reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ale znalazłam zdjęcia bukietu na naszym blogu. Ogólnie białe i bordowe kwiaty z mnostwem zieleni, zbite w berło, a w dole długie zielone coś.. :-D (to wam wytłumaczyłam)

czekajac-na blog

reklama
chodził do klasy hokejowej, potem poszedł do klasy o profilu żywienia zbiorowego, teraz studiuje nauki o rodzinie i pracuje w szpitalu....hmmm niezły mix:-D:szok:

a to mój bukiet ślubny...umownie nazwijmy to bukietem:-)
2wn8c2x.jpg

cześć babeczki:-)
ja od rana miałam mega doła:-:)-:)-( już mi przeszło...odpisali mi z tego castingu-że już naprawiaja i faktycznie-policzyli wszystkie głosy:tak::tak::tak:
uff a juz myslałam,że przepadło i czułam sie oszukana i w ogóle wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Abeja ja tez uwielbiam bukiety-kuleczki, a najbardziej mi się podoba jak zwisa jeszcze coś długiego i zielonego:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Cris jużchyba pisałam,że śliczna z Was para:-):-):-):-):-) a twój wianuszek-super-bardzo oryginalny :tak::tak::tak:pierwszy raz widze taki:-)
mój potworek już spi:tak: a ja umęczona bo moja babbcia wyjechała do Warszawy zostawiając mi pod opieką swój dom, a w nim dwa psy, kanarka i kafelkarza na tarasie:no::no::no::no::no::no:

Ivi gratulacje wielkie z okazji zaręczyn:-D:-D:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ale nam się tu weselnik prawdziwy robi:-):-):-):-):-)
mysmy się zaręczyli 1.07.2003:sorry2:i tak już zostało:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

ale jestem wykończona, miałam strasznie zwariowany dzień, wybaczcie, lecę na M jak mój serial i do łóżka, jutro Wam opowiem... buziaki

ja już wyspana, chcąc nie chcąC, MAŁA nie dala mi wiecej pospać...
wczoraj wyszłam z domu przed 10 bo na 11 do szkoły a musiałam najpierw do biblioteki książki oddać i do katedry załatwiać dalej ślub, w bibiotece poszło nieźle, ale w biurze parafialnym siedziala jakas siostra zakonna.... tak głucha że szok!!!! siedziałam tam chyba z godzine bo ona musiała wypisad protokół (cholera ten cały protokól to ma 3str to nie wiem co ona tam wypisywała tyle)... na zajęcia spóźnilam sie 40min, ale okazało się że na dziś (tzn na wczoraj) trzeba było mieć uzupełniony jakiś wywiad środowiskowy - symulacje przypadku przeprowadzić i uzupelnić (wiem że niektóre nie rozumieja, ale trzeba było wymyśleć soie jakąś historie pani tora potrzebuje pomocy socjalnej i opisać to w kwestionariuszu), cholera 19str uzupełniania, siedzialam nad tym półtorej godz, potem szybko do domu nakarmić malą, jescze po drodze do kuzynki wstapkiłam ze Stasiem żeby dać zapr. na ślub, a już niemal pod wieczór biegaliśmy po Alfie Centrum w poszukiwaniu butów dla Stasia... wiecie jak to jest zakupy z facetami... no i przysz lam do domu padnieta fizycznie i wyczerpana psychicznie ...
a dziś od nowa praca, zaraz ide z psem, ubrać by się przydało i abieram sie za prace mgr, na 14.00 ma być gotowy jeden podrozdzial bo dziś przedstawiam swoje wypociny, a jak na razie mam...3strony!! więc zabieram sie do pracy
wszystkim milego dnia

reklama
dobry wieczór wszystkim:-)

widze, ze tu niezły zastój jest:sorry2:my dziś biegaliśmy po zakupy, bo jutro wszystko zamknięte. nadal nie jestem spakowana, będę musiała zrobić to jutro:crazy:wszystkie ciuchy powyciągane z szfy leżą naa stole, a nasz pokój wygląda jak lumpeks:baffled:męzuś do pracy pobiegł, a ja właśnie dzieci położyłam i będę musiała chwilke odpoczą, bo po prostu padam:wściekła/y:jak sobie pomyśle o 5h jazdy samochodem....to już mi niedobrze, a ja do tego mam chorobę lokomocyjną:angry::angry::angry::angry:

ide coś przekąsić.... a Wy ???gdzie się wszystkie podziałyście?? proszę się tu meldować:rofl2:

Do góry