reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziuba no widzisz :-) a tak sie martwilas o te swoje cycoliny :-) wyobrazam sobie jak pieknie musialas wygladac. I ciesze sie ze tak Ci sie podobaly te przyymiarki. A mozna gdzies w necie zobaczyc te suknie, ktora sobie tak upodobalas ?

reklama
no witajcie:-)
pogoda okropna:wściekła/y:a tak ładnie rano było:crazy:byłam w gdańsku i strasznie zmarzłam, bo swetra zapomniałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:mam nadzieje, że sie nie rozłoże:dry:

no właśnie dziuba moze w necie taka suknia jest??ja tez chetnie bym zobaczyła:happy:tez pamietam jaksuknie przymierzałam chyba ze 30 na jeden raz i w końcu najmniej skomplikowana wybrałam:rofl2:

ico_2_0d2ed10.jpg
ico_2_11c4d50.jpg

ta przymierzyam ze względu na Stasia (pamiętacie, miala być krótka z przodu), ale niestety jest na mnie za duża, a jest za mało czasu zeby szyć w salonie, jedynie mogę liczyć na kuzynkę, no zobaczymy...

nigdy bym nie powiedziala że takie zwykle będą mi się poodbać, ale pani w sklepie KAZAŁa założyć i miala rację - wyglądalam cudnie!!

a ta moja najpiekniejsza ulubiona - nie mogę znaleźć w necie, pani na karteczce napisała mi ze model nazywa sie COMILE ale nie ma takiego w necie... jest bardzo podobna do tej:

tylko ze na górze ma taki pas złoto-kawowy 9trudny kolor do określenia, nawet dla kobitki), i jest troszke niższa, nie ma od pasa tych falbanek tylko tak od bioder się zaczynają, a w pasie ma taki paseczek z klamrą... wyglądała baaaaardzo efektownie, ale kosztuje... lepiej nie gadać... 2300zl, może są tez takie suknie za 4000, ale dla mnie i tak dużo... bo to na jeden wieczór tylko...

jutro ruszam w kierunku Gdyni, wiem ze jest tam jeden fajny salon, to moje typy 9zobaczymy jak będę w tym wyglądać...):

Agnes – Suknie ślubne

z kolekcji 1: 4664_694b; 1656;
z kolekcji 3: 4570_671; 1553; 1567

musze w ten sposób, bo nie da sie skoiować...

i w tej najprostszej najładniej wyglądam, mimo że ja zwasez chciałam mieć taką oryginalą suknię, ale prostą... tzn bardzo wysmukla, wyszczupla i wydłuża, a przy moich nędznych 164cm to ważne... no nic, zobaczymy jak mi pójdzie w Gdyni...

dziuba suknie cudne, mi zwłaszcza podoba się ta z kolekcji 3: 4570_671. Z katalogu Agnes dużo sukien kremowych i ecru, śliczne. Może byśmy tak sobie z M odnowili ślub? :-) 14 lat temu takiego wyboru w sukniach nie było, a bym sobie zaszalała w takim cudeńku

reklama
Hej Andziuu :) czy Ty przypadkeim dzis mnie nie odwiedziłaś w Przystanku Mama??? :) bożeńka jak wpadniesz następnym razem, zarezerwuj chwilunię dla mnie, bo trza mi pomocy, przy tym forum :) jestem jak dziecko we mgle tutaj :(
pozdrawiam i proszę ładnie pogłaskać brzusia ode mnie :)

Do góry