reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziuba obydwie zabawaki fajne, ale ten plac zabaw lepszy :-)
Mi jeszcze to wpadło w oko:
FISHER PRICE K4562 MATA EDUKACYJNA RAINFOREST!!! (362451927) - Aukcje internetowe Allegro

A co do kwiatów to mi sie jakos fioletowe nie widzą. Ja wstepnie mysle, ze u mnie beda bordowe róże i białe eustele, ale w kwiaciarni jeszcze nie bylam :-D he he he. A co do tego jakie kwiaty beda w lipcu, to teraz chyba w kwiaciarniach nie ma takiego problemu i raczej zamowia dla Ciebie to co sobie tylko wymarzysz, pytanie tylko za jaką cenę... hehe. A w ogole to czemu wszystko co sie nazywa slubne jest 3 razy droższe :-D Dziuba zdąrzyłas juz to zauwazyc :-D??

reklama
Taaa :-D Kilka przykładów:
Cukiernia: tort 32zł/kg, tort weselny 45zł/kg (chyba zwariowali) :baffled:
Kosmetyczka, wizazystka: makijaz 50zł, makijaz slubny 100-150zł :nerd:
Kwiaciarnia: ładny bukiet 50-100zł, bukiet slubny: 150-400zł :baffled:
Piekna suknia: 200zł, suknia slubna: od 1500 w gore :crazy:
Mozna tak wymieniac i wymieniac :-D Ci ludzie normalnie poszaleli :-D

A juz w ogole rozwaliła mnie jedna panienka co kupuje sobie na slub suknie za 5000, a na poprawiny drugą suknie slubna, ale złotą czy ciemną ecru, bo sie nie mogła zdecydowac, ktora wybrac. Tort to 60zł za kg z Haffnera, a wesele to nie pamietam na ile osob, ale cos chyba kolo 300 :-D :rofl2::rofl2::rofl2:
Ok my mamy dosc duze rodziny, wiec wstepnie wyszło na 130 osob, z czego sie pewnie troche wykruszy, ale zeby uzbierac 300 osob to ja bym musiała chyba wszystkich znajomych, sasiadki i nie wiem kogo jeszcze zapraszac :rofl2:

Martynka rzeczywiście mamy tak samo termin wg OM :-) dopiero jak napisałaś to spojrzałam na naszą październikową listę. Moim zdaniem bordowe elementy garderoby będą pasowały o ile ten beż garnituru jest w chłodniejszej tonacji. Nie zaszkodzi jak się przejedziecie i przymierzy na miejscu z bordowymi akcentami, może sprzedawca będzie bardziej doświadczony i mądrze doradzi
mamo w boju ale słodkie Wasze pociechy, Rita jak kiedyś włoski zapuści to ho ho ... śliczne, ciekawe tylko czy daje je cierpliwe rozczesywać?
dziuba jakbym była w wieku Twojej Martynkito wybrałabym do zabawy albo plac zabaw albo tą matę edukacyjną którą wkleiła Martynka. A wiązanka zółta lub fioletowa też wydaje mi się zbyt mdła, tak jak dziewczyny podpowiadały kremowa z pomarańczowymi i pistacjowymi akcentami

witajcie dziewczynki:tak:
:szok::szok::szok::szok:ile naskrobałyście:-)
widzę że przeważają tematy weselne :laugh2:u nas całe to zamieszanie jeszcze przed nami:sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale moja przyjaciółka w czerwcu wychodzi za mąż i jestem na bieżąco;-) i wiem ile to nerwów stresów i zamieszania...
dziuba ja rowniez popieram pomysł żółto-pomarańczowy z ciemno zielonymi dodatkami:tak:
Cris dzieciaczki przecudne:tak: a Ritka z tymi włoskami i czarnymi oczyskami-gwiazda:tak::tak::tak::tak::tak: będzie lasencja że cho cho:-)
Marta strasznie się cieszę że u Was tak się już dobrze układa :tak::tak::tak::tak:życzę udanego wyjazdu i kto wie może we trójkę wrócicie hi hi hi:-D

Dzisiaj w porcie Rumia w Auchan jest casting w sklepie z odzieżą dziecięcą "hot oil" można wygrać 1000 zł i sesję zdjęciową:tak: casting jest dla dzieci do lat 15 .trwa od 11 do 20.00 no i wybieram się z Kubusiem:-)
Ja jestem strasznie wykończona, Kubula od kilku dni urządza pobudki o 5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to jakiś koszmar jest:no::no::no: przestałam kłaść go w dzień z nadzieją,że może dłużej pośpi, przetrzymuje go do 20.00 i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: padam już o 21:crazy: nie mam pomysłu z czego to wynika:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
miłego dzionka kochane

i zapomniałam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Spóźnione lecz najszczersze życzenia urodzinowe dla Cris i dziuby-by w Waszym życiu zawsze świeciło słoneczko a wszystkie Wasze marzenia się spełniły :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
23_34_1.gif

Witajcie cioteczki :)

Aaaale miałam super nockę... jak położyłam spać Patusię o 20 to pierwsze nocne karmienie zaliczyliśmy dopiero o 4 a potem poranne o 7 i teraz moje słonko znowu samo zasnęło i słodko śpi :) Moja mała śpiąca królewna :)

I jak tam było na castingu Aguś? Dużo dzieciaczków?

Ale piękne te bukiety pokazujecie.... ja lubię takie z różyczek w kształcie kuli... Na drugim miejscu są te jakby spadające. Pomysł z wachlarzem z kwiatów nietypowy i równie ciekawy :) Nie zazdroszczę Wam podejmowania takich ważnych decyzji :))

Pozdrawiam wszystkie kobietki i miłego dnia życzę (mimo że ma lać).

Witajcie dziewczyny:)
Izunia tylko pozazdrościc takiej córuniu, naprawdę śpiąca królewna:-D:-D:-D.
U mnie trochę gorzej , mały wczoraj miał gorączkę, zapchany nosek i kaszel , wszystko razem sprawiło , że Czarek strasznie sie męczył. pojechaliśmy z nim na pogotowie, ale nic nie pomogli , dziwne maja tutaj podejście. wyobraźcie sobie, że stwierdzili , że nie trzeba go zbadac bo dzieci często mają gorączkę, zresztą wygląda na żywego , ja im tłumacze , że taka specyfika mojego dziecka , że z gorączką biega. powiedziała , że dawac dużo pic. nie takiś obłęd!!!:szok::szok::szok:totalna zlewka. Rozmawiałam o tym ze znajomymi , i okazuje sie , że to norma. brak mi słów:szok::szok::szok:. na szczęście dzisiaj juz gorączki nie ma i chyba jakos mu sie poprawiło:tak:

Agnieszka zdaj relację z sesji jak wrócisz.

Ana - no to dużo zdrówka dla Twojego synka... Niech wraca do zdrowia jak najszybciej. Dobrze, że mu się poprawiło. A wysoką miał gorączkę?

reklama
raz 38 i kilka raz 39:-(
no ale jest juz poprawa, zjadł mi dzisiaj sniadanko i teraz cos podrzera , więc apetyt wrócił.:tak:
piszesz , że u was zanosi sie na deszcz, kurcze u mnie jak zwykle na odwrót:-D. dzisiaj oni maja swoje święto narodowe i w mieście są jakieś parady, nigdy tu wcześniej nie byłam w tym terminie , ale podobno bardzo pieknie świętuja , całe rodziny przebieraja sie w stroję narodowe(LUDOWE, W ZALEŻNOŚCI OD regionu)i eksponuja sie w paradzie:-D. jak Cezarutki będzie sie mial dobrze mam nadzieje , ze uda mi sie namówic mężusia .

Do góry