reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześc ja jak zwykle wyskakuje ni z gruszki ni z piertuszki ;-)mam pytanko ,czy któras z was była moze w Gdansku w tym outlandzie -Faschion House ?zamierzam tam pojechać z koleżanką bo czytałam że są tam fajne i co najważniejsze TANIE ciuchy ?Dajcie znac czy wiadomo cos o tym 'molochu '?A u mnie bez zmian -tylko jest mi smutno bo zawiodłam sie na pewnej osobie i moje zdanie zrozumiala opatrznie ,i wyszło teraz głupio ,ale moze to i dobrze ,przynajmniej teraz wiem co to za osoba ,eech ....:-(A ja jutro ide do kumpeli na popijawke -wieczorem połoze dzieci do spania i ide do kumpeli zakopac topór wojenny ,bo kiedys zesmy sie nie bardzo lubiały a teraz bardzo ja polubiłam i byłysmy nawet razem z naszymi dziećmi w kinie i było suuuper ,takze jutro bedziemy sie godzic przy wódeczce :-):-)pa kochane i prosze o informacje na temat tego F H .Aga noooo gratuluje ,chyba rzeczywiście Kubala bedzie miał rodzeństwo :-)brawo ! A gdzie Marta sie podziewa ?:baffled::baffled:

reklama
Anulka, ja czasem tam jeżdże, to nie aż taki moloch, ale zależy co chcesz kuic, ja polecam dużego Reportera, buty Venezia i Gino Rossi i peeeeeełno sportowych typu puma, adidas, nike, ful zestaw :laugh2::laugh2:
ale faktycznie, czasem można przytrafić super okazje i kupić dużo taniej, a czasem jak jest taniej o 10zł to mi sie nie opłaca z Zaspy taki kawał dojeżdżać i wolę iść do Galerii

w Faschion House mozesz czasem trafic na cos fajnego,ale nie ma tam nic porywajacego. ja lubie tylko sklep Lee, bo moje jeansy z malymi bledami kosztuja 99zl a w sklepie 289:) po za tym duzo staroci. niektore rzeczy bardzo brudne i bez guzikow. bylam tam 4 dni temu i szukalam butow sportowych. masakra normalnie. nic ciekawego. za to mozna dostac cos fajnego w Venezia. zgadzam sie z poprzedniczka:) choc ja kupuje w sklepach Venezia gdy maja przeceny(wychodzi mi taniej niz w faschion house).

pozdrawiam i zycze milych zakupow:)

czesc kobitki.

A ja sprzedałam dziecko Darkwi na 2 dni i imprezowalam sobie z kumpela...oj było fajno:)..knajping jak sie patrzy, zaliczyłysmy gdynie, hel i puck heheheheee...

teraz siedze w domku i sie nad soba użalałm...niby doszlismy z Darkiem do małego porozumienia, ale jeszcze nic nie wiadomo..poza tym nie bede juz za duzo na te temat pisac, poneważ ktos postronny podczytuje moje posty, taka kolezanka co lubi wtrybiac nos w nie swoje sprawy.....wątekna styczniowych mamsuaich przeniosłysmy do albumu zamknietego bo miała juz dosc ze wiecznie mnie czyta....

Aga
a robiłaś drugi test???

buziaki dla wszystkich.... troche pogoda mało majowa co???...

Marta ,no i bardzo dobrze ze zamknełyscie wątek przynajmniej jesteście w swoim gronie i nikt nie wtyka nosa w nie swoje sprawy :-) A ta co podczytuje was to wykorzystała jakos informacje na twój temat gdzie indziej ?że sie tak zeżliłaś ?A mnie tam wsio rawno kto czyta moje posty ,w koncu nie mam nic do ukrycia i nie pisze o sprawach bardzo intymnych .a dzieki za porady odnośnie Faschion house ,chyba rzeczywiście jest przechwalony .!ode mnie samochodem to podróz prawie godzinna .a na wode przeciez nie pojedzie :rofl2:

Anulka..ja sie też kiedys nie przejmowalam...ale nie jestem pierwsza na styczniowkach co ma taki problem.... nie zawsze sie chce aby postronni wiedzieli co sie u nas dzieje, a czesto sie zdaża ze piszemy cos od serca aby sie wygadać.... nigdy nie pomyslałam ze forum może byc żródlem informacji o moim zyciu dla tak podłych ludzi....

jejku co za pogoda..u nas jest 10 stopni:-:)-:)-(

cześć babeczki!!!!!!!!!
Marta-drugiego testu nie robiłam, chcę sie umówić do gina na przyszły tydzień-musze tylko jakiegoś dobrego znaleźć w okolicy bo do tej baby już w życiu nie pójdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anulka byłam w tym fashion house nic ciekawego tylko z zewnątrz fajnie zrobione:tak:
pogoda faktycznie do d...
Marta moze jak będzie ładnie wyskoczymy znowu do Gdyni:rofl2: bylismy z Kubusiem w czwartek-nie macie pojęcia co wyczyniał:laugh2::laugh2::laugh2: właził na zjeżdżalnię od drugiego końca i zbiegał!!!!:baffled::szok: po niej,-mi aż serce zamarło jak to zobaczyłam:sorry2:
Młego dzionka my do mojej mamy na obiad jedziemy mam wolne od garów:-D:tak:

Hejka Kobitki:-)
Jestem juz w domku:-) Koniec wczasów....
MArta no to nieciekawie z tym podczytywaniem....
Aga no to gratulacje kochana:-) Napewno będzie dobrze
Co do FH to jak dla mnie poraża nie ma żadnego sklepu dla dzieci.... Chciaam kupić młodemu dżinsy no to niestety nie było nawet w czym wybierać....
Ja juz odliczam dni do powrotu męża:-) Jeszcze tylko tydzień i będziemy w kąplecie:-) Tak się cieszę.... Już się doczekac nie mogę kiedy to nastąpi...
No nic ja wczoraj w Sopocie w Vivie na imprezie byłam wiec dzis padam na twarz. Spałam az godzinę:-D
Dzieciaki juz śpią więc i ja idę się do wwyra szykować papa i dla wszystkich pięnej pogody:-)

reklama
cholera, miałam zająć sie dziś magisterką i znowuż dupa!!
dziewczyny, w pon idę do salonu sukien ślubnych tego we Wrzeszczu bo koleżanka mi wypatrzyła w necie taka suknie co kiedyś już ją oglądałam na srtonie www, a teraz tak bardzo mi sie spodobała że szok!!! zobaczymy czy będę w niej wyglądać tak samo ładnie jak modelka... a że ja nie cierpie sie godzinami przebierać w te i we wte to se musze w necie wyszukać a potem tylko przymierzyć czy jest ok!!
idę lulać, w dupie z magisterka, przecież nie ucieknie :laugh2::laugh2:
dobranoc

Do góry