reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

już nie wiem gdzie szukać.., cholera to nieważne że t dużo kasy, ale to były prezenty, chyba dwa najważniejsze w moim życiu... :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
płaczę... :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
ja tylko na sekundke, wlasnie wrocilam z zajec ze szkoly rodzenia i padam na pysk...

dziuba spokojnie kochana, znajac zycie diabel przykryl ogonem i nie mozesz znalezc... przestan szukac a na pewno zguba sie sama odnajdzie...rozumiem jak wazne musialy to byc dla Ciebie pierscionki...jednak nie ma co zawczasu panikowac, trzymam kciuki by sie znalazly. Moze zadzwon jutro na uczelnie i zapyt. czy nikt nie znalazl tych pierscionkow i ich nie odniosl do recepcji ?

dziubuś nie płacz, andziaa ma rację-na pewno się znajdą jak przestaniesz szukac-tak zwykle bywa:tak::tak::tak::tak:
idź spac i jutro na spokojnie poszukaj trzymam kciuki żeby sie znalazły:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i ja mykam do łóżeczka dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jutro raniutko już w ramach spaceru z psem pojade na uczelnie popytać poszukać... wiem że teraz w nerwach szukam ale nie zasne chyba dziś... :-:)-(

witam o poranku:-)

dziuba: moze gdzieś w domu Tobie wpadły??za łóżko albo w takie podobne miejsce??nie martw się, pewniw się znajdą za jakiś czas, trzymam kciuki:tak:

no, a ja dziś sama mężuś w pracy, więc mam troch epracy:baffled:nie wiem jak u Was aale u mnie jest słońce i chmury, tak jakby miało padać:angry:

dobra uciekam, mam strasznie duuuużo pracy:no:

nie uwierzycie.. pojechałam rano do szkoły bo nigdzie w domu nie mogłam znaleźć oierścionków, i okazało się że jakaś uczciwa studentka znalazła moje zguby i odniosła szatniarkom!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: już NIGDY nie umyję rąk w szkole :laugh2::laugh2:
w sumie chcviałaM DZIŚ GENERALNY porządek zrobić w pokoju, poodsuwać meble itp zeby poszukać ich, a teraz nie mam motywacji, taka piękna pogoda... ale muszę uporządkować, wiec spadam juz teraz i zabieram się do pracy!
buziaczki dla wszystkich!!

cześć dziewczynki!!!!!!!!
dziuba ale miałaś szczęście :szok::szok::szok::szok::szok: a z drugiej strony dobrze wiedzieć,że są jeszcze uczciwi ludzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: dobrze,że się znalazły:tak::tak::tak:
Ja znowuż na nogach przed szóstą:-:)-:)-( ja nie wiem po kim ten mój Kubuś taki ranny ptaszek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo Krzysiek może spać do południa, a ja też raczej wcześniej niż przed ósma się nie budziłam DO TEJ PORY:angry::wściekła/y::-D
No i dopadła mnie moja alergia:no::wściekła/y: już wczoraj się nawet dziwiłam że nic mnie nie bierze a dzisiaj rano się zaczęło kichanie i wycieki z nochala :-(ach....życie
buziaczki i słonecznego dzioneczka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dziuba: super, ze się znalazły:-)dobrze, ze są uczciwi ludzie jeszcze:-)a co do porządków to mnie też czekają ale w szfkach:wściekła/y::no:

aga: możemy sobie ręce "podać", bo ja też jestem alergicznie "pociągająca":sorry2:a co do wstawania, to mój synuś o 5 wstaje, a rita śpi do 7.30, i mały przez ten czas wcale nie chce spac:wściekła/y:potem mala wstaje a maly sobie idzie na 2 godzina drzemke o 10, więc ja moge sobie pomarzyć o drzemce miedzy 5 a 7.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze latem nawet to zniose, bo jest słonce i w ogóle chce sie zyć, ale jeśienią...

normalnie szok......

dziś zastanawiałam się jaki prezent dać mężowi na rocznice... i nic nie wymyśliłam

zadzwonił telefon i pan z drugiej strony mówi mi, że wygrałam wycieczke dla 2 osób na mecz euro 2008 w austrii albo szwajcarii- jestem 1 z 31 osob... no a ja do niego , ze dlaczego sobie zarty ze mnie robi, a on do nie, że mam sobie na stronie internetowej sprawdzić... no i facet nie żartował...:-):-):-):szok::szok:nagroda 1 stopnia:rofl2:moja pierwsza wygrana w życiu:-)

a ja sobie wypełniłam wniosek bo mi się nudziło, nawet nic męzusiowi nie powiedziałam:-)a on się cieszy jak cholera, chyba lepszego prezentu bym nie wymyśliła:-D

ide na spacer, troch e sie przewietrzyć, głupi ma zawsze szczescie:happy::happy::szok:

reklama
Do góry