reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ania
Antoś jest słodki...świetny z niego koleś:tak:

Aga
trzymam kciuki aby bylo po Twojej mysli...i czekam z rana na wieści....bedzie co ma być i na pewno dacie sobie radę:-)

hehehe no to tyle na dzis z moim nadrabianiem zaległosci..... oczy mi wysiadaja tyle naklikałyscie....

jutro postaram sie doczytac,..jak mi mała da, bo wiecznie mi cos gada nad uchem i czegos ode mnie chce..tylko wieczorami mam spokój:-D

miłej nocki

reklama
Hej Laski
Kurde ale ze mnie jedza, obiecalam Was nie zaniedbywac-jak to uczynilam podczas dlugiego weekendu, a tu cholera znow wczoraj zniknelam:baffled: przepraszam, ale ta pogoda taka cudna ze nie mam sumienia siedziec przy kompie-ale widze ze duzo nie naklikalyscie tak wiec pewnie i Wy korzystacie ze sloneczka :-)

gosiaczek-trzymam kciuki za wymarzona, upragniona dzidzke :-)i masz racje-babinca nie ma co "hodowac" hehe, najwyzsza pora na malego kawalera ;-) !! No i mam nadzieje ze Wasze problemy rozwiaza sie pomyslnie- i to lada dzien :-)
p.s. ciesze sie ze Feliks dochodzi do siebie :-)

Agnieszka-koniecznie daj znac jak wyszedl tescior :-) no i mam nadzieje ze pozytwynie, czyli ukaza sie na nim II :-) tym bardziej ze tak sie na to nastawilas!!

Dziewczyny jakbyscie obie byly zafasolkowane-to rzeczywiscie maly wyleg pociech sie szykuje na forum-fajowo :-) Antoska bedzie miala nowych kompanow do wspolnych zabaw, bo Kubus, Michalinka, Martyska, Zuzia, Antos, Ritka, Emanuel (przeprazam jak kogos nie wymienilam) stanowia juz dla niej zgrana paczke :-) gosiaczek-Twoich dziewczyn nie wymienialam, bo juz dorosle z nich panny :-)

Aniu -sliczny Smerfus z Antosia :-) biedaczek-mam nadzieje ze szybko sie wykuruje z tym zapaleniam gardelka...

Dziuba-super zdjecie :-) Martynka rosnie jak na drozdzach, i jaka dama z niej-no no :-)

Martka ciesze sie ze miedzy Wami zaczyna byc ok- w koncu to Ty masz byc szczesliwa!! Jednoczesnie strasznie mi przykro ze zawidolas sie na trojmiastkach :-(

witam porankowo:-)

martka: bardzo się ciesze, że sytuacja między Wami się unormowała;-)w sumie to miałam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia:-)jeśli chodzi o rzeczy pisane na forum....to niestety Twoja znajoma się pomyliła... bo każdy piszę co chce i na co mu jego wnętrze pozwala, jest przecież coś takiego jak wolność osobista... przecież nikt z nas nie zaatakuje Darka...bo Cię skrzywdził itd. tak więc skoro ona, jest taka madra to nie powinna nawet słowa pisnąć, skoro jej się to nie podoba:no:no, ale różni ludzie się tu znajdują...a może ona ma jakiś nick swój??w każdym razie nowa martka niech sie tez u nas pojawia:-):-):-)he,he,he...człowiek to zawze wie jak komuś jeszcze "dołożyć" a nie pomóc:no::no:

aga: trzymam kciuki i czekam na wieści....:-)

gosiaczek: a jak Twoje samopoczucie??

uciekam...mójj kochany ma dziś urodziny, musze mu coś przygotować:-)ale najpierw ubrać się musze:-)

Martka, ostatnio pisalaś że podjęłaś decyzję za Darka i postanowiłaś jednoznacznie zakończyć Wasz związek, a teraz takie wieści, super!! tzn ja nie wie czy bym tak postąpiła, ale skoro jesteś szczęśliwa to najważniejsze i cieszymy sie Twoim szczęściem!! :laugh2::laugh2::laugh2: ja wiedziałam że prędzej czy później on zrozumie co narobił!! jedno jest pewne - masz wielkie serce!! życzę Wam żebyście jak najszybciej znowu byli taką szczęśliwą parą jak przedtem!!

a co do tej szanownej Doroty - jeśli wciąż czytasz nas - to wiedz dziewczyno ze jesteś zołza, jeśli swoim znajomym takie świństwa robisz...

gratulacje dla Emanuelka z okazji pierwszych prób poruszania się na zworaczka!!

Hej Wam, no nieźle Martka z tą znajomą, zołza z Niej i tyle.
Gratulacje dla Emanuelka!!
Moje samopoczucie, hmm, w sumie bez zmian, martwię się mocno bo mojego męża boli od tygodnia kręgosłup i coraz bardziej Mu dokucza, dzisiaj w końcu poszedł do lekarza, zobaczymy.
A ja czuję się dziś całkiem normalnie, tylko te sutki mnie bolą jak się je dotyka, kurcze, nawet delikatne otarcie ich bluzką albo jak jeszcze leżałam w łóżku to jak czymś dotknęłam to ała. Nigdy nie były aż tak wrażliwe, dziwne, może dzisiaj jednak kupię test i jutro bym zrobiła.
Jadę dzisiaj na spotkanie w sprawie pracy, miałabym robić pazurki w fajnym salonie na chełmie, to obok miejsca pracy mojego męża, więc moglibyśmy jednym autkiem dojeżdżać, może się to nawet opłacać wtedy, bo niestety pierwsza wypłata w nowej pracy u Niego będzie dopiero pod koniec lipca a mamy maj i jeśli nie znajdę pracy to chyba zęby w ścianę.Ale z drugiej strony patrząc, na pewno nie uda nam się tak zgrać żeby codziennie jeździć razem do pracy a to 35 km w jedną stronę więc na paliwo na miesiąc wydam ok 700 zł, a, już sama nie wiem co robić.
Zmykam się kąpać, muszę sobie pazurki ładne zrobić u rąk i u stóp, żeby ładnie wyglądać, może od tego będzie zależało co dalej ze mną.
Miłego dzionka Babeczki.
Dzięki że jesteście, przynajmniej Wam mogę się wygadać. Pa

cześć babeczki!!!!!!!!!!
no niestety:-:)baffled: jedna krecha:crazy: już sama nie wiem co o tym myśleć, bo piersi mnie bolą i mi nie dobrze z rana i po południem i wcinam tyle co nigdy ach....chyba jutro się wybiore do tej mojej szarlatanki bo co jak co to chyba potrafi ciążę wybadać a jak juz wybada to zmienie lekarza:-p
marta strasznie się cieszę że już ok :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)wiedziałam ze zrozumie swój błąd...
A co do Dorotki:baffled: no commments ...
Cris gratki dla Emanuela:tak:
gosiaczek oby wszystko ułożyło się po waszej mysli i problemy szybko się skończyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wild wind cudny smerfuś:-)
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam a jak tak to przepraszam
miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosiu: trzymam kciuki:-)nech wam sie wszystko uda:tak:wiec powodzenia dzisiaj na rozmowie;-)no i w fasolkach powodzenia:-)

aga:gdzie jesteś?? jak Twój test??

Emuś dziękuje za gratulacje:-)ja już w ogrodzie wywiesiłam pranie, jest pięknie i ptaki pięknie śpiewają:-)cudnie jest

reklama
Do góry