reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

częśc kobietki:-)

u nas zawierucha, bo dziś małej urodzinki obimy, więc 2 dni przygotowań:-ptak po tym to, mamy się bardzo dobrze, ja mam cały czas katar i chodze zasmarkana:baffled:ale nie jest już tak źle:happy:

martynka: termin mam na 6.11. wg usg-gin mówiła, żeby się tego trzymać, a pierwszy terin to 22.10:-D

martka: fajnie, ze sie pojawiłaś:blink:dobrze, ze się tak bawisz, troche relaksu, nie zaszkodzi:-D

dziuba: praca maisteska napewno nie ucieknie:-)więc się nie musisz nawet śpieszyć:laugh2:a jak tam prezenty??;-)

małgosiunia: miło, że wróciłaś...no to teraz z górki będzie, te pare dni-szybko mina i Twój mężuś wróci:-D

dobra uciekam sie przygotować, jeszcze pare rzeczy musze zrobic.
pa i miłego dnia:-)

reklama
ale ten czas leci, są już nowe styczniówki... a jeszcze tak strasznie niedawno to ja byłam "przyszłą mamą styczniową 2008"...
idę do kuzynki, uzgodnimy co z moją suknią ślubną, jutro przymiarka w salonie i chyba zaczynamy szyć!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Dzien dobry Laski :-)
Przez ten dlugi weekend Was zaniedbalam, ale mam plan to wszystko nadrobic :-)
Tym czasem przesylam usmieszki na mily poczatek dnia!! :-)
Wlasnie czy nie odczuwacie zlosci jak patrzycie na dzisiejsza pogoda, jutro ma byc ponoc ponad 21 stopni!!! kurde majowka przyznajmy taka sobie, a teraz jak wszyscy maja obowiazki prace to jak na zlosc zrobilo sie pieknie, cieplo i slonecznie:wściekła/y:

Czesc Dziewczynki
Dawno sie nie odzwywalam ale bylam tydzien u tesciow kolo Lublina. Troche wypoczelam i sie dotlenilam :) No i dzisiaj pierwszy raz od 3tyg w pracy (mialam problemy z cisnieniem ale teraz lykam 3 razy dziennie tablety i jest ok) troche mi sie nie chcialo bo ciezko wstac na 7.

Witam Babeczki, ja po długim weekendzie zmęczona jak cholera, razem z mężem robiliśmy różne prace w ogrodzie, czysta łopatologia, hi hi. Kręgosłup wysiada.
Mąż dziś pierwszy dzień poszedł szykować się w nowej pracy- mam nadzieję że w końcu skończą się nasze problemy, ale może być i tak że to dopiero początek problemów będzie, cholerka, nerwówka.
Feliks już zdrowieje, wczoraj nawet wzięłam Go na smyczce na spacerek, bo już szajby w domu dostawał tak chciał wyjść, miał radochę, śmiesznie się zachowywał, a potem na grilu na tarasie był cały czas z nami ale nie odchodzi od domu na szczęście.
A, no i coś jeszcze, dziwnie się czuję, jakoś inaczej niż zawsze przed okresem więc może się udało??

witajcie Kochane,
a ja wczoraj odprowadzilam tate na pociąg z mamą, bowrócił do pracy do Świnoujścia, a potem chodzilyśmy 6,5 godz po Galerii, potem jeszczde spaer wieczorny z psem i przyznam się że bylam tak padnięta ze o 21 już chrapałam do góry brzucehm!!
ostatecznie mkupilam małej dwie bluzeczki zielone do spodenek zielonych bo ma takowe i kurtke na zimę, białą z Reserved, bo była przeceniona z 89 na 34,50
dla siebie jak zawsze nic, chciałam klapki na lato ale jeszcze poczekam, może za miesiąc też przecenią :laugh2:

gosiaczek, trzymamy kciuki żeby się udało!!
mary, uważaj z ciśnieniem, ja już sie przekonaŁAM ŻE TO POważna sprawa, a Ty w ciaży jesteś, wiec tym bardziej uważaj na siebie!

Dziuba no to znowu zaszalałaś w tej Galerii, muśmy tam byli w sobotę po obiedzie na pysznych lodach w Gelatomanii, trochę polatałyśmy z dziewczynkami po sklepach ale niestety nasza obecna sytuacja wymaga ostrych cięć budżetowych więc z zakupów nici przez jakiś czas.
Dzięki, trzymajcie kciuki koniecznie.

witam w piękny słoneczny dzionek:-)

dziuba: suer,ze na taka przecene trafiłaś;-)ja dziś mam misje...musze kupić męzulkowi prezent... bo ma jutro urodziny:laugh2:ale za cholere nie mam ppomysłu:baffled:

gosiaczek: powodzenia, napewno będzie dobrze, głowa do góry:tak:a w gelatomania lody sa najlepsze;-)tylko we włoszech jadłam lepsze:-)

andzia: z ta pogodą to po prostu ironia i kpina:-)ale najważniejsze, zeby teraz ciepło było:-)

aga: napisz jak tam wizyta u ginekologa:-)czekamy na sprawdozdanie:laugh2:

ciekawe co tam u martki??

dobra uciekam pranie rozwiesić i obiadek zrobić, męzuś chory więc jeszcze jemu musze pare rzeczy przygotować- ja nie wiem jego to sie zawsze jakiś wirus czepi:wściekła/y::wściekła/y:
no, u nas nowości, bo w czerwcu zaczynamy remont łazienki....grrr ale bedzie w domu sjgoan:no: niestety inaczej nie da rady tego zrobić:rofl2:
miłego dnia wszystkim:tak::-D

reklama
Mamo w boju, serdecznie współczuję tego remontu łazienki, niedawno to przeszłam, ale potem za to jest super, powodzenia i cierpliwości.
Jak myślicie czy mogę już dziś np. zrobić sobie test? Miesiączkę powinnam dostać 9-10 maja, więc jeszcze kilka dni mam ale pierwszy raz tak bardzo bolą mnie sutki i jakoś mi niedobrze było wczoraj i dzisiaj rano, nigdy tak nie miałam, hmmm.

Do góry