reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam Kochane

u mnie dziś od rana sprzątanko, już poodkurzałam, umyłam podłogi i wkurzyłam się na Ritke:wściekła/y:bo za odkurzacz ciagnęła, aż kabel z kontaktu wyrwała, potem emek zaskoczył, jaka to fajna zabawa, i miałam na odkurzaczu dwie czarownice:no:dzieci spać poszły, więc może sobie kawke wypiję:tak:a potem obiadek zrobie i pranko nastawie, i jestm ze wszystkim na bieżąco ufff!no a jutro prasowanie, iza zapraszam, he,he,he:rofl2:nadal jesteś chętna na prasowanie??:rofl2:

andzia: nie napisałam, który tydz. bo sama nie nadążam zaraz suwaczek zmienie i będzie wiadomo-również mnie:laugh2:a rzeczywiście, zawsze jak czytam Twoje posty to umieram, he,he,he:-Dpisz, pisz bardzo dobrze się Ciebie czyta:-)

no i dziewczyny, ja w tym tyg jade polować na wanne, kibelek i umywalke, no i krany:-)mam dylemat bo ciągle nie wiem jakie kolory zastosować w naszej łazience, bo jest wąska i długa..i nie mam pojęcia zupełnie:baffled:a mój mąż, mi w tym nie pomoże, bo on zupełnie nie zna się na tym, więc nie mam go zamiaru cisnąć, zeby mi pomagał:rofl2:
ide sobie kawke zrobić:happy2:

reklama
Cris Ty jak zawsze od samego rana zorganizowana ;-) ja tez wczoraj kladlam sie z zamiarem porobienia dzis dokladnych porzadkow ,ale jakos tak marnie sie czuje wiec pewnie polowa planow nie wypali, o ile w ogole jakis wypali :-) na chwile obecna zrobilam jedynie prace domowa z angielskiego na jutrzejsze zajecia-i to wszystko:zawstydzona/y:az wstyd sie przyznac ze siedze jeszcze w pizamie :zawstydzona/y:
ooo w koncu jest suwaczek-no no to juz 20 tydzien a wiec polowa :-) kurcze jak ten czas szybciutko leci- ja jak dzis dzien pamietam 17 listopada-dzien robienia testu ciazowego,a dzis juz koncowka ciazy :szok:
smacznej kawki, ja juz jestem po :-)

Cris - już biegnę w podskokach :-D:-D:-D :)

Andzia - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Ja pod koniec ciąży też wylądowałam u lekarza bo straciłam głos.... hehe pewnie za głośno się darłam z nerwów ;)
I błagam nie strasz mnie odnośnie córeczki.... bo jej pas cnoty zafunduję na kod binarny :rofl2:.

kurcze poszłam do hurtpowni odzieżowej patrzeć se za kiecką na poprawiny i tak nas zlało że normalnie spływa po mnie woda :baffled: a dla małej nie miałam folii przeciwdeszczonej tylko ochraniacz od wózka więc też ją szybko ogrzeję, ona sucha ale tak profilaktycznie!!

dziekuje Wm dziewczynk iza porady. Izabelinda, mala napewno zakocha sie w moim kawalerze ;p jaka ladna z nich para bedzie hahaha.. mama Ania bedzie robila selekcje, wiec niech Antolek si ejuz przyzwyczaja buahahahaha.. teraz sie snieje,a pozniej taka bede:)

co do pracy mojego Janeczka, to nie znajdzie tu w polsce. on zajuje sie silnikami na statkach. budową i reanimacją:) moglby tylko pracowac w stoczni za psie pieniadze, a niestety mamy do splacenia duuuzo kredytow:(

pozdrawiam

p.s u mnie leje. paskudna pogoda, a maly szaleje, nie da sie go dzisiaj opanowac.

U nas burzowo, między jedną burzą a drugą mały spacer się udało zrobić. Leje teraz też...

Ania - a jakie wnuki będą śliczne dla babci Ani i babci Izy :-D:rofl2::-D

wnuki bedą cudne z tej Twojej ksiezniczki;) no i blisko bedziemy mialy do siebie ;p choc my sie w nast roku przeprowadzamy na sokółkę:)

postanowione, w niedziele do Was wracam:)

reklama
witajcie kochane:-):-):-):-)
Wpadam na sekundke bo szał u nas-w przyszłym tygodniu lub na początku następnego......PRZEPROWADZKA:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
mieszkanko nie duże-pokój z aneksem kuchennym=duuuży pokój i łazienka, na parterze-ale nowiutkie(poprzednicy mieszkali pół roku) no i cena :blink::blink:jak najbardziej przystępna:-);-) no i wady sa też:-( brak neta, telefonu i kablówki:-:)-:)-:)-( będę przyjeżdżała na stare smieci żeby do Was zaglądać:-):-):tak::tak:
już dzisiaj popakowałam pierdoły(niby nic nie mamy a jak zaczęłam to końca nie widać):baffled::baffled::baffled::baffled: potem do okulisty, jutro morfologia(to badania do pracy), środa pewnie dalej pakowanie, czwartek z wynikami do zakładowego lekarza, piatek do pracy-i mój tata z rejsu wraca, a w sobote idziemy na wesele do mojej przyjaciółki:rofl2:
WILD WIND-olej babole:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ANDZIAA zdróweczka:-):-):-):-)
dziuba/iza- nie pamiatam ale całuje bez wyjątku:-D:-D:-D:-D
Cris-śliczne foteczki z wyjazdu i czekamy żeby człowieczek ujawnił co tam skrywa:-D:-D:-D
MARTKA:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: wróć:-D:-D:-D

Do góry