reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziuba - chyba kwaśne to jabłuszko był hihih :) A przez Ciebie teraz co chwile mówię do mojej córci "dziuba" :)
Podejściem swego mena się nie martw, ludzie się zmieniają, zwłaszcza z wiekiem. Mój tata był absolutnie przeciwny Kościołowi (ale nie chrześcijaństwu), dosłownie piany z ust dostawał jak mama go prosiła by z nią na mszę szedł. A teraz? Biega z mamą codziennie do kościoła, modli się żarliwie w Kole Rodzin, służy do mszy jako ministrant. Dlatego daj mu czas, nie susz głowy tylko świeć przykładem, na pewno też dziecko któremu on ma dawać przykład mu pomoże.
Ja też mam nawrót dzięki córce którą trzeba niebawem ochrzcić i synkowi, który zapisał się do ministrantów :)

Ania - to kiedy się wybierzemy razem na spacerek? Myślałam, że się odezwiesz w środę na gg ale jakoś nie wyszło :) A nie widziałam żebyś była dostępna...

reklama
Hej Laski :-)
a my dzis po bardzo owocnym i intensywnym dniu. W zasadzie teraz dopiero zladowalismy w domciu...achh jestem padnieta :-) ale za to efekty konczacego sie juz dnia sa powalajace- troszke dzidziusiowych zakupkow no i szarpnelismy sie na lustrzanke cyfrowa co by Malutkiej piekne zdjecia pstrykac;-) cieszymy sie jak Male dzieci :-)

dziuba Stasiem sie nie przejmuj...Przejdzie mu kiedys, a nawet jesli nie to najwazniejsze zeby Cie kochal, a jego stosunek do Kosciola niech sobie jest jaki jest, dopoki niczego miedzy Wami nie psuje... Wydaje mi sie ze i tak robi duze ustepstwo skoro godzi sie na slub koscielny-robi to z pewnoscia dla Ciebie- i za to trzeba Go po cichu chwalic :-) a to ze musi sobie ponarzekac i pogledzic - no coz facet :-) udanego koncertu-wyszalej sie za wsze czasy, skacz w samym staniku i baw sie jak najlepiej :-) a jutro koniecznie zdaj relacje ;-)

dobra Babki uciekam spacku :-) dobrej nocki!

witam sie z rana,
ja ledwo żywa, spotkanie klasowe wyszło super, było bardzo dużo osób, pogadaliśmy, pośmialiśmy sie, powspominaliśmy, popiliśmy (hmm, tzn oni wszyscy pili, matka cyckowa tylko podwójna woda cytryną...) a potem wszystkich namówiłam na koncert, no i się wyszalałam na Lady Punk jak zawsze, w staniku z koleżanką na barana u facetów klasowych, a Panasewicz jak zawsze "pozdrawiamy te panie w staniku" :laugh2::laugh2::laugh2: jak ja ich kocham.... gardło boli jak cho;lera, mam głos jak bym piła 3dni z rzędu i jestem totalnie niewyspana!
buziaki dla wszystkich
andziaa, super!!!! my też chcemy lustrzanke cyfrową kupić, może szepniemy ciotkom i wujkom żeby na ślub kupili... ja też uważam ze skoro między mną a S jest dobrze to nie ma co się kłócić o Kościół, każdy ma prawo do własnych przkonań i ja szanuję ze on ma takie a nie inne podejście... może to lepiej ze jest tak jak jest niż miałby być hindusem :laugh2:

Dzien dobry Babeczki ;-)

dziuba ciesze sie ze dobrze sie bawilas :-) no i podskoki w staniku-szaaalooonnna :-) ale bardzo dobrze ! tak trzymac!
No lustrzanke polecam-super zabaweczka, a zdjecia cudne :-)rzeczywiscie przeciez Wy teraz macie slub, tak wiec podszepnijcie komu trzeba ze taki prezent by Was satysfakcjonowal. Zreszta ja jestem za tym by delikatnie sugerowac co by sie przydalo, bo pozniej ladujesz z 10 serwisami obiadowymi, jeszcze wieksza iloscia garnkow i przytlaczajaca liczba mikserow, robotow kuchennych i Bog wie czego jeszcze, kazdy w potrojnej ilosci, tak by mozna bylo otworzyc sklep agd :-)

a co do Kosciola- to ja musze przyznac, ze owszem jestem Katoliczka, chyba jestem bo tak naprawde jakos specjalnie nie poglebiam i nie praktykuje swojej wiary, ale co do samej instytucji Kosciola mam mieszane uczucia... stanelam moze nie osobiscie, ale jakos posrednio przed paroma dosc ciezkimi sytuacjami, gdzie glowne skrzypce gral wlasnie Kosciol i skutecznie mnie do siebie zniechecil...choc przyznam ze slub Koscielny chcialabym mimo wszystko wziac :-)

Witam miłe forumki, chciałam Was serdecznie zaprosić na happaning/spotkanie "BO FAJNE MAM DZIECKO" , które organizujemy w PIĄTEK 30 MAJA O 15.00
ideą jest : spotkanie się i poznanie oraz miłe spędzenie czasu z innymi rodzicami.
SPOTYKAMY SIĘ W PRZYSTANKU MAMA I NASTĘPNIE spacerkiem przejdziemy się do parku koło stadionu GKS.
WARUNEK :) : Należy ubrać się w tym samym stylu co dziecko, lub tym samym kolorze oraz ZABRAĆ ZE SOBĄ DOBRY HUMOR

Zaprosiłam na spotkanie jedną z forumowiczek p. Anitę Czarniecką, która zajmuje się fotografią kobiecą i dziecięcą (Czarniecka Foto ) i z jej pomocą mamy zamiar w miły sposób spędzić piątkowe popołudnie :)
- Będą robione profesjonalne zdjęcia maluszkom:)
-Będziemy malować piękne buziuchny starszym milusińskim,
- Pojawią się kobiety, którym tematyka macierzyństwa i kobiecości jest bliska zawodowo
- Przewidujemy konkurs niespodziankę rozstrzygnięty nagrodą niespodzianką :)
- Pracujemy nad dodatkowymi atrakcjami... :) i jeśli któraś z Was wyraża chęć współpracy, serdecznie zapraszam z pomysłami na maila : przystanekmama@wp.pl

a wszystkiemu musi towarzyszyć ładna pogoda...

Zapraszamy mamy i tatusiów z dziećmi od zero do .... :) oraz mamusie z brzuszkami :)))))
Mamy zamiar miło spędzić czas i się poznać
Proszę o potwierdzenie przyjścia na mail :
przystanekmama@wp.pl
lub gg : 4266635
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia w piątek

Witajcie Kochane,
dawno mnie nie było, ale obiecuję że teraz już częściej będziemu u Was witać, oto nasze nowe szczęście

reklama
Andzia a Ty w przedostatnim okienku, jak ten czas leci, tez jeszcze chwilka i bedziesz tuliła swoje słonko w ramionach :)

Do góry