reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba: oże w Yes zobacz, tam sa kolczyki z 3 rodzajów złota, jeśli chcesz złote, perłowe rzeczy też widziałam. a może bijou brigitte zobacz w auchan-tam jest sztuczna biżuteria, ja na sobie miałam kolczyki w kształcie wiszących kulek wysadzone cyrkoniami i bransoletki dwie też z cyrkoni. a wiązanke miałam dopasowaną do koloru musznika mojego męż, czyli bordo (bordowe róże i frezje w kolorze ecri) z resztą zaproszenia też w tym kolorze były.
a może kolor wiązanki żółto-pomarańczowy albo sam pomarańczowy??

reklama
fan10.jpg
to te kwiaty chyba kalie:-)

co do nazwy tych kwiatów to pewna nie jestem. wiem że na monciku jest fajna kwiaciarnia, ja tam swoja wiazanke robiłam, która była dość nietypowa bo w kształcie wianka:-D

rozmawiałam ze Stasiem, mówie mu że kwiatki zrobimy pomarańczowe albo pomarańczowo-beżowe i że on musi mieć musznik tez pomaraczowy i beżowa koszula, a on się zgodzil bez oporów :szok::szok::szok::szok::szok::szok: niespotykane u nego, nie powiedział że będzie wyglądać jak pedał albo jak klown!! :szok::szok::szok: czyli jeszcze tylko został kolor samego garnituru...
Ana, ta ostatnia wiązanka bardzo mi się podoba :) ja bym chciała taką nie dużą, skromną, lepiej żeby była w intensywnym kolorze, ale niewielka...

Ja chce bukiet z bordowych róż i jakis białych kwiatków lekko wiszący :-)
Dziuba do sukienki ecru pasuje coś w kolorach brzoskwiniowym, pomaranczowym czy zółtym :-) Jest mnostwo stron z bukietami, wiec cos wybierzesz :-)
c7fb641c3c0057ea.jpg

bukiet4sk2.jpg

bukiet7vl2.jpg

slon7xq2.jpg

bukiet15ux8.jpg

herbne0.jpg

herb4ok7gb3.jpg

W004.jpg

Cos dla mnie, tylko chce wiszące troche. Przy sukni bordowe roże, wiec w bukiecie niech tez beda :-)
W003.jpg

990.jpg

W043.jpg

W048.jpg

W108.jpg

A moze wachlarze :-D he he he :rofl2:
36206658xc8.jpg

A moj Patryk bedzie miał bezowy garnitur, juz kupiony i do tego kamizelka i musznik troche inny odcien bezowego, ale teraz mysle zeby jechac wymienic na bordowa kamizelke i musznik, zeby pasowało do mojej sukni i bukietu. Myslicie ze bedzie pasowac bordowa kamizelka do bezowego garniaka??

reklama
a może fioletowe??

33.jpg

chyba trzeba będzie iść do kwiaciarni się zapytac w ogóle z jakich kwiatów się robi wiązanki w lipcu... ok, róże zawsze dostanę, ale jakieś dziwne fiołki czy hortensje czy co tam sobie wymyślę to już tak nie bardzo...

Do góry