reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Jejku jak ja lubię takie imprezy, zwłaszcza z przebierankami :) Mam nadzieję, że będziesz mogła iść. No to spora ta temperaturka Cezarego była, dziwne, że lekarze tak lekko do tego podeszli. Zapodałaś mu jakiś czopek na zbicie temperatury?

Macie kilka zdjątek mojej małej kobietki :) Powiedzcie mi czy ona ma męską urodę, że każdy kto zagląda do wózka pyta czy to chłopiec?

reklama
Dla mnie to nie do pojęcia , ale podpytałam inne mamy z Norwegii i to norma.dałam mu na zbicia gorączki syropek z paracet. przed czopkami sie broni .a co do śwIętowania to za miesiąc szykuje sie też jakis pochód u nas w GDYNI , na św. Jana.

ale fajniutka jest, a jak pozuje do zdjęc:-D
ja tam sie nie dopatrzałam rysów chłopięcych, u mnie też mówili, że dziewczynka mimo , że ubrany na niebiesko albo moro:szok:
jak takie malutkie to często mozna sie pomylic:tak:

naprawdę urocza i śliczna... taka malutka...

hej Dziewczynki :-)
a my o 9 bylismy dzos na usg 4d :-) Mala jak zwykle ulozyla sie w doskonaly sposob-tzn taki ze w ogole jej nie bylo widac -grrr:wściekła/y: no nic najwazniejsze ze wszystko z nia w porzadku, i pieknie sie rozwija :-) sprzet usg w invicie maja naprawde swietny, tak wiec ciesze sie ze wszystkie pomiary zostaly tak dokladnie zbadane i Antosia jest zuch dziewczyna i rosnie, rosnie :-)

Troche mnie u Was nie bylo, i jak zobaczylam ile postow naprodukowalyscie to sie za glowe zlapalam :szok: strasznie tego duzo, co prawda nadrobilam zaleglosci, ale niestety nie jestem w stanie ustosunkowac sie do wszystkich z osobna ;-( odpisze na takie ktore zapadly mi w pamiec-wiec Dziewczynki jak ktoras z Was pomine przepraszam najmocniej... :-)

a wiec tak, zaczne od :
Dziuba ja jestem jakas inna, bo mi chyba jako jedynej podoba sie wiazanka w fiolecie, z perlowymi dodatkami :-) w wyobrazi-Twoja suknia +ten bukiet prezentuja sie dla mnie rewelacyjnie, co nie zmienia oczywiscie faktu, ze kwiaty w odcieniu zolci czy pomaranczu tez sa piekne :-) aaa i wg mnie fiolet wcale nie bedzie mdly, wrecz przeciwnie :-) ale to moje skromne zdanie, a Ty kochana jaka w koncu decyzje podjelas, czy jeszcze sie wahasz ?
Cris piekne te Twoje szkraby, przeurocze ;-)
Martka udanego weekendu- super ze miedzy Wami jest lepiej ;-) po powrocie koniecznie zdaj relacje :-)
Aga a Ty kochana zdaj relacje jak tam casting dla maluchow :-)
Iza Patrysia jest cudna, i wcale nie przypomina chlopca :-) wiesz u takich malych dzieci ciezko okreslic jest plec, ale jak dla mnie nie ma w sobie nic meskiego :-)
ciesze sie ze Mala tak ladnie spi
Ana biedny Czarus i paskudna sluzba zdrowia:wściekła/y: trzymam kciuki by Maly szybko sie wykurowal :-)

lece babki-milego dnia!!!!!!!!!!!

No i wróciliśmy:tak: na castingu byliśmy pierwsi :laugh2:wypełniliśmy formularz, kupiliśmy skarpetki:-D:-D:-D:-D bo trzeba było coś kupić że wziąć udział:laugh2:
trzy zdjecia i do domu-resztę trzeba sprawdzać na ich stronie internetowej i tam tez można oddawać głosy sms:tak::tak::tak: wyniki 20 czerwca.
Kuba zapodał swój pokazowy sztuczny usmiech: zaraz wam wkleję fotke jak to wygląda:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Obraz%20158.jpg
Obraz%20163.jpg

ana zdrówka dla Cezarutkiego :tak::tak::tak:a służba zdrowia to prawie jak u nas:sorry2:
Iza maleńka jest w pełni kobieca-nie przejmuj się:-):-):-):-):-):-)
andziaa super że z maleństwem ok:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mój model :rofl2:odjechał w łóżeczku więc mam chwilke i lecę sprzatać :tak::tak::tak::tak:miało padać a słoneczko świeci cudnie:-):-):-):-):-)
buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

witajcie dzieczyny

my dziś mieliśmy dzien sprzatania, poukładałam w szafkach dzieci, bo był sajgon, mężuś zrobił porządek u siebie:tak:tylko moja szafa jest w tyle i chyba długo bedzie:baffled:potem mycie i odkurzanie podłóg, prasowanie, obiad i padam:baffled:mezusia do pracy wyprawiłam i teraz tylko dzzieci trzeba polożyć i będzie spokój i ciszaaaaa:-)
jutro jedziemy na urodzinki synka mojej przyjaciółki, więc znów nas nie bedzie.

no i trzeba się szykować do wyjazdu w pt masakra:crazy:ale mi się nie chce:no:

aga: moze wybiora Twojego modela:-)

kurcze dziewczyny, S przyjechalk i od razu nie mam czasu żeby tu z Wami siedzieć i pisać...
byliśmy dziś na długim spacerze, miało padać niby, ale jakoś nie idzei z tym deszczem (i dobrze!!)
co do wiązanki, Stasiu wpadł na bardzo... oryginalny bym powiedziała pomysł - powiedział że może byśmy zrobili sie na zarówy, buiet pomarańcz (chociaz fiolet też by pasował, z pomarańczem większy kontarst), suknia ekri, kolczyki brązowe - już upatrzone w Bijioute Bourjous (jakkolwiek to się pisze), koszula beżowa, garnitur b. ciermny grafit w prążki a musznik... turkusowy!! :szok::szok: nigdy bym go nie podejrzewala o taką odwagę i oryginalność :szok::szok:

no nie skopńczyłam jeszcze pisać a już się wyslalo i wkleiło... a przymierzaliśmy garnitury w jednym sklepie na Grunwaldzkiej, to tak ok. 50-650zł za spodnie plus marynarka, kamizelka pewnie nie będzie od kompletu do te do ślubu to inaczej nie takie standardowe są, więc kamizelka koszula i musznik to osobno kupimy :)
jejciu, ale Patrysia urosla!! zawsze się mówi że jak dziecko skończy miesiąc to się staje zupelnie innym dzieckiem i to rzeczywiście nawet na zdjęciach widać!! śliczności
a Kubuś ma rewelacyjną tą czapkę, uwielbiam go w niej!! :laugh2:

reklama
Iza, Wild Wind nie mogę się napatrzeć na Wasze pociechy, już chciałabym mojego malucha przytulać. Patrycja jak najbardziej dziewczęce rysy, Antoś od razau widać że chłopiec. Na Sebę do roczku wszystkie obce ciotki-klotki przypadkowo spotkane mówiły "dziewczynka"
Ana dobrze że synkowi już apetyt wraca i jest poprawa
Andziaa ja też byłam dziś w Inviccie ale na 12, odbierałam wynik testu zintegrowanego w kierunku chorób genetycznych, wszystko ok. Cieszę się że u Twojej córeczki też wszystko dobrze. USG miałam dziś tylko króciutkie żeby sprawdzić serduszko a 16 czerwca połówkowe. A sprzęt mają naprawdę dobry, lekarzy zresztą też
pozdrawiam wszystkich !! :-)

Do góry