reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
witajcie o poranku:laugh2:

widzę, że tu nadal niezbyt "głosno":sorry2:my już od 6 na nogach, śniadanko zjedzone i teraz zabieram sie za pakowanie toreb:baffled::baffled:mam nadzieje, ze pójdzie sprawnie, potem musze obiadek zrobić i znowu zleci kolejny dzień:tak:mała jeszcze śpi więc ide sobie herbatke zrobić.

miłego poranka Wam życze:rofl2:

abeja: ta Wasza Zuzanna, to jest nprawdę niesamowita:tak::-):rofl2:

witajcie kobitki, ja mam strasznego wirusa na kompie, po raz pierwszy od 2dni udalo mi sie internet wlaczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlaczego ja nie poszlam na info4matyke...

Hej Babki
u mnie to samo co u dziunby, juz drugi dzien walczymy z jakis wirusem:wściekła/y: dziuba moze to ten sam ?
Abeja Zuzanka jest przeeefaaajowwwa :-)
Cris powodzenia w pakowaniu toreb... :-) no i udanej i jak najwygodniejszej podrozy:-)

witajcie:) dziękuję za gratulacje i dane o lokalach:-) wczoraj wstępnie rozmawialiśmy z księdzem z naszej przyszłej parafii (super proboszcz!!) tam gdzie chcemy brać ślub..
teraz najbardziej martwię się salą weselną.. ale w najgorszym wypadku zrobimy wesele w domku :) w końcu to "tylko" 45-50 osób będzie, więc gdzieś się zmieszczą ;-):-p

criss- udanego weekendu bez sensacji podróżnych...

abeja - Zuzka jest cudna!! :-):-)

andzia, dziuba - współczuję problemów z kompem :-(

dziuba - ale dzień miałaś fatalny :szok:jak poszło z mgr?

czesc dziewczynki. ja mam dzis zalobe w rodzinie. maz wasnie wyjechal. wroci w sierpniu. ale mam dola. chce sie normalnie powiesic:(

Aniu jak możesz tak mówić?? nie wieszaj sie tylko poszukaj dobrych stron tej sytuacji!! a jak teraz się powiesisz to kto b ędzie się do sierpnia zajmowal Antosiem?? ;-) na pewno szybko minie ten czas...

reklama
Do góry