reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Laski :-)
mirabelka witaj wsrod nas i pisz czesciej :-)

a ja wlasnie wrocilam od lekarza. Antoska ma sie super, wazy 1,5 kg, co znaczy tyle ze jest mlodsza o 5 dni, ja juz panikuje, zamartwiam sie, ale moj lekarz twoerdzi ze wszystko jest jak najbardziej w normie bo tak niewiele dni wliczone jest w blad aparatury ... tak czy inaczej martwie sie troche o te wage-pewnie niepotrzebnie...

widze ze dzis korzystacie z pieknej pogody, taka tu cisza , i dobrze trzeba cieszyc sie sloneczkiem :-)
ja tez zaraz wybieram sie na spacer, a pozniej na zajecia ze szkoly rodzenia, tak wiec najpewniej pojawie sie na forum jutro :-)
milego dnia, a w zasadzie to wieczoru :-)

reklama
andziaa, moj maly byl wg usg cofniety wagowo o jakies 3 tyg i co? urodzil sie sliczny zdrowy antos.. wczesniaczek,ale zywy!! wiem,ze wiele jest zmartwien i strachu o dziecine, ale 5 dni spoznienia to jest nic!! powodzenia

no hej kochane :tak::tak::tak::tak:
ale latoooo hurrra!!!!!!!!!my cały dzień na dworze-od rana do teraz z przerwa na obiad:-D
moje dziecko całe zakurzone usnęło pół godziny temu gdy ja wieszałam pranie :baffled:jestem ciekawa czy wstanie jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro o jakiejś chorej godzinie jak dzisiaj:angry: o 5.45:crazy:
moje objawy ciążowe zanikły :-(Choć @ nadal nie ma....po niedzieli idę na badanie krwi o ile nic się nie zmieni do tego czasu bo to pewnie jednak zwykłe spóźnienie a nic innego:-(
andziaa nie martw się bo z malutka jest wszystko ok po co sobie wkręcasz:happy:
Wild wind spróbuj dać Antosiowi napar z rumianku do picia-u nas działało rewelacyjnie na kupy:tak: a to na pewno już może pić:tak:
wszystkim slemy buziaczki:-):-):-):-):-)
AAA zapomniałam wam powiedzieć jaka liste zakupów moje dziecko tatusiowi podało przez telefon:"tatusiu kupiś mi nowy lowel, kalose i misia fantazy":baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo właśnie wstał materialista:baffled:

andziaa, moja mała na 3dni przed porodem miala ważyć 3760, a urodziła sie... sama wiesz...
kurcze dziewczyny bylam cały dzień na plaży z kuzynką, i choć jutro nie bedzie nic widać to sie kompletnie spalilam i wszystko mnie boli!! :wściekła/y::wściekła/y: małej kupiłam krem z faktorem, ale o sobie już nie pomyślałam...
mirabelka, witamy u nas!! masz 13lat różnocy między dziećmi więc się nie dziw że nie pamiętasz wielu rzeczy... Iza ma różnicę wieku między dziećmi 8lat i też się o wszystko pytała... no własnie, co z Iza?? chyba zamajówkowali do teraz...

Dziuba i WildWindwasze słonka chociaż jeszcze maleńkie to dla nas "ciężarówek" wydają się już taaakie duże :-) ale razem z maleństwem andzi, mamy w boju i moim (i na pewno jeszcze innych mam, doczytam jak najszybciej) będą z tego samego rocznika, z czego się bardzo cieszę. Przejrzałam sobie zdjęcia, wszystkie dzieciaczki i te mniejsze i większe cudne, mamy też super laski ;-)
mama w boju doczytałam się że też masz problemy z alergią, wiem co teraz przeżywasz. Ja niestety należę do grupy kobiet w ciąży u których objawy się nasilają. Do tego mam astmę wziewną, tzw. pylicę, ale w szpitalu na Zaspie trafiłam na dobrego alergologa i jest lepiej. Pocieszam się że za około dwa tygodnie przestanie pylić brzoza, dla mnie najgorsze diabelstwo.

I tak to jest z tymi dziećmi, każdemu pomaga coś innego... ja nie wiem co to kolki, gazy, ząbkowanie...więc nie pomogę takie "przyjemności" mnie kompletnie ominęły:-D

Aga
hmmm dziwna sprawa z tym wszystkim?... nie ma sie co nastawaić..będzie co ma być.. może miałas tabletki źle dobrane?... sama juz nie wiem co może byc powodem prócz dzidziusia;-)

mirabelka73
W I T A M Y :)
nic dziwnego że nic nie pamietasz..ja dzis trzymałam rocznego chlopaca na rekach i bałam sie ze nie będe wiedziała jak to zrobić hehehee

Dziuba
oj majowe słonko ostro daje:)....

Michalina o 18 .30 powiedziała ze chce sie kompac, kakao i spać:baffled:..dziwne... zawsze całe dnie na dworzu a tu dzis taki numer....w sumie łaziłysmy dziś 6 godzin....ale chodziłysmy caly ten czas..moze to ja tak zmoglo hehe..teraz śpi... mam nadzieję że sie nie obudzi jutro przed 9 hehehee

a ja czekam na telefon od Darka..miał dzwonić 2 minuty temu heheheheee.... dziś w nocy wraca z Krakowa.. bedzie jutro :)..ach mam nadzieję że szybko zapomnimy o tym wszystkim:):tak::tak::tak:

miłego wieczorka...

Aga
hmmm dziwna sprawa z tym wszystkim?... nie ma sie co nastawaić..będzie co ma być.. może miałas tabletki źle dobrane?... sama juz nie wiem co może byc powodem prócz dzidziusia;-)

ja właśnie przestałam się nastawiać co by się nie rozczarować :sorry2:
moze faktycznie źle dobrane-nikt mi nigdy nie robił badania na poziom hormonów, moja lek. od początku waliła mi harmonet-pewnie miała kontrakt z tą firma i prowizję od sprzedazy hehehe
nie nakrecam już Was i siebie-czekam.......

no i trzymam kciuki za was żebyscie sie szybko pogodzili, zapomnieli wybaczyli i zeby był ok:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny, ale mam doła, normalnie siedzę i ryczę...
zgubiłam moje pierścionki, złote, jeden zareczynowy a drugi za urodzenie Martyni dostałam... i nie pamiętam co z nimi robiłam, mam takie pudełeczko gdzie je zawsze odładam a teraz ich tam nie ma, boję się że w szkole myłam ręce i je tam zostawiłam na zlewie... tak strasznie mi smutno...

reklama
no i jak tam kobietki?? my po zakupach, ja jestem padnieta:wściekła/y:jeszcze w parku pochasaliśmy i normalnie koniec ze mna:baffled:

mirabelka: mój katar trwa od połowy kwietnia do prawie konca czrwca, wiec wszystko przede mna:dry:

aga: to powodzenia w oczekiwaniu, a w końcu byłaś u gin??

martka: moja już o 17. 30 wołała spać, ale jado 20 przetrzymaliśmy-prawie siła;-)
a co do godzenia, to sie musicie godzić i niech Wam na zdrowie wyjzie:-)

dziuba: jak to zwykle bywa, gdy się ma już dzieci, że o sobie mysli się na końcu:wściekła/y:albo dopiero wtedy jak już za póxno jest:baffled:

dobra ucekam spać bo padam. miłego wieczoka:rofl2:

Do góry