ma co sie przejmowac :-) a jak jeszcze do tego ta Pani jest samotna-to po co odbierac takiej delikwentce przyjemnosc wyssysania z palca roznych historii, niech kobiecina ma zajecie. Prawda,prawda z rodzina wychodzi sie dobrze na zdj :-)
Ania rozumiem jak bardzo moze byc Ci przykro z powodu rodziny Janka :-( co do siostr- mysle ze i dla Janka, ktroy kocha swoja rodzine i dla Ciebie najlepszym spoosobem byloby rozwiazanie sprawy delikatnie... ja zwyczajnie powiedzualabym szczerze co czuje ,jak ktos bez powodu obrzuca mnie blotem i to w jakims wiekszym towarzystwie by te osoby mogly poczuc sie glupio i zrozumiec ze nieco przesadzily. PO prostu szczera rozmowa, a jak to nie pomoze to siegac po bardziej drastyczne srodki.
Co do Twojej cukrzycy- rozumiem obawy, ale glowa do gory i nie martw sie na zapas! Nie myslo tak tragicznych sytuacjach, bo nie daj Boze wywolasz wilka z lasu, lepiej myslec pozytwynie :-)
A to ze czasem tracisz cierpliwosc do Antosia-mylse ze to normalne, i ze nie jestes przez to zla mama :-)
o Boze alez sie rozpisalam, przepraszam
mam nadzieje ze nie bedziecie zle ze moj zajmie cala strone na forum, i ze nie zginiecie smiercia tragiczna z nudow :-)