reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Laski :-)
mirabelka witaj wsrod nas i pisz czesciej :-)

a ja wlasnie wrocilam od lekarza. Antoska ma sie super, wazy 1,5 kg, co znaczy tyle ze jest mlodsza o 5 dni, ja juz panikuje, zamartwiam sie, ale moj lekarz twoerdzi ze wszystko jest jak najbardziej w normie bo tak niewiele dni wliczone jest w blad aparatury ... tak czy inaczej martwie sie troche o te wage-pewnie niepotrzebnie...

widze ze dzis korzystacie z pieknej pogody, taka tu cisza , i dobrze trzeba cieszyc sie sloneczkiem :-)
ja tez zaraz wybieram sie na spacer, a pozniej na zajecia ze szkoly rodzenia, tak wiec najpewniej pojawie sie na forum jutro :-)
milego dnia, a w zasadzie to wieczoru :-)

reklama
andziaa, moj maly byl wg usg cofniety wagowo o jakies 3 tyg i co? urodzil sie sliczny zdrowy antos.. wczesniaczek,ale zywy!! wiem,ze wiele jest zmartwien i strachu o dziecine, ale 5 dni spoznienia to jest nic!! powodzenia

no hej kochane :tak::tak::tak::tak:
ale latoooo hurrra!!!!!!!!!my cały dzień na dworze-od rana do teraz z przerwa na obiad:-D
moje dziecko całe zakurzone usnęło pół godziny temu gdy ja wieszałam pranie :baffled:jestem ciekawa czy wstanie jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro o jakiejś chorej godzinie jak dzisiaj:angry: o 5.45:crazy:
moje objawy ciążowe zanikły :-(Choć @ nadal nie ma....po niedzieli idę na badanie krwi o ile nic się nie zmieni do tego czasu bo to pewnie jednak zwykłe spóźnienie a nic innego:-(
andziaa nie martw się bo z malutka jest wszystko ok po co sobie wkręcasz:happy:
Wild wind spróbuj dać Antosiowi napar z rumianku do picia-u nas działało rewelacyjnie na kupy:tak: a to na pewno już może pić:tak:
wszystkim slemy buziaczki:-):-):-):-):-)
AAA zapomniałam wam powiedzieć jaka liste zakupów moje dziecko tatusiowi podało przez telefon:"tatusiu kupiś mi nowy lowel, kalose i misia fantazy":baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo właśnie wstał materialista:baffled:

andziaa, moja mała na 3dni przed porodem miala ważyć 3760, a urodziła sie... sama wiesz...
kurcze dziewczyny bylam cały dzień na plaży z kuzynką, i choć jutro nie bedzie nic widać to sie kompletnie spalilam i wszystko mnie boli!! :wściekła/y::wściekła/y: małej kupiłam krem z faktorem, ale o sobie już nie pomyślałam...
mirabelka, witamy u nas!! masz 13lat różnocy między dziećmi więc się nie dziw że nie pamiętasz wielu rzeczy... Iza ma różnicę wieku między dziećmi 8lat i też się o wszystko pytała... no własnie, co z Iza?? chyba zamajówkowali do teraz...

Dziuba i WildWindwasze słonka chociaż jeszcze maleńkie to dla nas "ciężarówek" wydają się już taaakie duże :-) ale razem z maleństwem andzi, mamy w boju i moim (i na pewno jeszcze innych mam, doczytam jak najszybciej) będą z tego samego rocznika, z czego się bardzo cieszę. Przejrzałam sobie zdjęcia, wszystkie dzieciaczki i te mniejsze i większe cudne, mamy też super laski ;-)
mama w boju doczytałam się że też masz problemy z alergią, wiem co teraz przeżywasz. Ja niestety należę do grupy kobiet w ciąży u których objawy się nasilają. Do tego mam astmę wziewną, tzw. pylicę, ale w szpitalu na Zaspie trafiłam na dobrego alergologa i jest lepiej. Pocieszam się że za około dwa tygodnie przestanie pylić brzoza, dla mnie najgorsze diabelstwo.

I tak to jest z tymi dziećmi, każdemu pomaga coś innego... ja nie wiem co to kolki, gazy, ząbkowanie...więc nie pomogę takie "przyjemności" mnie kompletnie ominęły:-D

Aga
hmmm dziwna sprawa z tym wszystkim?... nie ma sie co nastawaić..będzie co ma być.. może miałas tabletki źle dobrane?... sama juz nie wiem co może byc powodem prócz dzidziusia;-)

mirabelka73
W I T A M Y :)
nic dziwnego że nic nie pamietasz..ja dzis trzymałam rocznego chlopaca na rekach i bałam sie ze nie będe wiedziała jak to zrobić hehehee

Dziuba
oj majowe słonko ostro daje:)....

Michalina o 18 .30 powiedziała ze chce sie kompac, kakao i spać:baffled:..dziwne... zawsze całe dnie na dworzu a tu dzis taki numer....w sumie łaziłysmy dziś 6 godzin....ale chodziłysmy caly ten czas..moze to ja tak zmoglo hehe..teraz śpi... mam nadzieję że sie nie obudzi jutro przed 9 hehehee

a ja czekam na telefon od Darka..miał dzwonić 2 minuty temu heheheheee.... dziś w nocy wraca z Krakowa.. bedzie jutro :)..ach mam nadzieję że szybko zapomnimy o tym wszystkim:):tak::tak::tak:

miłego wieczorka...

Aga
hmmm dziwna sprawa z tym wszystkim?... nie ma sie co nastawaić..będzie co ma być.. może miałas tabletki źle dobrane?... sama juz nie wiem co może byc powodem prócz dzidziusia;-)

ja właśnie przestałam się nastawiać co by się nie rozczarować :sorry2:
moze faktycznie źle dobrane-nikt mi nigdy nie robił badania na poziom hormonów, moja lek. od początku waliła mi harmonet-pewnie miała kontrakt z tą firma i prowizję od sprzedazy hehehe
nie nakrecam już Was i siebie-czekam.......

no i trzymam kciuki za was żebyscie sie szybko pogodzili, zapomnieli wybaczyli i zeby był ok:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny, ale mam doła, normalnie siedzę i ryczę...
zgubiłam moje pierścionki, złote, jeden zareczynowy a drugi za urodzenie Martyni dostałam... i nie pamiętam co z nimi robiłam, mam takie pudełeczko gdzie je zawsze odładam a teraz ich tam nie ma, boję się że w szkole myłam ręce i je tam zostawiłam na zlewie... tak strasznie mi smutno...

reklama
no i jak tam kobietki?? my po zakupach, ja jestem padnieta:wściekła/y:jeszcze w parku pochasaliśmy i normalnie koniec ze mna:baffled:

mirabelka: mój katar trwa od połowy kwietnia do prawie konca czrwca, wiec wszystko przede mna:dry:

aga: to powodzenia w oczekiwaniu, a w końcu byłaś u gin??

martka: moja już o 17. 30 wołała spać, ale jado 20 przetrzymaliśmy-prawie siła;-)
a co do godzenia, to sie musicie godzić i niech Wam na zdrowie wyjzie:-)

dziuba: jak to zwykle bywa, gdy się ma już dzieci, że o sobie mysli się na końcu:wściekła/y:albo dopiero wtedy jak już za póxno jest:baffled:

dobra ucekam spać bo padam. miłego wieczoka:rofl2:

Do góry