reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie:-)
my dziś na posterunku juz od 6:wściekła/y:mezus w pracy, a ja z rita na bilans jade potem do cioci na odwiedziny:tak:i pewnie na wieczór zjedziemy do domu:happy:pogoda dzis super, wiec bedziemy spacerować:happy:

dziekuje \Wam wszystkim za życzenia:-)

dziuba:niewyspana jesteś, więc kawka i kapiel powinny Cię obudzic:tak:

martka: miłego odpoczynku nad jeziorem:-)tez bym sobie tak pojechała:tak:

dobra uciekam młodego położyć:happy:

reklama
jeszcze pare fotek wam wkleje:-)

co za uśmiech
es6quo.jpg

zgodne rodzeństwo
10qc6k4.jpg

106kqkj.jpg

nasza urocza córcia
24fed02.jpg

14kfd7c.jpg

2dam047.jpg

no i nasz przystojniak:-)
2sbmjr4.jpg

Mama w boju, fotki fajowe , a jakie dzieciaczki urocze:-D:-D:-D
ślicznotka i przystojniak:tak::tak::tak:.

Ja jeszcze nie mialam okazji złożyc życzeń , wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i dużo milości

24vqsk0.jpg

Witam!

wpadłam sie pożegnac i zyczyc miłego weekendu:)
ruszamy z domku o 13.....

oby tylko zimno nie było:sorry2:

Muszę was powkurzać bo my jak zwykle pobudka o 9:-D:-D:-D

Cris
dzieciaki przeslodkie, to jak siedza jedno za drugim na podłodze jest zajebiste:-D Rita z kwaiatkami w głowie jest boska:)

p.s.
potrzebuje jakiejś instrukcji obsługi do dziecka..a dokładnie szukam gdzie jest przycisk wyłaczania dzwięku...cos mi sie wydaję ze w moim modelu nie zamatowali:dry::dry::dry:.. pomocy, jej sie gęba nie zamyka...chyba ta 3 dniowa rozłaka dobrze mi na uszy zrobi hehehehee:-D

miłego weekendu i do poniedziełku, lub wtorku...
buziaki

Mama w boju - pierwszy raz widzę Twoje dzieci i jestem zauroczona, są fantastyczne :)

Martka - miłej wycieczki :) i ładnej pogody. Mój syn też ma ataki słowotoku, niestety tyle gada że czasem się wyłączam i nie słucham bo aż głowa boli. A jeszcze jakie historie dziwnej treści wymyśla, ma bardzo bujną wyobraźnię. Ostatnio jest na etapie roślin zjadających owady i wymyślania dziwnych wynalazków (w głowie).

Hej nieprzytomna Dziubo - kawa postawiła Cię na nogi?

Pozdrawiam wszystkie mamusie :) i życzę miłego dnia.

o kurcze, ale Rita urosla!! :laugh2::laugh2: a Emanuel tak samo, jeszcze niedawno nie potrafil nawet dobrze siedzieć, a teraz raczkuje...!! superowe dzieciaczki!! a ja wciąż nie mogę się nadziwić ile mała ma włosków, takie geste i czarne...!! śliczności

wiecie co, juz przysypialam bo rodzice poszli z malą na spacer, a tu tel wydzwnia jakaś baba z Comercial Union że mam jakąś polisę niby Martynie założyć...natrętny babsztyl, wczoraj dzwoniła caly dzireń bo chciała przyjść do mnie do domu żeby przedstawić oferte, ale sie spóźniła a ja jyuż pojechałam do Gdyni mierzyć te kiecki, no a dziś od rana też wydzwania... cholera nie dochodzi że nie chce polisy bo mam inne wydatki :wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy!!
szukam kolczyków ślubnych, suknia będzie w mkolorze ekri, nawet byym powiedziała że w odcieniu takim lekko perłlowym; a ja nie lubie miec coś na szyji, wolę mieć duże koilczyki, bo kocham miec coś w uszach... no i może któraś ma pomysl na kolor kolczyków?? chyba dobrze by było żeby komponowały się z wiązanką ślubną która... też jeszcze nie wiem w jakim kolorze będzie, myślalam o żółtym, ponieważ to będzie środek lata... co myślicie??

dziękujemy za kompementy:tak:

co do czupryny Rity, to nie powiem jest bujna, rano wygląda jakby ja piorun strzelił:-)wczoraj jej przycinałam włosy, tak jak co 3 tyg a ona ciągle ma na głowie bajzel, tylko gumkami i mnóstwem spinek moge poskromić tą czupryne:-)a za to emek przy niej wygląda jak łysol, chociaż ma włoski. on teraz nawet nie ma takiej długości jak rita odrazu po urodzeniu:-D

dziuba: jest na babke sposób:-)jak ja zbluzgasz to napewno się odczepi;-)nie cierpie takich typów...tłumaczysz, ze nie a nadal Cie "naciska", jak te cyganki co na ulicy chcą z ręki wróżyć - niewiadomo jakie niestworzone rzeczy, "widzą" na tej dłoni:baffled::oo2:

reklama
perłowa suknia i żółty bukiecik? jak na moje troszkę mdło :)
Nie lepiej bukiet w zielenościach i szmaragdowe kolczyki? Jakieś dłuuugie wiszące? Ty jesteś charakterna babka i kontrasty fajnie by na Tobie mogły wyglądać.

Do góry